Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Ya arkadaşlar ben hala adet olmadım.Ovitrelledendir değil mi? 9 martta olmam gerekiyyodu daha az zaman gecti üzerinden ama, ne bileym umutlanıyorum. Bu ay klomen de kullandım ovitrelle de. Test yapmak istemiyorum tek çizgiyi görmekten de bıktım artk. Aklımdan da atamıyorum ki....

sulisim senin belirtilerin neydi? Ya akıntım da yoook mide bulntim da. hiç bişiim yok. Yine bana kırmızı kart geliyor galiba

sulisim senin belirtilerin neydi? Ya akıntım da yoook mide bulntim da. hiç bişiim yok. Yine bana kırmızı kart geliyor galiba

canım sakin ol...bunlar bendede yoktu....bulantılar 6-7 .haftada başlıyormuş zaten......sıkma canını...belirtilere takılma yoksa herşeyi ona yoruyorsun.....

içini ferah tut.... kan testini yaptır biran önce.....o daha kesin cevap veriyor inş güzel haberler alırısn.....bekliyoruz bizde.....

Son düzenleme:
kızlarr tansiyon 10 a 6 .. iyi mi kötü mü .. anlamam ki ben ya..başım dönüyo ..:18:

düşük.... eğer başın dönüyorsa tansiyonun düşmüştür tuzlu ayran içmelisin......

sulisim akıntın var mıydı peki? Ya bi de işte rahmim aşağıda. Kesin değilim bu ay

yooo hiç bir akıntım yoktur hatta hamile ark su gibi akıntım var demişti....ozaman benim tutmadı diye düşünmüşytm.....herkeste aynı olmuyor belirtiler......

bide rahmin aşağıda olduğunu nasıl anladım ellemi muayene ettin kendini...

Şulişim hamile misin?

hıhıhı ama daha dr gitmedeim o yüzden topikteki ark söylemedim....dr gideyim güzel haberler alayım öylee söylicem.....

dahha annemlere bile söylemedim. :)))
pepper ayağını sürüdü :)))

Son düzenleme:
Son düzenleme:
hıhıhı ama daha dr gitmedeim o yüzden topikteki ark söylemedim....dr gideyim güzel haberler alayım öylee söylicem.....

pepper ayağını sürüdü :)))

Canım çok sevindim senin için, hayırlı olsun Bizim topik gebelik için basamak oldu sanki Önce gripin, sonra pepper, klik, orange veeee sen :) İnşallah güzel haberler alırsın doktordan.

Diğer arkadaşların da gönlünce olsun herşey...

sağollll canımmmm evet zayıflayan hamile kalıyor :))) hakkaten ne çok hamilemiz oldu topiğimizde .... sağol şekerimmm inş bakalımmm 21 inde gideceğim.....

sağollll canımmmm evet zayıflayan hamile kalıyor :))) hakkaten ne çok hamilemiz oldu topiğimizde .... sağol şekerimmm inş bakalımmm 21 inde gideceğim.....

Güzel beslenmesini de sağlam öğrendin, çok iyi zamanla oldu senin için Diğer kızlar bebek düşündüğünü az çok biliyordum da, seninki büyük süpriz oldu. :) Artık yürüyüşlerinle katılırsın listeye.

Sonra görüşürük

Evet canım ettim walla ne yalan söyleyeyim:)

hadiiii bende düşündümde...neyle karşılaşacağımı karşılaştığım şeyi neye yoracağımıı bilemediğimi çin cesaret edemedim...... dyr bakalım ilk defa yapıyorsun önceki halini bilmiyotsunki aşağıya indiğinden emin olasın....

bende pek düşünmüyordum....sonra artık düşünelim dedik....çok şükür oldu oda..... kimse bilmiyor zaten düşündüğümüzü....herkese süpriz olacak.....:))))

msj attım canımmm.. bu arada herkess karnını doyurmakla meşgul galiba nerdesinizzzz hu hu .. anniş adaylarııııı

teşekkürler canım zahmet oldu sanadaa ay şimdi bı akrabamın hamile haberini aldım çok sevidim kızlar inş. bizdde bu guzel haberi en kısa zamanda veririzz sen neamndır bebek düşünüyorsun kuppecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…