Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bende adetime bir hafta kala idrar testi yaptırdım pozitif çıktı ama aynı gün kan testim negatifti..adetime 3 gün kaldı ama idrar testlerim hala pozitif çıkıyor..bende böle bişey yaşamaktan çok korkuyorum...kanda yanlışlık yapmışlardır diye ümit ediyorum...adet günü tekrar kan testi yaptırsammı acaba..idrar test yapmakta bıktım,hepsi pozitif....

Sagol canım daha ilk denememiz ama çikolata kisti ameliyatı oldugum için 4 ay olmazsa tedaviye başlayacağız. İnsaallah Nisan'a güler yuzlerimiz

Allah saglik versin cnm gerisi boss saglikli oldktan snra bebisimiz olur insallah Daha ilk denemenmis hemm bnimde ilk denememde basima gelmisti

yaa cnm seninkide cok sasirtici bi durum acab neden oluyorki ?? ben bi forumda kisinin kendi hormonlarida yuksek olursa pozitif olabilir diye okumustum onu bi arastir istersen ? ins bebisin seninledir

kızlar hepinize günaydın,dünde dediğim gibi test yaptım ve çoooooook ama çooooook silik yani dikkatle bakmanız gerekıyo görebilmek için ikinci çizgiyi gördüm..sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum kafam karıştı birde ilk test yapışım yanlış yorumlayıp heveslenmekte istemiyorum..birazdan eczaneye gidip farklı markalar alıp denicem..bu arada batım yarın yani 12 si..

büyük ihtimalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ama tedbirli olalımmm bir kaç gün daha bekliyelimmmm..çok mutlu oldummmmmmmmmm

büyük ihtimalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ama tedbirli olalımmm bir kaç gün daha bekliyelimmmm..çok mutlu oldummmmmmmmmm

saol arkadaşım:)ama yanılma payı var sılık cızgıyı gorup reglı gelenlerde var o nedenle sevınmıyorum henuz sonrası cok husran olmasın dıye..bide sankı regl olucakmısım gıbı bı tuhaflık var kasıklarımda bıde bu yuzden sevınemıyorum ıste offffff beklemek ne zor..

evet canım temkinli ddavranmakta fayda var ama adet ağrısına benzer kasık ağrısı hamilelik başlanıcındada oluyormuş öyle okudum benn .. şahsen ümitliyim :)

Tünaydın kıslarrrr

Canım valla ben bile heyecanlandım şimdi.Poliklinik varsa yakınlarında kan testi yaptır bi bence yeni bile olsa en azından çıkar sonuç referanslarına göre :)

günaydın bir test daha yap ama eğer kan testi yaptırma imkanın varsa kan testi yap yoksa birer gün arayla sabah ilk idrarla gebelik testi yapabilirsin geç döllenme olduğu için hcg hormonu kandan sonra idrarda geç çıkabiliyor ya bu yüzden siliktir zaten 20 gün geçmeden net 2.çizgi çıkmaz ben senin adına umutlandım açıkcası arkadaşım iyi habelerini bekliyoruz...

bence de hemen bir kanda baktır kesin sonuç verir.birde adet belirtilerinin tümünü yaşıyor insan gebeyse bile...............

kan testini tekrarla istersen arkadaşım,inşallah dediğin gibidir,idrar testini etkileyen faktörler var eğer kullandığın ilaç varsa ilacı kullanmadan yap birde ben başka birşey için tecrübe ettim bu idrar testlerini insülin direncim için glokofen kullandım 2 ay ve bu ilacı kullandığım 2 ay boyunca hem sancı çektim kasıklarımda hamilyemişim gibi hemde idrar testleri hep pozitif çıktı hatta hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım göğüslerimdeki şişliği ve o damarların bariz belli olmasını anlatamam tıpkı hamilyemişim gibiydi oysa yumurtayı çok geliştirdiği için ilaç bu belirtileri almışım ilacı bıraktım şimdi normale döndüm eğer yumurta geliştirici ilaç yada bitkisel birşey kullanıyorsan idrartestinin silik de olsa pozitif çıkma olasılığı var tecrübeyle sabittir:)

Tünaydın kıslarrrr

Canım valla ben bile heyecanlandım şimdi.Poliklinik varsa yakınlarında kan testi yaptır bi bence yeni bile olsa en azından çıkar sonuç referanslarına göre :)

cnm kan testını günüm gecerse yaptırıcam temkınlı davranmak ıstıyorum uzulmekten cok korkuyorum sonrasında şimdilik idrar testlerini tekrarlıcam bugun ve yarın bakalım artık hayırlısı cok tuhaf hallerdeyım kızlar aglıyorum herseye

amannnn çok güzellll.....hemen kan testi yaptır bence.....inş güzel haberi alırsın...... bence idrar testi yerine kan testi yaptır.....

saol adaşım burda bende böyle yazan arkadaslar oldugu zaman cok ümitleniyordum mutlu oluyordum ama insan kendı basına gelınce bi şaşkın oluyo sevinemıyo bile sonrasında çok üzülmekten korkuyo çunku ümitlenip hayal kırıklıgı yasamak çok kötü..şimdi benim için en zoru beklemek su ıkı gun gecsede bilsem herseyi bu belirsizlik yıpratıyo insanı..

amannnn çok güzellll.....hemen kan testi yaptır bence.....inş güzel haberi alırsın...... bence idrar testi yerine kan testi yaptır.....

teşekkürler sulisim:)batım gecmeden kanda yaptırırsam ve deger dusuk cıkarsa bu sefer ona takarım cnm ben o yuzden acele etmek ıstemıyorum..zaten esimde onaylamaz gibi geliyo bu ıstegımı..canım ya o da ümitlendi ama bana bellı etmekten cekınıyo uzulmıyım dıye sonra..hakkımızda hayırlısı sağolun kızlar annemden en yakın arkadaslarımdan bıle once sızlerle paylaşıyorum bunları ıyı kı varsınız yasasın kk

anlayabiliyorum seni bende aynı duyguları çok yaşadığım için ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak çok zor hatta en son aralık ayında testlerimde hep pozitif çıktı ve o zaman ailemin yanındaydım ogünde çarşıya çıktık annemle eşimle ve hepimiz çok mutluyuz tabii eşim ve annem mağazanın birinden bana hamile kıyafeti aldılar yani o denli umutlanmıştık şimdi o kıyafetleri görmemek için dolabın en ücra köşesine sakladım sinirlerim bozuluyor ama benim o dönem umutlanmama sebep glokofen olmuştu az evvel bir ark da yazdım yumurtlamaya yardımcı ilaçlar hcg değerini yükseltebilirmuş..umid etmek güzel ama hayal kırıklığı daha kötü birşey...

çok haklısınnnnn bende o yüzden erken yapmasım hiç testi bu sefer merakın daha çok artıyor sürekli stress altında oluyorsun....çizgi silikti netleşecekmi kan değerim düşük aratacakmı..... erken öğrenmek sevinç yerine aslında stress veriyor insana.....

inş senin güzel haberlerini alırız....çok zor 2 gün olacka ama bol bol dua et...hayırlısıyla bebişinin senle olduğunu öğren...

ayyyy kıyamam sana yaaa....çok zor bir durum özelliklee etrafındada herkes heveslenince....Raabbim inş tekrarını göstermesin....

ben daha anneme bile söylemedim korkumdan....3 ark biliyor sadece..... dedim bir keseyi göreyim kalp atışını duyayım öyle.....insanları şimdiden sevindirmeyeyim ne olur ne olmaz......herşey gelebiliyor insanın başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…