evet cnm cook az kaldı..ama benim ümidim yok çünkü yaklaştıkça son iki gündür ince ince kasık agrımda başladı her regl döneminde olduğu gibi..o yüzden gelicekse biran önce gelsin de çıkmadık candan ümit kesilmez misali ümitli bekleyişte bir son bulsun(sen nasılsın var mı farklı bişeyler belirti filan?
:)) olsun canikom sen yine devam et ara vermeden
huu huu ayna ayna..söyle banaa.. HAMİLEMİYİMMMM DELİRCEM YOKSA
coooook merak ediyomm çoooookk..bu yüzden hamile olamıycakmışım gibi geliyoo :) fazla merak iyi değil derler
Tatlım bende eve yeni geldim malum kar yağıyor istanbul trafiği felaket medikal park göztepe duymuşsunuzdur belki oda öyle bi yerde kalıyoki 10 dk lık yolu 1 saatte gittik geldik eşim saolsun izin aldıda beni yollarda süründürmedidoktorda strese girmemem için beklememi önerdi canım bakalım hayırlısı bana dua edin bol bol bende hamileyim diyebilirim inşallah
canim bende hicc ama hic bir belirti yok valla
bir tek sabah akintim oldu dedim öglene adet olurum kesin aMA gelen giden bir sey yok bende adet olurum herhalde bir belirti yok cünkü ovulasyon testi almaya devam :) ins. bir daha ki aya
benimde 12 mart <bat >n bende erken gebelik testi yaptim ve tek cizgi ciktibenim aldigim test 8 gün öncesinden belli eden testlerden diama tek cizgi gösterdi benimde günüme 7 gün vardi. simdide 2 gün kaldi bakalim.
Ama bende hiccc bir belirti yok
tutunmadi bu seferde((
Canım ama bak duyuyoruz buradan testlerden yanlış payı yinede olabilyor. Sen bekle regl gününe kadar. Allah "kulum bana olan inancını umudu yitircek mi diye sınarmış" insanları ne olursa olsun yinede umutlar tükenmemeli.benimde 12 mart <bat >n bende erken gebelik testi yaptim ve tek cizgi ciktibenim aldigim test 8 gün öncesinden belli eden testlerden diama tek cizgi gösterdi benimde günüme 7 gün vardi. simdide 2 gün kaldi bakalim.
Ama bende hiccc bir belirti yok
tutunmadi bu seferde((
benim de 7 gün önceden belli eden testi fortel.öteki testten de yaptım tek çizgi çıktı ben de belirti yok gibi daha doğrusu belirtilere güvenmemek gerek herkeste farklı belirtiler olur bence belirti de olmayabilir belki de hiç.
Mrb kızlar,
Önemli günlerimdeyim çalışma lazım ama cnm çook sıkkın. Bir karamsarlık çöktü şimdiden bana
1 yıldır kontrole giderim, bebek düşünmeye başlayana kadar düzelsin diye, hala iltihap, enfeksiyon..bi türlü geçmedi..Yrn tekrar doktora gidicem. Sanırım hala geçiremedim Bi türlü atlatamadım
Hevesle deniyemiycem bile ya tutmaz diye
canım inşaallah bebişin geldim diyordur ozaman halay zamanı.listemizde çok kişi hamiş olacak gibi gliyor bana allahım hepimize bebişimizi nasip etsin bu ayyyyyyy.
sakkin sakin böyle stresli olursan kendine zarar....tabi ağrılar girer başın döner.... bol bol dua sana kalan Rabbim görüyor mutlaka karşılığını verecektir.... Hasta olursun Allah korusun...
canım suyu az mı içersin
Cnm özellikle aklıma getirmezsem içmeyi unutuyorum. Ama son 1 aydır genelde bol tüketmeye çalışıyorum. Bol dediğim de en fazla 2lt gerçi2yıl oldu mantar belasıyla başladı, envai çeşit ilaç kullandım.son 6 ayda da 2 kez sistit geçirdim. Bunların yanında kendimi bildim bileli enfeksiyon ve iltihabım var. Hiç geçtiğini bilmem...
