arkadaşlar haziranda kız bebeğim olacak ama hiç bir hazırlık yapamadık eşim işten çıkıca için antalyada oturuyoruz kargo dahi ödeyecek imkanımız yok bebeğinizin kullanmadığı elbiselerini küçülenlerini oyuncaklarını biberon fln ne olursa bizimle paylaşır mısınız....çaresizlik çok kötü lütfen yardım edin bana ev sahibinin int yada cafeden cevab vermeye çalışıcm sizlere özelden adres yollarım yardım edin allah rızası için...... kenansenol71_4@hotmail.com bana burdan ulaşın lütfen
slm kızlar batım 12 si..ama ben yarın sabah ilk idrarla test yapıcam o vakte kadar beklenmeyen misafir gelmezseçook heyecanlıyım biliyorum aslında bişey çıkmıcak ama hep bi acaba var ya o beni öldürüyo işte..sonucu yazarım size dua edin:)
slm kızlar batım 12 si..ama ben yarın sabah ilk idrarla test yapıcam o vakte kadar beklenmeyen misafir gelmezseçook heyecanlıyım biliyorum aslında bişey çıkmıcak ama hep bi acaba var ya o beni öldürüyo işte..sonucu yazarım size dua edin:)
iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...
Ya arkadaslar kan testim 1.98 çıkmıştı tekrar yaptırmak için 1 hafta beklicektik ama benim bugün kahverengi akıntım başladı ve belim agriyo bu konuda bilgisi olan varmi ayrıca gunüm geceli 5 gün oldu
Ya arkadaslar kan testim 1.98 çıkmıştı tekrar yaptırmak için 1 hafta beklicektik ama benim bugün kahverengi akıntım başladı ve belim agriyo bu konuda bilgisi olan varmi ayrıca gunüm geceli 5 gün oldu
iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle...
Evet canım ettim walla ne yalan söyleyeyim:)
ayyy sizin nickleriniz cok benziyor.. ben sizi ayni kisi sanmistim...
evet bende farkettim tamamen tesadüf nicklerimiz gibi beklentimizde aynı umarım ikimizede bu tesadüf şans getirir ve tez zamanda hamile kalırız....
evet bende farkettim tamamen tesadüf nicklerimiz gibi beklentimizde aynı umarım ikimizede bu tesadüf şans getirir ve tez zamanda hamile kalırız....
evet cnm nicklerimizdeki gibi mutlu bir hayata bebişlerimizle birlikte kavuşuruz diye güzel bir dilekte bulunayım bende..
Canim benim bildigim kadariyla 5.00 ustu hamilelik oluyo yanlismi biliyorum diye soruyorum sen hamilemiydin ?
cnm buyuk ihtimalle kimyasal gebelik yasiyosungecen ay benimde basima gelmisti malesef
Umudum Nisan'a kaldı aborjinos arkadaşım beni listede olmam gereken yere yerleştirir misin
cnm bnm yaaa( bnmde gecen ay 1,65 di snra 12 e yukseldi ama 2 gun sonra kanamam basladi buna sessiz dusuk diger adiyla kimyasal gebelik diyolarmisss. ne yazikki bende basima gelince tanistim bu gebelik turuyle ...ama gebelik icin degerunin 5 ve uzeri olmasi lazim senin 5 e ulasmamis muhtemelen gebelik olusmamistir ama dr un brlki yukselir diye beklemistir. cnku kan degeri 1.50 den yukari olan bazi kadinlarin yukselebiliyomus ne biliyim isteee sakin acaba varmiydi dustumu diye dusunup uzulme ztn bu dusugun sebebi gebeligin sagliksiz olusundan kaynaklaniyor yani bebek olussaydida sakat olma ihtimali cok yuksek oluryomus.
Canım 2 ayrı marka idrar testinde Silik ama belli olan çizgiyi gördüm ama kan düşük çıktı Dr da bekleyelim 1 hafta dedi . Şimdi de zaten adetim başladı ben bu işten birşey anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?