Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

De o zaman hayatım aynen öyleee
Çıkıyorum kızlar görüşürüz.Eşim aşağıdaymış öptümm sizi

Selam canlarım .Nasılsınız?Umarım bol hamişlki güzel günler bizi bekliyordur.
merhaba öncelikle hayırlı olsun canım sana bişey sormak istiyorum senin son adet tarin ne zaman? bende 10 mart bekliyodum. 9nda silikte olsa çift çizgiyi gördüm .
Canım benim de batım bugündü 8 martta yaptırdım kan testini ve bebişimi öyle öğrendim.

aaa öylemi canımmm çok sevindim üç kişi olduk demek kii.. :) beraber müjdeli haberler alırız inşallah canımmm..

ett cnm beraber alcaz güzel haberleri benim 1 oğlum var 6 yaşına girdi uzun aradan sonra çok heyecanlıyımm benide listenize eklermısınız dün yazdım ama listede yokum henüzz:84::84:

test yapmak yokk kuzuuuuu..anca beraber kanca beraberr..dıtt.. bekliycezz..moralimiz bozulur yoksa negatif çıkar bi de..daha erken

kuppecim, 16sinda yapalim testi biz.. cok gec kalmayalim...
moralimiz filan bozulmaz, negatif cikarsa..
kendimizi avuturuz.. her sabah bir test daha yapariz.. pozitif cikana kadar..

ett cnm beraber alcaz güzel haberleri benim 1 oğlum var 6 yaşına girdi uzun aradan sonra çok heyecanlıyımm benide listenize eklermısınız dün yazdım ama listede yokum henüzz:84::84:

sen arkadaşımıza mesaj at o seni ekler canımm sağolsun..ne güzel yaa, senin bir oğlun var hemde 6 yaşında..süperr..Allah ikinci evladını kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda :)
kuppecim, 16sinda yapalim testi biz.. cok gec kalmayalim...
moralimiz filan bozulmaz, negatif cikarsa..
kendimizi avuturuz.. her sabah bir test daha yapariz.. pozitif cikana kadar..

16 sı mı diyosun?:26: olabilirr.. hee o zaman direk kan tahlili yaptırsak 14'ünde, ben o gün hastaneye gitcem bel ağrım için..kontrolüm var onu da mı çıkarsam aradan ne dersin kan tahlili için uygun bi zaman olur mu ki kuzummm

selamlar.. beni de listeye alirmisiniz..

bende hamile kalmak istiyorum.. icimde bir his annelik duygusunu hic tadamicakmisim gibi geliyor.. allahimdan hayirlisini diliyorum.. kendim icin sizin icin.. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.

benim soru arada kaynadı yine ama yaaaa

bugunde var hala.. umutlanayımmı umutlanmayayımmı sizce??? birde şuan antibiyotik kullanıyorum mecburen( Ama KUPPE sayesinde içim bi nebze daha rahat.. teşekkürler

Ayyyyy KUPPE içim nasıl ferahladı anlatamam.. şuan bunu okurken yanımda olsaydın sana sımsıkı sarılırdım.. Artık kara kara düşünmeye başlamıştım.. çok çok çok sağol canımmm

Ben bunu yeniiii goruorummmm :) hehaah :) sarilmis kadar oldum canim.. Benim actigim bir tanecik konu var zaten o da bu olaya benzer, yazilanlariii oku tatlimmmmmm profilimden bak ama yinede doktora bi danis istersen

msj attım canımmm.. bu arada herkess karnını doyurmakla meşgul galiba nerdesinizzzz hu hu .. anniş adaylarııııı

msj attım canımmm.. bu arada herkess karnını doyurmakla meşgul galiba nerdesinizzzz hu hu .. anniş adaylarııııı

biz bugün yemeği dışrada yedik geldik... şimdi çay içiyordum...bir yandanda sizleri takip ediyorum.....

hamilelik nası gidiyo kuşum..iyisin dimi..rahatın yerinde..bir sorun yok..ohh çayını içtiğine göre keyiflisinnn..çokk güzelllll

işin aslı şekerim hiç bir farklılık yok hayatımda.....kendimiihiç hamile gibi hissedemiyorum hala....:))) çok şükür bir sorunum yok.21 inde dr gidecem inş güzel haberler alırım....

eee darısı sizin başınızaa inş....bekliyoruz hayırlı güzel haberleri.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…