hayırlı olsun sulisim
16 sı mı diyosun?:26: olabilirr.. hee o zaman direk kan tahlili yaptırsak 14'ünde, ben o gün hastaneye gitcem bel ağrım için..kontrolüm var onu da mı çıkarsam aradanne dersin kan tahlili için uygun bi zaman olur mu ki kuzummm
benim soru arada kaynadı yine ama yaaaa
bugunde var hala.. umutlanayımmı umutlanmayayımmı sizce??? birde şuan antibiyotik kullanıyorum mecburen( Ama KUPPE sayesinde içim bi nebze daha rahat.. teşekkürler
arkadaşlar bende bu ay femara+pregnly kullandım ve bekliyorum..çok heyecanlıyım adetime 2 gün var....((
canım biz bi geçen ay denemeye kalktık, acemilikten yanlışlıklar yaptık :) kaçırdıkk..bu ay ikinci deneme bakalımm neler olcak :)teşekkürler canım zahmet oldu sanadaa ay şimdi bı akrabamın hamile haberini aldım çok sevidim kızlar inş. bizdde bu guzel haberi en kısa zamanda veririzzsen neamndır bebek düşünüyorsun kuppecim
ayyy yaptırayımm ben barii adete 5 gün kalmış oluyo kan testinde çıkmaz mı ki?peşinen öğrenmiş olurum :)Kuppecim, biraz erken 14u sanki ama, sen gitmisken kan testi yaptir o zaman... Negatif ciksada sonucta 19una kadar vaktin var... Moralini bozmazsin... Pozitif cikarsa hepp beraber seviniriz..
Ben kan testi yaptiramam o ara herhalde.. Burda o kadar hemen yapmazlar kan testini.. Once bir idrarda gormem gerek...
canım biz bi geçen ay denemeye kalktık, acemilikten yanlışlıklar yaptık :) kaçırdıkk..bu ay ikinci deneme bakalımm neler olcak :)
ayyy yaptırayımm ben barii adete 5 gün kalmış oluyo kan testinde çıkmaz mı ki?peşinen öğrenmiş olurum :)
canım biz bi geçen ay denemeye kalktık, acemilikten yanlışlıklar yaptık :) kaçırdıkk..bu ay ikinci deneme bakalımm neler olcak :)
:)
teşekkür ederim canımmmm darısı senin başına..........
sulisim canım tebrik ediyorum allah hayırlısıyla kucağındada görmeyi nasip etsin darısı hepimizin başına sizleri hiç tanımıyorum ama sanki hamile olan benmişim gibi seviniyorum:79::80:
hayırlısı canım inşallah bu ay olurrr bizimde ilk denememiz bu ayyy bakalım nolcak ama sankı ılk aydan olmaz gibi geliyo kendim için karışık duygular içindeyim bi tarafım olcak bi tarafım olmıyacak diyor oğlumda hemen hamile kalmıştımmm
çok teşekkür ederim....aminnnn hepimiz inş en kısa sürede......Rabbim isteyen herkese versin aratmadan üzülmeden........
ayyy yaptırayımm ben barii adete 5 gün kalmış oluyo kan testinde çıkmaz mı ki?peşinen öğrenmiş olurum :)
ayy ben anlamadim nasil neyi nereye kacirdiniz :? bunun ozel gunu zmaani mi var acemiligime ver ne olu r
slm kızlar batım 12 si..ama ben yarın sabah ilk idrarla test yapıcam o vakte kadar beklenmeyen misafir gelmezseçook heyecanlıyım biliyorum aslında bişey çıkmıcak ama hep bi acaba var ya o beni öldürüyo işte..sonucu yazarım size dua edin:)
bat tarihim 14 mart. Dayanamadım bugün gittim eczaneden test aldımm. Öğle saatlerinde uyguladım sonuç tek çizgiiii.Ara ara banyoya gidip baktığımda ek çizgi idi. Akşam artık çöpe atayım diye elime aldım ki ne göreyimm çift çizgiKızlar acil yorumlarınızı bekliyoummm. boşuna umutlanmak istemiyorummmmm:18::18:
canım 1. daha 4 gün var üzülmek için erken....2. 20 dk dan sonra oluşan değişiklikler geçersizdir idrar testinde.....sabret daha günün var inş güzel haberi alırısn......
bat tarihim 14 mart. Dayanamadım bugün gittim eczaneden test aldımm. Öğle saatlerinde uyguladım sonuç tek çizgiiii.Ara ara banyoya gidip baktığımda ek çizgi idi. Akşam artık çöpe atayım diye elime aldım ki ne göreyimm çift çizgiKızlar acil yorumlarınızı bekliyoummm. boşuna umutlanmak istemiyorummmmm:18::18:
Yaaaaaben bunu bilmiyordummmmmm. sağol canımmmmmm işşallah tüm dileklerimizzz gerçekleşir ve bebişlerimizi kucağımıza alırızzzzz
hayırlısı canım inşallah bu ay olurrr bizimde ilk denememiz bu ayyy bakalım nolcak ama sankı ılk aydan olmaz gibi geliyo kendim için karışık duygular içindeyim bi tarafım olcak bi tarafım olmıyacak diyor oğlumda hemen hamile kalmıştımmm
bencede denemeye değer gibi gözüküyo :)bilmemki.. :26::26: biraz erken ama, denemeye deger sanki..
tabiiki var canım, ovulasyon dönemi yani yumurtlama döneminde ilişkiye girmiş olman gerekiyor, bu da her insanın adet döngüsüne göre değişiyor gün olarak, netten araştırma yapabilirsin detaylı olarak canımm..ayy ben anlamadim nasil neyi nereye kacirdiniz :? bunun ozel gunu zmaani mi var acemiligime ver ne olu r
aaaa daha 2. denemmi ben dah uzun sanmıştım....bu kadar heyecanlı görünce..... inş güzel haber alırısn bu sy......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?