ayy canım Allah razı olsun senden..ne biliyim hiç yaşamadım ya, sağ tarafımda böyle zonklama gibi bir ağrı var, geçmedi kaç gündür, bende telaş ettim, nette de okuyunca tek taraflı zonklama olur diye çok korktum, o zaman nedendir ki bu zonklama ya bak şuan bile var, gece uyuyamadım zatenn sıkıntıdan..Allahım seni de korusun inşallah istediğin gibi olur herşey ve bebişini kucağına alırsın sende
o ağrı benim ablamdada olmuştu canım hamileyken 4 ay falan yaşadı sonra geçti aklına kötü bir şey getirme daha bat'ında gelmemiş relax ol sen inşallah hamilelik belirtileridir o canım Allaha emanet ol
canımmm yaa içimden bi ses yine olmadı diyor ama bilmiyorum..benim bugünlerde aşırı derecede baş dönmem var, allah hayırlara çıkarsın, gözlerim kararıyo resmen, dünya ters düz oluyo, bu hamilelik belirtisi değildir bence ve kasığımdaki ağrıda üstüne üstlük..ikisi birlikte olunca biraz telaşlanıyorum ben..Ama yinede Allahım inşallah müjdeli haberi verir bu ay..olmazsa hayırlı olduğu bir zamanda inşallah bi gün bebişimizi alırız kucağımıza :) güzel sözlerin için teşekkür ederimmm sende Allaha emanet ollll fıstığım..o ağrı benim ablamdada olmuştu canım hamileyken 4 ay falan yaşadı sonra geçti aklına kötü bir şey getirme daha bat'ında gelmemiş relax ol sen inşallah hamilelik belirtileridir o canım Allaha emanet ol
Galiba ayna bile susmayı tercih ediyor!Kızlar bu kadar acele etmeyin, hemen çıkmaz böyle şeyler, birazcık sabrederseniz meyvesini de alırsınız. Hadi bakalım, herkes kendine oyalanmaya bişey bulsun, ilginizi çeken her hangi bişey, dayanamadığınız, hep yapmak istediğiniz bişey de olabilir. Yeter ki hamişlik konusunu unutalım azcık, ok?
canımmm yaa içimden bi ses yine olmadı diyor ama bilmiyorum..benim bugünlerde aşırı derecede baş dönmem var, allah hayırlara çıkarsın, gözlerim kararıyo resmen, dünya ters düz oluyo, bu hamilelik belirtisi değildir bence ve kasığımdaki ağrıda üstüne üstlük..ikisi birlikte olunca biraz telaşlanıyorum ben..Ama yinede Allahım inşallah müjdeli haberi verir bu ay..olmazsa hayırlı olduğu bir zamanda inşallah bi gün bebişimizi alırız kucağımıza :) güzel sözlerin için teşekkür ederimmm sende Allaha emanet ollll fıstığım..
ah be wifeofdemon gelde unut anacımm..baktığım heryerde o geliyo aklıma.. nası bi psikolojidir bu yaa..öffffff geçsin şu ay..hamilemiyim bi hastalığım mı var, çıksın meydana :) 9 gün kaldı bat'a:84:
canımmm yaa içimden bi ses yine olmadı diyor ama bilmiyorum..benim bugünlerde aşırı derecede baş dönmem var, allah hayırlara çıkarsın, gözlerim kararıyo resmen, dünya ters düz oluyo, bu hamilelik belirtisi değildir bence ve kasığımdaki ağrıda üstüne üstlük..ikisi birlikte olunca biraz telaşlanıyorum ben..Ama yinede Allahım inşallah müjdeli haberi verir bu ay..olmazsa hayırlı olduğu bir zamanda inşallah bi gün bebişimizi alırız kucağımıza :) güzel sözlerin için teşekkür ederimmm sende Allaha emanet ollll fıstığım..
