Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kuppecim, biraz erken 14u sanki ama, sen gitmisken kan testi yaptir o zaman... Negatif ciksada sonucta 19una kadar vaktin var... Moralini bozmazsin... Pozitif cikarsa hepp beraber seviniriz..
Ben kan testi yaptiramam o ara herhalde.. Burda o kadar hemen yapmazlar kan testini.. Once bir idrarda gormem gerek...

benim soru arada kaynadı yine ama yaaaa

bugunde var hala.. umutlanayımmı umutlanmayayımmı sizce??? birde şuan antibiyotik kullanıyorum mecburen( Ama KUPPE sayesinde içim bi nebze daha rahat.. teşekkürler

canim bence akintidan cok da anlasilmiyor.. gecen ay cok akintim vardi.. insallah hamileyimdir diyordum, ama olmadim... bu ay hiccc akintim yok.. yine insallah hamileyimdir diyorum..
herseyi hamilelige yormak gerek... sende insallah hamilesindir...

arkadaşlar bende bu ay femara+pregnly kullandım ve bekliyorum..çok heyecanlıyım adetime 2 gün var....((

o ilac da ne ki.. ilk defa duydum ben..

teşekkürler canım zahmet oldu sanadaa ay şimdi bı akrabamın hamile haberini aldım çok sevidim kızlar inş. bizdde bu guzel haberi en kısa zamanda veririzz sen neamndır bebek düşünüyorsun kuppecim
canım biz bi geçen ay denemeye kalktık, acemilikten yanlışlıklar yaptık :) kaçırdıkk..bu ay ikinci deneme bakalımm neler olcak :)

ayyy yaptırayımm ben barii adete 5 gün kalmış oluyo kan testinde çıkmaz mı ki?peşinen öğrenmiş olurum :)

ayy ben anlamadim nasil neyi nereye kacirdiniz :? bunun ozel gunu zmaani mi var acemiligime ver ne olu r

sulisim canım tebrik ediyorum allah hayırlısıyla kucağındada görmeyi nasip etsin darısı hepimizin başına sizleri hiç tanımıyorum ama sanki hamile olan benmişim gibi seviniyorum:79::80:

canım biz bi geçen ay denemeye kalktık, acemilikten yanlışlıklar yaptık :) kaçırdıkk..bu ay ikinci deneme bakalımm neler olcak :)

:)

aaaa daha 2. denemmi ben dah uzun sanmıştım....bu kadar heyecanlı görünce..... inş güzel haber alırısn bu sy......

sulisim canım tebrik ediyorum allah hayırlısıyla kucağındada görmeyi nasip etsin darısı hepimizin başına sizleri hiç tanımıyorum ama sanki hamile olan benmişim gibi seviniyorum:79::80:

çok teşekkür ederim....aminnnn hepimiz inş en kısa sürede......Rabbim isteyen herkese versin aratmadan üzülmeden........

bilmemki.. :26::26: biraz erken ama, denemeye deger sanki...

ayy ben anlamadim nasil neyi nereye kacirdiniz :? bunun ozel gunu zmaani mi var acemiligime ver ne olu r

neyin ozel gunu mu var? iliskinin mi? ovulasyondan minimum 7-8 gun once baslayip, 5-6 gun sonraya kadar gunasiri devam edersin... eger istiyorsan..

slm kızlar batım 12 si..ama ben yarın sabah ilk idrarla test yapıcam o vakte kadar beklenmeyen misafir gelmezse çook heyecanlıyım biliyorum aslında bişey çıkmıcak ama hep bi acaba var ya o beni öldürüyo işte..sonucu yazarım size dua edin:)

inş bende 3 4 gün sonra yapıcam

bat tarihim 14 mart. Dayanamadım bugün gittim eczaneden test aldımm. Öğle saatlerinde uyguladım sonuç tek çizgiiii.Ara ara banyoya gidip baktığımda ek çizgi idi. Akşam artık çöpe atayım diye elime aldım ki ne göreyimm çift çizgi Kızlar acil yorumlarınızı bekliyoummm. boşuna umutlanmak istemiyorummmmm:18::18:

canım 1. daha 4 gün var üzülmek için erken....2. 20 dk dan sonra oluşan değişiklikler geçersizdir idrar testinde.....sabret daha günün var inş güzel haberi alırısn......

canım 1. daha 4 gün var üzülmek için erken....2. 20 dk dan sonra oluşan değişiklikler geçersizdir idrar testinde.....sabret daha günün var inş güzel haberi alırısn......

Yaaaaaben bunu bilmiyordummmmmm. sağol canımmmmmm işşallah tüm dileklerimizzz gerçekleşir ve bebişlerimizi kucağımıza alırızzzzz

Yaaaaaben bunu bilmiyordummmmmm. sağol canımmmmmm işşallah tüm dileklerimizzz gerçekleşir ve bebişlerimizi kucağımıza alırızzzzz

evet canim, ben de boyle okumustum gecen aldigim testin uzerinde..
ama bence acele etme... bekle biraz daha...

en hayırlı zamanda versin Allah canım..mutlaka ki öyle olacaktır..bu heyecanımız falan boş aslında..herşeyin bir zamanı var evrende :) umut etmekte güzel tabi :)

bilmemki.. :26::26: biraz erken ama, denemeye deger sanki..
bencede denemeye değer gibi gözüküyo :)

tabiiki var canım, ovulasyon dönemi yani yumurtlama döneminde ilişkiye girmiş olman gerekiyor, bu da her insanın adet döngüsüne göre değişiyor gün olarak, netten araştırma yapabilirsin detaylı olarak canımm..

aaaa daha 2. denemmi ben dah uzun sanmıştım....bu kadar heyecanlı görünce..... inş güzel haber alırısn bu sy......

zaten çok denemiş olsam bu kadar heyecanlı olamam ki ben :) ilklerde böle oluyorumm..inşallah canımm bakalım nasippp..Allah nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…