Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım kimseniz yok mu sizin..yardımcı olmuyor mu kimse size ya.. kıyamam..bu verdiğin mail adresi kimin?eşinin mi?

iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...

Ya arkadaslar kan testim 1.98 çıkmıştı tekrar yaptırmak için 1 hafta beklicektik ama benim bugün kahverengi akıntım başladı ve belim agriyo bu konuda bilgisi olan varmi ayrıca gunüm geceli 5 gün oldu

iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...

ayyy sizin nickleriniz cok benziyor.. ben sizi ayni kisi sanmistim...

Ya arkadaslar kan testim 1.98 çıkmıştı tekrar yaptırmak için 1 hafta beklicektik ama benim bugün kahverengi akıntım başladı ve belim agriyo bu konuda bilgisi olan varmi ayrıca gunüm geceli 5 gün oldu

belki yerlesme filandir? ama bu kadar gec yerlesme olur mu bilmem..:26:

canım bence doktora git en iyisi. benim düşük öyle başlamıştı. ilaç veriyor doktor tutunsun diye. hayırlısı olsun

Son düzenleme:

Canim benim bildigim kadariyla 5.00 ustu hamilelik oluyo yanlismi biliyorum diye soruyorum sen hamilemiydin ?

evet bende farkettim tamamen tesadüf nicklerimiz gibi beklentimizde aynı umarım ikimizede bu tesadüf şans getirir ve tez zamanda hamile kalırız....

evet cnm nicklerimizdeki gibi mutlu bir hayata bebişlerimizle birlikte kavuşuruz diye güzel bir dilekte bulunayım bende..

insallah canim.. butun topicle beraber insallah...

kızlar size ne anlatacam... bu sabah kanaltürkte magazin programı vardı 2. sayfa diye oraya berdan mardiniden bebeği olan bir kadın çıkartılar...2 ay beraberlik yaşamışlar kadın çocuk doğurmmuş...

neyse bu kadın önceden 5 yıllık bir evliliği varmış 3 defa hamilelik geçirmiş ve hepsidende de mol gebelik olmuş hepsi düşmüş....her düşükten sonra kemoterapi görüyormuş 3-4 ayvücuttan kazıyorlarmış.... kanser hücreisi gib bir şey oluyormuş vücutaa..... sonra kocasından boşanmış çok çocuk sahibi olmak isityormuş kocası artık yeter demiş sonra geçimleri bozulmuş.....

berdan mardiniyle 2 aylık sevgili hayatları olmuşlar ve bu hamile kalmış kalp atışını duymuş tabi dünyalar onun olmuş bu çocuğu aldırırsa bir daha çocuğu olamazmış...sonu kadın çocuğunu doğurmuş tek başına büyütüyormuş adam soyadını vermemiş ona dava açmış o yüzden çıkmış programada....

ama işte kadının yaşadıklarına bakınca biz boşuna üzülüyoruz kadın mucize yaşamış Rabbim verince veriyor ne kadr zor imkansız olsada......her ne kadar yaptığı doğru olmasada kadın kendi için anne olmuş babasını önmsememiş.....

Son düzenleme:
Canim benim bildigim kadariyla 5.00 ustu hamilelik oluyo yanlismi biliyorum diye soruyorum sen hamilemiydin ?

Canım 2 ayrı marka idrar testinde Silik ama belli olan çizgiyi gördüm ama kan düşük çıktı Dr da bekleyelim 1 hafta dedi . Şimdi de zaten adetim başladı ben bu işten birşey anlamadımm

cnm buyuk ihtimalle kimyasal gebelik yasiyosun gecen ay benimde basima gelmisti malesef

cnm buyuk ihtimalle kimyasal gebelik yasiyosun gecen ay benimde basima gelmisti malesef

Ben de bugünden beri onu düşünüyorum ama et parçası gelmedi belki yarın düşer . Ben aslında sabah vücut isimin 4 derece düşmesinden anlamıştım ve bugün adet olucam galiba demiştim ki yanılmadım maalesef...

Umudum Nisan'a kaldı aborjinos arkadaşım beni listede olmam gereken yere yerleştirir misin

cnm bnm yaaa ( bnmde gecen ay 1,65 di snra 12 e yukseldi ama 2 gun sonra kanamam basladi buna sessiz dusuk diger adiyla kimyasal gebelik diyolarmisss. ne yazikki bende basima gelince tanistim bu gebelik turuyle ...ama gebelik icin degerunin 5 ve uzeri olmasi lazim senin 5 e ulasmamis muhtemelen gebelik olusmamistir ama dr un brlki yukselir diye beklemistir. cnku kan degeri 1.50 den yukari olan bazi kadinlarin yukselebiliyomus ne biliyim isteee sakin acaba varmiydi dustumu diye dusunup uzulme ztn bu dusugun sebebi gebeligin sagliksiz olusundan kaynaklaniyor yani bebek olussaydida sakat olma ihtimali cok yuksek oluryomus.

Sagol canım daha ilk denememiz ama çikolata kisti ameliyatı oldugum için 4 ay olmazsa tedaviye başlayacağız. İnsaallah Nisan'a güler yuzlerimiz

Canım 2 ayrı marka idrar testinde Silik ama belli olan çizgiyi gördüm ama kan düşük çıktı Dr da bekleyelim 1 hafta dedi . Şimdi de zaten adetim başladı ben bu işten birşey anlamadımm

muhtemelen kimyasal gebelik yaşadın onda et parçası olmaz diye biliyorum çünki kese oluşmuyor ani olarak hcg değerin yükseliyor sonra kanamayla aniden düşüyor benimde başıma geldi umutlanıyor sabırla bekliyorsun ama böyle oluncada insan üzülüyor seni anlayabilyırum mübarek gece umarım allah bebek isteyen herkesin yüzünü güldürür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…