Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

doktor bana düşük yaptığım için 1 ay bekle sonra devam demişti devam ettik ama hala gelen yok...
aklımdan da çıkmıyor ben stres yapıyorum. aklımdan 1 ay çıkardım o ay hamile kaldım. ama şşimdi çıkmıyor bu defa hem giden aklımda hem gelecek olan

cnm çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Bende 3 düşük yaşadım. Acısını psikolojisini bilirim . Çok zor. ama bunları düşünmeden önümüze bakmak zorundayız. Olumlu şeyler düşün güzel şeyler gelsin başına. Yeniden hamile kalıp bebek haberlerini verirsin bizlere inşallah.

Çok teskür ederim canım ilgilendiğin için,söylediğin dualarıda muhakkak uygulatıcam eşime,,,,dr değiştirmek istiyorum hatta hala dr aramaktayım ama bulamadım istanbulda iyi bir dr biliyosanız banada önerin lütfen,,,benim adet tarihim 13 mart ben 3 gebeliğimdede hiç dikkat etmemiştim ovulasyon tarihine merak ettim ovulasyon tarihi neye göre hesaplanıyor canım

Son düzenleme:

Düşünmemek için kendini başka konularla meşgul et, söylemesi kolay biliyorum ama nebileyim dizilere sar, yada kitap okumayı seviyorsan güzel bir kitap bul oku, oyala kendini, benim başucumda Hamileyim isimli bir kitap duruyor, onu ara-ara okuyordum, ama bıraktım, bu ara hamilelikle ilgili her şey beni bunaltıyor, çünkü hamile kalmama izin yok. Sen de hamilelikle ilgili internette araştırma dahi yapma, mynete gir, haberler oku, bayağa ilgini çekecek haberler olacak eminim, hamilelik konusunu unutturur az da olsa. Stres hamileliğin has düşmanıdır! Bunu unutma, Pınarcım, tamammı?:13:

İstanbulda yasayan arkadaşlar sizden ricam bana önerebileceğiniz iyi bir dr varmı dr değistirmek istiyorum uzun zamandır dr aramaktayım doktorum bana hamile kal 10 gün sonra gel diyor ama benim gebeliğimi ögrendiğim anadan itibaren kontrol edilmem lazım çünkü gebeliğim riskli onun için içim bi türlü rahat etmedi daha ilgili bi dr gitmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

tahmini adet tarihinden 14 gün geri say, yani senin ovulasyon tarihin 16-17-18 şubat olmalı, bu dönemde aktif olduysanız, tamamdır

Avrupa yakasındaysan ben kendi doktorumu önerebilirim, Dr. Lale Zeynep Kanmaz. Görümcemi o doğurttu, çok memnun, çünkü görümcem 3 ay full kanamayla geçirdi hamileliğini, Lale hanım sayesinde düşmedi bebek, şimdi maşallah 5 yaşında kızımız, Ben de güvendiğim için ona gidiyorum, Bakırköydedir müayenehanesi. Acil durumda hemen hastasıyla ilgilenen biridir, sen ona 3 defa düşük yaptım dersen önceden tedaviye başlar diye düşünüyorum.

tahmini adet tarihinden 14 gün geri say, yani senin ovulasyon tarihin 16-17-18 şubat olmalı, bu dönemde aktif olduysanız, tamamdır

canım tesekürler ama tahmini adet tarihi 13 mart ise 14 gün geri saydığımızda 28 şubat falan olmuyormu yoksa benmi anlamadım:78::78::78:

çok tesekürler canım ücreti ne kadar yazabilirmisin

canım tesekürler ama tahmini adet tarihi 13 mart ise 14 gün geri saydığımızda 28 şubat falan olmuyormu yoksa benmi anlamadım:78::78::78:

Doğru, haklısın, ben 13 martı 3 mart olarak hesapladım, 26-27-28 şubat, evet. Düşükten sonra adetlerin düzenli midir ve siklüsün kaç gündür?

çok tesekürler canım ücreti ne kadar yazabilirmisin

2 müayenede 1 defa para alır, 130 tl. yani her müayeneye 70 tl vermiş oluyorsun. Bana önce pahalı geldi diye, ucuz doktor aramaya durdum, 2 doktor değiştim, ikisinde de problemler yaşadım, belki önceden Lale hanıma gitsem bebeğim düşmezdi, sonra dedim ki yok, bebek ve hamilelik konusunda cimriliğe yer yok, en iyi bildiğim doktora gideceğim, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun. Hem bu doktor normal doğum taraftarı, yani para için seni sezeryana asla yatırmaz. Müayenehanesinde renkli doppler cihazı var, 4 boyutlu. Görümcemin kızının 4 boyutlu bir sürü videosunu kaydetmiş CD halinde verdi kendisine hatıra kalsın diye. Süper birşey bence.

evet adetlerim düzenlidir 6 gün sürer,,,

canım, siklüsün kaç gündür derken şunu kastediyorum, her ayki adetinin ilk günüyle diğer adetinin ilk günü arasındaki süre kaç gündür, yani örneğin geçen ay ayın 13ü adetin başladıysa, bu ay ne zaman başlar?yine 13ümü? öyleyse siklüsün (bir ayı ortalama 30 günden hesaplarsak) 30 gündür.

canım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum bebek işin içine girince cimrilige asla yer yok senin önerdiğin dr pahalıysa ona göre kendimi ayarlayımda gideyim diye sordum benim bırakmak istediğim dr ücreti 250 liraydı dr proftu ama benim içim hiç rahat etmedi en azından gebe kalır kalmaz gel falan dese yine devam etcektik ben zaten 3 kez bebeğimi kaybetmişim hamile kalınca 10 gün nasıl bekleyim zaten öle boş boş beklersem ortadan ikiye çatlarım valla yardımın için çok tesekür ederim ALLAH gönlümüze göre versin işallah

ayyy çok güldüm kendime canım 29 gün yada 31 gün,,,13 şubat adet tarihimdi martın 12 si 13 yada 14 genellikle tam gününde gelir çok stres falan yapınca 1 -2 gün erken yada geç oluyor

ayyy çok güldüm kendime canım 29 gün yada 31 gün,,,13 şubat adet tarihimdi martın 12 si 13 yada 14 genellikle tam gününde gelir çok stres falan yapınca 1 -2 gün erken yada geç oluyor

Peki arada teharetlenirken eline aynen çiğ yumurta akına benzer kıvamda renksiz akıntı geldimi?Ben bu akıntının ne zaman olması gerektiğini iyi bildiğim için hep takip ederim ve her siklüsümün aynı günü (16-17. günü) o akıntıyla karşılaşırım. Bu akıntı yumurtanın büyüyüp çatladığının göstergesidir. Senin siklüsün 29-30 gün ise o akıntı 15-16. gün gelmeli. Geliyormu? hiç denk geldinmi?

Lale hanım normal durumlarda hamile kalır kalmaz yanıma gel diyor, senin durumunda daha evvel çağırır diye düşünüyorum. internet sitesi de var yanılmıyorsam lalekanmaz.com Taslak. oradan arayıp randevu alabilirsin.

canım normalde akıntım çok olur benim bu aralar pek yok ama,,,,onun için hiç dikkat etmedim baksana siklüsümün anlamını bile senden öğrendim yani bu konularda hiç bilgim yok ama bundan sonra dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…