Öncelikle yanlız olmadığıadığıma sevindimAynen canikom bende taşınmaktan wc ye yoruluyoruö Benimde ayaklarım ıslanır nedense hormonal bişi heralde yaa:44: Sana böyle birden sıcak basması yada üşüme felan olurmu:26: Olursa biz kardeşiz dicem çünkü
Canım benim de batım bugündü 8 martta yaptırdım kan testini ve bebişimi öyle öğrendim.merhaba öncelikle hayırlı olsun canım sana bişey sormak istiyorum senin son adet tarin ne zaman? bende 10 mart bekliyodum. 9nda silikte olsa çift çizgiyi gördüm .
kuppe seninde bat tarihin 19 mart sanırımm bereberrr beklicez bende 19 martı beklıommm hayırlı haberler alcaz inş.
aaa öylemi canımmm çok sevindim üç kişi olduk demek kii.. :) beraber müjdeli haberler alırız inşallah canımmm..
test yapmak yokk kuzuuuuu..anca beraber kanca beraberr..dıtt.. bekliycezz..moralimiz bozulur yoksa negatif çıkar bi de..daha erken
ett cnm beraber alcaz güzel haberleri benim 1 oğlum var 6 yaşına girdi uzun aradan sonra çok heyecanlıyımm benide listenize eklermısınız dün yazdım ama listede yokum henüzz:84::84:
ett cnm beraber alcaz güzel haberleri benim 1 oğlum var 6 yaşına girdi uzun aradan sonra çok heyecanlıyımm benide listenize eklermısınız dün yazdım ama listede yokum henüzz:84::84:
kuppecim, 16sinda yapalim testi biz.. cok gec kalmayalim...
moralimiz filan bozulmaz, negatif cikarsa..
kendimizi avuturuz.. her sabah bir test daha yapariz.. pozitif cikana kadar..
iyi akşamlar arkadaşlar...
yeni hamile haberlerini okudum listemiz çok güzelleşmiş..hepinizi tebrik ederim.
Canlarım benim muhtemel yumurtlama günüm 4 marttı.. bugün akıntımın fazlalaştığını hissettim.. bu kadar çabuk akıntı artması olabilirmi acaba.. daha bat'a 8-9 gün var
hosgeldin canim, 19 marti bekleyenler arasina...
sen arkadaşımıza mesaj at o seni ekler canımm sağolsun..ne güzel yaa, senin bir oğlun var hemde 6 yaşında..süperr..Allah ikinci evladını kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda :)
amin kupecim agzından bal damlıyoo bu ay ılk denememız ınsallahh olurrr hemenn senin ilkmi bebeişinmi olcak canım
Ayyyyy KUPPE içim nasıl ferahladı anlatamam.. şuan bunu okurken yanımda olsaydın sana sımsıkı sarılırdım.. Artık kara kara düşünmeye başlamıştım.. çok çok çok sağol canımmm
kuppecim ben ozel msj henuz atamıyorumm benım yerıme aborjınosa sen msj atabılırmısınn bat tarıhım 19 martt
msj attım canımmm.. bu arada herkess karnını doyurmakla meşgul galibanerdesinizzzz hu hu .. anniş adaylarııııı
biz bugün yemeği dışrada yedik geldik... şimdi çay içiyordum...bir yandanda sizleri takip ediyorum.....
hamilelik nası gidiyo kuşum..iyisin dimi..rahatın yerinde..bir sorun yok..ohh çayını içtiğine göre keyiflisinnn..çokk güzelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?