Ayaklarımı ısıtamıyorum ondan kaynaklanıyo sanırım. İş yerindeyken akşama kadar ayaklarım buz gibi oluyo. Eve gidince elimden geleni yapıyorum ama olan oluyo tabi. Napıcamı şaşırdım wallahi
ya ben de mi yapsamm napsam.. :18::18:
çok geçmiş olsun...... acil şifaalr diliyorum....Cnm özellikle aklıma getirmezsem içmeyi unutuyorum. Ama son 1 aydır genelde bol tüketmeye çalışıyorum. Bol dediğim de en fazla 2lt gerçi2yıl oldu mantar belasıyla başladı, envai çeşit ilaç kullandım.son 6 ayda da 2 kez sistit geçirdim. Bunların yanında kendimi bildim bileli enfeksiyon ve iltihabım var. Hiç geçtiğini bilmem...
Ayaklarımı ısıtamıyorum ondan kaynaklanıyo sanırım. İş yerindeyken akşama kadar ayaklarım buz gibi oluyo. Eve gidince elimden geleni yapıyorum ama olan oluyo tabi. Napıcamı şaşırdım wallahi
aynen bende sen gibiyim yaa. Bende nidazol kullandım allahtan geçti 1hafta ama ii çektim yani.Dr. Bana böyle hastalıklarda eşlerle birlikte tedavi edilir dedi.Yani geçti deyip bırakırsan tekraralarmış eşinde kullanmadığı için. Doktoruna bunu bi danış istersen. Benimde ayaklar bi soğudumu hayatta ısınmaz artık bürodayken masamın altına su torbasını koyuyorum ayaklarımıda üstüne:) biri geldimi giyiyorum hemen ayakkabılarımı. İş yerinde müsaitse sende bu şekil yapabilrsin canım:)
. Suyu çok içmeye çalıştıkça da lavaboya gidip durmaktan üşüyo bu sefer...Pöfff anlatırken bile bunaldım yaw
Her tedavide eşime de hap içiriyorum cnm.Hatta onu da doktora gönderdim bi kontrol ettir sende bişi var mı diye.Yokmuş..Mantarı atlattım gibi ama bilemiyorum her an tekrarlayabilir o meret...Bugün iş yerine elektrikli soba getirdimYedek çorap ve ayakkabı da Son 1saate kadar ii gibiydi. Ama şu an yine soğuk hissediyorum. Terliyip terliyip soğuyo ya pes yani Sıcak su torbasında da öle olur benim. Çorap ıslanır yine üşür. Şöle bi çözüm buldum sonunda; çorap üstüne mes üstüne patik üstüne kapalı terlik Savaş halindeyim resmen. Suyu çok içmeye çalıştıkça da lavaboya gidip durmaktan üşüyo bu sefer...Pöfff anlatırken bile bunaldım yaw
çok geçmiş olsun...... acil şifaalr diliyorum....
bende çok üşürüm ayağım elim sırtım donar hemen..... ayak daha önemli ayaktan soğuğu alınca her yerinde dağılıyor sanki.... ben artık kalın tabanlı bot giyiyorum. topuklu çizmeleri ince tabanlı botları bıraktım..önemli olan ayağın yerle bağlantısını kesmek.... önceden sürekli hasta oluyordum üşüntünce şimdi çok şükür kendimi koruyabiliyorum....
canım eğer suyu birden içiyorsan direk wc ye götürür seni ben öyle yapıyordum eskiden 10 dk 500 ml içip bitiriyordum sonraa haydiiiii her 15-20 dk bir wc ye....
meğer çok yanlışmış vucuda hiç bir faydası yokmuş...3 saatte 500 ml bitirmek gerekiyormuış.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?