Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Anladım canım olsun sen sakin olmaya çalış( gerçi çok zor ama denemekte fayda var:) Hislerimde pek yanılmam ama hamilesin gibime geliyor:) inşallahhhhhhhhhh

aynen yaa bende tırsıyorum, Olursa inşallah söylesemmi söylemsemmi arasındayım:S

Sulsilimcim iyi yapmissin soylememekle dedigin gibi insanin basina hersey gelebiliyor bende eger Allah nasip ederde hamis olursam kalp atislarini duyduktan sonra soylemeyi dusunuyorum ama insan bir yandanda catlar ama olsun napalim :) ben kimyasal gebeligimde annem ve ablama soylemistim onlar benden cok uzulduler (

haklısın aslında kimseye söylememek lazımda annem de eşimde benimle birlikte sabırsızlıkla beklediği için söyleyiverdim birçok kişi ilk 3 ay doluncaya kadar kimseye söylemezmiş..

üzüldüm cnm yaa hatta agladım(herseye ağlıyorum zaten)dilerim bundan sonra gercekcı ikinci çizgileri görürsün en yakın zamanda inşallah..bunu tüm kalbimle diliyorum

Mrb bayanlar nasılsınızzz?
Sobamı yaktım ayaklarımı ısıtıyorum. Amman üşümesinlerrBaşıma dert oluyo sonraaa

haklısın aslında kimseye söylememek lazımda annem de eşimde benimle birlikte sabırsızlıkla beklediği için söyleyiverdim birçok kişi ilk 3 ay doluncaya kadar kimseye söylemezmiş..

ay canım çok sevindim yaaaa inşaallah kandada çıkar hep birlikte halay çekeriz burada.

ben de bunu okudum aldigim testlerin birinin uzerinde... Bir kac ilac tipi soyluyordu.. Onlari kullaniyorsaniz, yanlis yere pozitif gorebilirsiniz diyordu.. :26::26:

aynen yaa bende tırsıyorum, Olursa inşallah söylesemmi söylemsemmi arasındayım:S

ben söyleme derim kalp atışını duyana kadar.....Allah korusun neler oluyor hayatta....

aynen öyle zor duruyorm valla...ama Allah korusun kötü bir şey olursa onlar benden çok üzlecekler hiç değilse böyle bilmiyorlar sadece kendim üzülürüm...Raabim kimseye yaşatmasın böyle üzüntüyü.....

eskiler öyleymiş zaten söylemezlermiş ilk 3 ay her halde ne olur ne olmaz diye sanırım....ben anneme çalışmalara başladığımııza söylemedim....her seferinde daha düşünmüyormusunuz desenede ben inatla düşünmüyoruz diyorum :)))

seninkiler bekliyorlarmış paylaştığın iyi olmuşşş inş daha güzel haberleride paylaşırsın....

mart ayı ne kadar ağır geçiyor değil mi kızlar yoksa bana mı öyle geliyor...bu arada benim bugün adet tarihim ama henüz kırmızı kartı görmedim adet belirtilerimde yok hamilelik belirtilerimde,gerçi geçen haftalarda test yapmıştım negatifdi ama adet belirtileri niye yaşamıyorum anlamadım ben hepten tedavülden kalktım galiba:)))

İyiyim canikomm iyi bugün ayaklarım üşümedide bedenim üşüdü valla katkat üstümde kazaklar şallar var:) eller hala buz gibi. akşam ve sabah gelip giderken çok sıkıntı oluyo buz gibi yaa

benimdeee ayaklarımm çok üşüyoo ya..çorap giyince daha cok üşüyo sanki.çok enteresan, battaniye aldım üstümee..hala buzzz gibii.. öff..

Merhaba kızlar.Şuan bebiş yok ama ben şimdiden folik,vitamin ve kan hapı kullanıyorum.
Ayrıca sabah açken biraz ceviz ve fındık yiyorum.İki bardak süt içiyorum ve bol yeşillik yemeye çalışıyorum.
İlk hamileliğimde bayağı bi kansızlık çekmiştim ama şimdi inşallah tedbirli olmaya çalışıyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz bebiş için, aranızda benim gibi ilaç kullanan var mı,besinlerinizde neleri tüketmeye çalışıyorsunuz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…