sulisim senin belirtilerin neydi? Ya akıntım da yoook mide bulntim da. hiç bişiim yok. Yine bana kırmızı kart geliyor galiba
kızlarr tansiyon 10 a 6 .. iyi mi kötü mü .. anlamam ki ben ya..başım dönüyo ..:18:
sulisim akıntın var mıydı peki? Ya bi de işte rahmim aşağıda. Kesin değilim bu ay
Şulişim hamile misin?
düşük.... eğer başın dönüyorsa tansiyonun düşmüştür tuzlu ayran içmelisin......
10 a 6 fena değil. Korkmana gerek yok canım. Azcık düşük. Ayaklarını yukarı kaldırmayı dene ve sakin ol.
hıhıhı ama daha dr gitmedeim o yüzden topikteki ark söylemedim....dr gideyim güzel haberler alayım öylee söylicem.....
pepper ayağını sürüdü :)))
Canım çok sevindim senin için, hayırlı olsunBizim topik gebelik için basamak oldu sanki Önce gripin, sonra pepper, klik, orange veeee sen :) İnşallah güzel haberler alırsın doktordan.
Diğer arkadaşların da gönlünce olsun herşey...
sağollll canımmmm evet zayıflayan hamile kalıyor :))) hakkaten ne çok hamilemiz oldu topiğimizde .... sağol şekerimmm inş bakalımmm 21 inde gideceğim.....
Evet canım ettim walla ne yalan söyleyeyim:)
Güzel beslenmesini de sağlam öğrendin, çok iyi zamanla oldu senin içinDiğer kızlar bebek düşündüğünü az çok biliyordum da, seninki büyük süpriz oldu. :) Artık yürüyüşlerinle katılırsın listeye.
Sonra görüşürük
msj attım canımmm.. bu arada herkess karnını doyurmakla meşgul galibanerdesinizzzz hu hu .. anniş adaylarııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?