ya canım bende şimdi netten araştırdım, tek taraflı kasık ağrısı dış gebelik belirtisi yazıyor..biraz tırstım yani.. Allah korusun yaa..
Canım istanbul avrupa yakasındayım var tabi olmaz mı ama eve de yakın olsun istiyorum.Birkaç seçenek var ama ne bileyim çıkamadım işin içinden
herkese merhaba çift çizgiyi gördümgerçibiri silikti ama 3 ay önceki gebeliktede silik çıkmıştı. dayanamadım önce dün öğlen yaptım silikte olsa belirgindi. bu sabah başka marka test denedeim yine öyle çıktı.gerçi daha erken 3+4 teyim bikaçgün bekleyip kan testtine gidicem. ama tipik hamile belirtilerim bu sefer çok erken başladı göğüslerimin acısına dayanamıyorum... size bol hamişli bir gün diliyorum..
canım ben de aynen senin gibi tırstım.Hayatımda ilk kez tek taraflı kasık ağrısı çektim sol kasığım sürekli batıyodu orda bişey varmış gibi ,gebe kaldım ondan mı yoksa dış gebelik mi diye dolandım ortalarda::))) biraz evhamlıyım da :)
Sonuç olarak BAT tan 3 gün önce regl oldum bebek de yok düşük de yok belki kistti benimki ama tabi herkeste böyle olacak diye bişey yok.Umarım seninkisi gebelikle ilgilidir de hayırlı haberler alırsın.
herkese merhaba çift çizgiyi gördümgerçibiri silikti ama 3 ay önceki gebeliktede silik çıkmıştı. dayanamadım önce dün öğlen yaptım silikte olsa belirgindi. bu sabah başka marka test denedeim yine öyle çıktı.gerçi daha erken 3+4 teyim bikaçgün bekleyip kan testtine gidicem. ama tipik hamile belirtilerim bu sefer çok erken başladı göğüslerimin acısına dayanamıyorum... size bol hamişli bir gün diliyorum..
Benim gbi 12 mart`i bekleyenler az kaldi kizlar 12 marta
tebrik ederim cnm ne güzel mutlu bir haberle basladık yeni güne..umarım senin için mutlu haberler çoğalarak devam eder..
Canim yumurtanin catlama suresi ile alakali bazen gec catlayabiliyor mesela ben bu ay bat a 12 gun kala dr a gittim iki yumurtan olmus biri catlamis ama digeri daha catlamamis dedi gec catladiginda o gunlere iliski denk geirse gec dollenme oluo yani bende bu ay ogrendim onun icin yumurtlama gunlerine takilmamak gerekiyo siklusun her donemi kadin icin gebelik ihtimali olabilirmis dr oyle diyor
bu arada regline kaç gün kala ögrendin cnm?
canım bu belirtiler ilişkiden ne kadar sonra hissedilmeye başlıyo :)
mrb arkadaslar lütfen bana yardım edin acilll.en son 30 ocakta adet oldum dün doktora gittim idrar testi yaptılar negatif cıktı ve bana farlutal verdiler.ama ben kullanmakta kararsızım.kan testi istedim gerek yok dediler olsaydı idrarda cıkardı dediler yapmadılar.daha önce duymustum idrarda cıkmayıp kanda cıktıgını ne yapıcam ne olur bana yardımcı olun adet belirtimde yok sadece karnım şişti.
gerçekten öyle mi arkadaşım ben bunu bilmiyordum sadece 14.15 yada en geç 17.günü çatlar diye biliyordum hatta bu tarihte çatlamayan yumurta birdaha çatlasada hamile kalınmaz diye duymuştum,acaba benim bu yüzden mi olmuyor çünki kısa süreli bir gebelik yaşadım ve dr cinsel ilişkiyi yasaklamıştı gebelik boyunca bu yüzden bizde adetin 17.gününe kadar en geç ilişkiye giriyorduk ve sonra hamile kalmışımdır diye girmiyorduk eğer dediğin doğruysa adete kadar ilişkiye girmek gerekiyor değil mi yanlış anlamadım:)
mrb,cok ilginç neden sadece idrar testiyle yetinip kesin sonuç olan kan testini yapmamışlar ki..asıl onu yapmaları lazımdı bence sen yine de istersen içinin rahat etmesi için başla bir polikinlikte kanda bakır..gününde baya geçmiş gerçi arkadaşım..en kesini kan testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?