Arkadaşlar merhaba bende mart ayında hamile kalmayı bekliyorum ama yarından sonra korunmayı bırakabilicem:))benim tekrarlayan düşüklerim var 3 kez düşük yaptım9.haftalarda bebeklerimin kalp atışları olmadığı için mecburen kürtaj oldum...en son kürtajım 11 ağustos çok zordu ağrım falan hiç olmadı ama kalbim çok acıdı gereken bütün araştırmalarımı yaptırdım sadece prolaktin hormonum biraz yüksekmiş birde kanımda brucella diye bi hast varmış kimi dr düşük sebebi bu hast diyor kimisi düşükle alakası yok diyor ama ben her ihtimale karsı ikisininde ilacını kullandım tekrar test yaptırdım yarın sonuçları alıcam işallah temiz çıkar,,,,işallah RABBİM bizlerede anne olmayı nasip eder,,ben bu defa çok umutluyum kötü düşünmek istemiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun işallah
Merhaba, canım, öncelikle çok geçmiş olsun,ALLAH bir daha yaşatmasın aynısını! Düşüğün acısını biliyorum, hele 3 tane oldumu, ALLAH sabır versin, canım, ama sen içini ferah tut hep aynı şey olacak diye bir şey yok, sen bence doktorunu değiş, ona göre önlem alınsın, düşük engellensin. korunmayı bıraktıktan sonra da aklına kötü şeyler getirme sakın. Bu defa her şey yolunda gidecek de. Ve ALLAHA dua etmeyi unutma.
Ha bir de bu sitede bir yazıya rastladım, düşükleri engelleyen dua:
Hamile kaldıktan sonra eşine söyle parmağını koysun senin karnının üstüne ve 99 defa "Ya Mübdi" desin. Peygamber efendimiz (s.a.)'e Cebrail tarafından söylenmiş bu dua. ALLAH (c.c.) hamile kalamayanlar ayrı, düşük yapanlara ayrı dualar göndermiş Cebrail (a.s.)'la.
Ben böyle duaların şifaverici etkisine inanırım. Zaten inanarak yaptınmı mutlaka yardımcı olur.
ALLAH yar ve yardımcın olsun, hayatım!
doktor bana düşük yaptığım için 1 ay bekle sonra devam demişti devam ettik ama hala gelen yok...
aklımdan da çıkmıyor ben stres yapıyorum. aklımdan 1 ay çıkardım o ay hamile kaldım. ama şşimdi çıkmıyor bu defa hem giden aklımda hem gelecek olan
Çok teskür ederim canım ilgilendiğin için,söylediğin dualarıda muhakkak uygulatıcam eşime,,,,benim adet tarihim 13 mart ben 3 gebeliğimdede hiç dikkat etmemiştim ovulasyon tarihine merak ettim ovulasyon tarihi neye göre hesaplanıyor canım
İstanbulda yasayan arkadaşlar sizden ricam bana önerebileceğiniz iyi bir dr varmı dr değistirmek istiyorum uzun zamandır dr aramaktayım doktorum bana hamile kal 10 gün sonra gel diyor ama benim gebeliğimi ögrendiğim anadan itibaren kontrol edilmem lazım çünkü gebeliğim riskli onun için içim bi türlü rahat etmedi daha ilgili bi dr gitmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
tahmini adet tarihinden 14 gün geri say, yani senin ovulasyon tarihin 16-17-18 şubat olmalı, bu dönemde aktifolduysanız, tamamdır
Avrupa yakasındaysan ben kendi doktorumu önerebilirim, Dr. Lale Zeynep Kanmaz. Görümcemi o doğurttu, çok memnun, çünkü görümcem 3 ay full kanamayla geçirdi hamileliğini, Lale hanım sayesinde düşmedi bebek, şimdi maşallah 5 yaşında kızımız, Ben de güvendiğim için ona gidiyorum, Bakırköydedir müayenehanesi. Acil durumda hemen hastasıyla ilgilenen biridir, sen ona 3 defa düşük yaptım dersen önceden tedaviye başlar diye düşünüyorum.
canım tesekürler ama tahmini adet tarihi 13 mart ise 14 gün geri saydığımızda 28 şubat falan olmuyormu yoksa benmi anlamadım:78::78::78:
Doğru, haklısın, ben 13 martı 3 mart olarak hesapladım, 26-27-28 şubat, evet. Düşükten sonra adetlerin düzenli midir ve siklüsün kaç gündür?
çok tesekürler canım ücreti ne kadar yazabilirmisin
evet adetlerim düzenlidir 6 gün sürer,,,
2 müayenede 1 defa para alır, 130 tl. yani her müayeneye 70 tl vermiş oluyorsun. Bana önce pahalı geldi diye, ucuz doktor aramaya durdum, 2 doktor değiştim, ikisinde de problemler yaşadım, belki önceden Lale hanıma gitsem bebeğim düşmezdi, sonra dedim ki yok, bebek ve hamilelik konusunda cimriliğe yer yok, en iyi bildiğim doktora gideceğim, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun. Hem bu doktor normal doğum taraftarı, yani para için seni sezeryana asla yatırmaz. Müayenehanesinde renkli doppler cihazı var, 4 boyutlu. Görümcemin kızının 4 boyutlu bir sürü videosunu kaydetmiş CD halinde verdi kendisine hatıra kalsın diye. Süper birşey bence.
canım, siklüsün kaç gündür derken şunu kastediyorum, her ayki adetinin ilk günüyle diğer adetinin ilk günü arasındaki süre kaç gündür, yani örneğin geçen ay ayın 13ü adetin başladıysa, bu ay ne zaman başlar?yine 13ümü? öyleyse siklüsün (bir ayı ortalama 30 günden hesaplarsak) 30 gündür.
ayyy çok güldüm kendimecanım 29 gün yada 31 gün,,,13 şubat adet tarihimdi martın 12 si 13 yada 14 genellikle tam gününde gelir çok stres falan yapınca 1 -2 gün erken yada geç oluyor
canım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum bebek işin içine girince cimrilige asla yer yok senin önerdiğin dr pahalıysa ona göre kendimi ayarlayımda gideyim diye sordum benim bırakmak istediğim dr ücreti 250 liraydı dr proftu ama benim içim hiç rahat etmedi en azından gebe kalır kalmaz gel falan dese yine devam etcektik ben zaten 3 kez bebeğimi kaybetmişim hamile kalınca 10 gün nasıl bekleyim zaten öle boş boş beklersem ortadan ikiye çatlarım vallayardımın için çok tesekür ederim ALLAH gönlümüze göre versin işallah
Peki arada teharetlenirken eline aynen çiğ yumurta akına benzer kıvamda renksiz akıntı geldimi?Ben bu akıntının ne zaman olması gerektiğini iyi bildiğim için hep takip ederim ve her siklüsümün aynı günü (16-17. günü) o akıntıyla karşılaşırım. Bu akıntı yumurtanın büyüyüp çatladığının göstergesidir. Senin siklüsün 29-30 gün ise o akıntı 15-16. gün gelmeli. Geliyormu? hiç denk geldinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?