o göz kararması bende bu ay çok olmuştu canım sanki kafamın üstüne tonlarca ağırlık koymuşlar gibi kafamı kaldıramyodum sen umudunu kaybetme Allah(C.C) benden isteyin ve ısrarcı olun diyor umutmayalım bunu
merhaba arkadaşlar,
doktora gittim ama kan testi yaptırmadık doktor şuan çok düşüktür cuma yapalım sonra da pazartesi günü bakalım dedi hem sanada eziyet olmaz dedi ilk hamileliğimde neler yaşadım 3 hafta sonuçları beklemek seni iyice strese sokar dedi ben bundan yana değilim bana güven dedi bakalım arkadaşlar bugün yaptığım idrar testi daha belirgindi Allahım inşallah hamileysem herşey yolundadır geceleri uyuyamaz oldum kızlar gerçekten doktorunda dediği gibi o beta takibi çok stresli inşallah bu sefer herşey yolundadır ozaman dileyin benden ne dilerseniz
nihalcim ve zerrincim fazla giremiyorum nete herşey belli olsun hergün burda olmaya devam etcam gelişmeleri bildircem size desteğiniz için size ve tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim bu arada göğüslerde ağrı bu sabah başladı bende
Tatlım, bende eve gelir gelmez açtım forumu, senden haber almak için.Meraktan ölüyordum kısacası))) Ama doktorun haklı, hamile olma ihtimalin çok yüksek, bu yüzden kendini strese sokma, rahat ol, ve dua et, inşalah sağlıklı gebelik olur ve kucağına alırsın bebeğini inşallah!
merhaba arkadaşlar,
doktora gittim ama kan testi yaptırmadık doktor şuan çok düşüktür cuma yapalım sonra da pazartesi günü bakalım dedi hem sanada eziyet olmaz dedi ilk hamileliğimde neler yaşadım 3 hafta sonuçları beklemek seni iyice strese sokar dedi ben bundan yana değilim bana güven dedi bakalım arkadaşlar bugün yaptığım idrar testi daha belirgindi Allahım inşallah hamileysem herşey yolundadır geceleri uyuyamaz oldum kızlar gerçekten doktorunda dediği gibi o beta takibi çok stresli inşallah bu sefer herşey yolundadır ozaman dileyin benden ne dilerseniz
nihalcim ve zerrincim fazla giremiyorum nete herşey belli olsun hergün burda olmaya devam etcam gelişmeleri bildircem size desteğiniz için size ve tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim bu arada göğüslerde ağrı bu sabah başladı bende
canım, sen başın döndüğü zaman tansiyonuna hiç baktınmı? düşüyordur belki? ben hamileyken düşüyordu tansiyonum her gün. Bende kendimde başka hastalık qrıyordum tansiyondan dolayı ama hamileliktenmiş. Fazla umitlendirmek istemem ama bu da hamilelik belirtisidir hayatım. Umidini kesme, fazla da umitlenme, ortalarda biyerlerde durİnşallah hamile kalmışsındır.
o göz kararması bende bu ay çok olmuştu canım sanki kafamın üstüne tonlarca ağırlık koymuşlar gibi kafamı kaldıramyodum sen umudunu kaybetme Allah(C.C) benden isteyin ve ısrarcı olun diyor umutmayalım bunu
bu aralar birazda uykusuz kalıyorum ona yordum ben aslında..ama çok acayip, heryer dönüyor, yatakta sağa döneyim dedim anamm düşüyodum :) o kadar çok dönüyo yani..ara ara oluyo..hep olmuyo.. tamam ortalarda biryerlerde bekliycem canımmmm..cokk tatlısın teşekkür ederimmm.. :)
çok doğru söylüyorsun hayatım..katılıyorum sana..ısrarcıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) yaradana sığınırımmmmmmm..
arkadaşlar bnm gnmm 17 martt ve test yapmak istiyorummm sizce ??????
oyoy bigün daha geçti:))kızlarrr selam herkeseee...
hoşbulduk canım:)ya benim bu ay tutmadı büyük ihtimallede bi an evvel adet olsam da yeniden çalışsam diye bekliyorum :))erken gebelik testi yaptım onda da tek çizgi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?