Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

peki adetimin bukadar gecmesine ragmen idrarda cıkmaması normalmi olabilirmi yani?

büyük ihtimalle çıkması lazım tabi ama yine de idrar testlerine de güven olmayacağını çok kişiden duydum cnm..idrarda cıkmayıpta kanda cıktıgı cok oluyor..sen bence bi kan testı yaptır imkanın varsa en garantısı o.

yarın sabah ilk işim bu olucak inş.rabbim cümlemize hayırlı haberler duymayı nasip etsin.cok sabırsızlanıyorum ilacı kullansammı bilemedim

peki adetimin bukadar gecmesine ragmen idrarda cıkmaması normalmi olabilirmi yani?

kan testi yapmamaları çok ilginç ama diğer yandan idrar testinde döllenmeden sonraki 12.gün itibariyle silik dahi olsa çıkar,20-25 gün sonrada bariz belli oluyor ben idrar testlerine güveniyorum farklı markalar alarak denedim bir normal bir kimyasal olmak üzere 2 gebelik yaşadım ikisindede idrar testi doğru sonuç verdi...

yarın sabah ilk işim bu olucak inş.rabbim cümlemize hayırlı haberler duymayı nasip etsin.cok sabırsızlanıyorum ilacı kullansammı bilemedim

Kızlar, ben 5 aylık hamile gördüm, idrar testi hep negatif çıkan. Kan testi en kesin sonucu verecek. Bence dediğin gibi, yarın git kan testi yaptır, tatlım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Kadın ultrasona gelmişti, "acaba karnım niye şişiyor" diye, "bir hastalığımmı var acaba. idrar testi yaptım defalarca negatif çıkınca da hamile değilim dedim" diyordu. Böyle panikle gelen kadın 5 aylık hamile oldıuğunu ultrasonda öğrendi kısacası. Kan testi yaptırmak da gelmemiş aklına her halde. Doktora muayene olmadıysa hiç, bilmiyormuştur her halde. Neyse, inşallah aple, sende de benzeri bişey olur.

arkadaşlar yardım lütfenn!!!

adet günüm 14 mart ama ben dayanamayıp 7 martta idrar testi yapmıştım,çoğunuz durumumu biliyordur zaten ..pozitif çıkmıştı ama gidip kan testi yaptırdığımda negatifti...ben elimdeki aynı marka testleri kan testinden sonrak, günlerde yne yapmıştım ve hep pozitif çıkıyordu...herhalde bu markanın testleri bozuk diyerek bugün başka marka bir test aldım ve yaptım ama oda pozitif çıktı...neden benim kan tahlilim negatif ama bütün idrar testlerim pozitif çıkıyor... kan testi yapmaya cesaret edmiorum..günüm gelsin istiyorum ama çokta merak ediyorm..ve nedense idrar teslerindeki pozitiflere sevinemiyorum...kan tahlil sonucum 0.00 dı..

kızlar bu ay 28 çekiyor o yüzden adetimiz gecikebilrimi.

gününde adet olan veya olmayı bekleyan varmı yardımmmmmmmmmmm

Tatlım, bence sen idrar testi yapma, 1-2 gün daha bekle, sonra gider direkt kan testini tekrar yaptırırsın. Ama 1-2 gün daha sabretmen gerek. belirtilerin varmı?

Kızlar, ben 5 aylık hamile gördüm, idrar testi hep negatif çıkan. Kan testi en kesin sonucu verecek. Bence dediğin gibi, yarın git kan testi yaptır, tatlım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

inş. arkadasım inş.okadar heycanlıyımki vakit gecmek bilmiyor,umutlanmak istemiyorum ama hep pozitif sonucunu duydugumu hayal ediorum

Tatlım, bence sen idrar testi yapma, 1-2 gün daha bekle, sonra gider direkt kan testini tekrar yaptırırsın. Ama 1-2 gün daha sabretmen gerek. belirtilerin varmı?

bugünkü testi yaparken kesin negatif çıkıcak diye umursamadım bile..evdeki testlerin yanlış olduğunu test edeyim bi dedim oyüzden yaptım...ama pozitif çıkması çok şaşırttı beni..yapmcam zaten bakalım beklicem.ptesi günü tekrar yaparım yine pozitif çıkarsa ozaman gider kan tahlinini tekrar ama başka bi hastanede yaptırırım diyorum...

aborjınos benim bat'ım 16 mart'mış yanlış hesap yapmışım rica etsem değiştirebilirmisin ? daha 6 gün var !

Evet, bence de, başka hastanede yaptırman en doğrusu, belki önce yaptırdığın hastanenin tahlil için kullandıkları reaktifler eski olabilir. En azından biz öyle umut edelim, ki, hamiş haberini alalım inşallah!

aslında iyi bir hastane...hatta bulunduğum yerdeki tek özel hastane ama hakkında kötü olaylar duymuştum...umarım yanlış bir sonuç çıkarmışlardır...ve ben güzel haberleri yakında alırımm...ve tabiki isteyen herkes çok yakında bebiş haberlerini alırlarrr

canim bence bekle sen bat'ina kadar...
acele etme.. daha var...
belki kan degerlerin duzelir...

Peki karnı şişerken adet görmeye devam mı ediyormuş ben anlamadım şimdi??:26:

Peki karnı şişerken adet görmeye devam mı ediyormuş ben anlamadım şimdi??:26:

yok adet görmüyormuş, ve zaten o yüzden şişi var zannetmiş, kadın hastalığım var, rahmimi alırlarmı ki falan diyordu. Çocuğu da duyunca istemedi, aldırmak istiyorum dedi, doktor da dedi ki, 5 aylık bebeği hiçbir doktor almaz, çünkü o kürtaj değil, bebek öldürmek olacak, çünkü o artık bir canlı insan, 1 ay sonra doğsa bile yaşama şansı var, o kadar büyümüş yani.

arkadaşlar bnm gnmm 17 martt ve test yapmak istiyorummm sizce ??????

bayağaa erken olur, cnm. Azcık daha sabret, az kaldı, 1 haftacık. ))) sabretmek zor geliyor, biliyorum, ama erken test yapıp da moralini bozma bence, bu zamanda hamileysen bile çıkmaz idrar testinde. İnşallah hamilesindir.

slm benim ismim vardı ama listede şimdi yok ekleyebilirmisiniz 28 yaşım 20 mart beklemediğim adet günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…