cnm kan testını günüm gecerse yaptırıcam temkınlı davranmak ıstıyorum uzulmekten cok korkuyorum sonrasındaşimdilik idrar testlerini tekrarlıcam bugun ve yarın bakalım artık hayırlısı cok tuhaf hallerdeyım kızlar aglıyorum herseye
Anladım canım olsun sen sakin olmaya çalış( gerçi çok zor ama denemekte fayda var:) Hislerimde pek yanılmam ama hamilesin gibime geliyor:) inşallahhhhhhhhhh
ayyyy kıyamam sana yaaa....çok zor bir durum özelliklee etrafındada herkes heveslenince....Raabbim inş tekrarını göstermesin....
ben daha anneme bile söylemedim korkumdan....3 ark biliyor sadece..... dedim bir keseyi göreyim kalp atışını duyayım öyle.....insanları şimdiden sevindirmeyeyim ne olur ne olmaz......herşey gelebiliyor insanın başına....
ayyyy kıyamam sana yaaa....çok zor bir durum özelliklee etrafındada herkes heveslenince....Raabbim inş tekrarını göstermesin....
ben daha anneme bile söylemedim korkumdan....3 ark biliyor sadece..... dedim bir keseyi göreyim kalp atışını duyayım öyle.....insanları şimdiden sevindirmeyeyim ne olur ne olmaz......herşey gelebiliyor insanın başına....
anlayabiliyorum seni bende aynı duyguları çok yaşadığım için ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak çok zor hatta en son aralık ayında testlerimde hep pozitif çıktı ve o zaman ailemin yanındaydım ogünde çarşıya çıktık annemle eşimle ve hepimiz çok mutluyuz tabii eşim ve annem mağazanın birinden bana hamile kıyafeti aldılar yani o denli umutlanmıştık şimdi o kıyafetleri görmemek için dolabın en ücra köşesine sakladım sinirlerim bozuluyor ama benim o dönem umutlanmama sebep glokofen olmuştu az evvel bir ark da yazdım yumurtlamaya yardımcı ilaçlar hcg değerini yükseltebilirmuş..umid etmek güzel ama hayal kırıklığı daha kötü birşey...
haklısın aslında kimseye söylememek lazımda annem de eşimde benimle birlikte sabırsızlıkla beklediği için söyleyiverdim birçok kişi ilk 3 ay doluncaya kadar kimseye söylemezmiş..
üzüldüm cnm yaa hatta agladım(herseye ağlıyorum zaten)dilerim bundan sonra gercekcı ikinci çizgileri görürsün en yakın zamanda inşallah..bunu tüm kalbimle diliyorum
kan testini tekrarla istersen arkadaşım,inşallah dediğin gibidir,idrar testini etkileyen faktörler var eğer kullandığın ilaç varsa ilacı kullanmadan yap birde ben başka birşey için tecrübe ettim bu idrar testlerini insülin direncim için glokofen kullandım 2 ay ve bu ilacı kullandığım 2 ay boyunca hem sancı çektim kasıklarımda hamilyemişim gibi hemde idrar testleri hep pozitif çıktı hatta hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım göğüslerimdeki şişliği ve o damarların bariz belli olmasını anlatamam tıpkı hamilyemişim gibiydi oysa yumurtayı çok geliştirdiği için ilaç bu belirtileri almışım ilacı bıraktım şimdi normale döndüm eğer yumurta geliştirici ilaç yada bitkisel birşey kullanıyorsan idrartestinin silik de olsa pozitif çıkma olasılığı var tecrübeyle sabittir:)
aynen yaa bende tırsıyorum, Olursa inşallah söylesemmi söylemsemmi arasındayım:S
Sulsilimcim iyi yapmissin soylememekle dedigin gibi insanin basina hersey gelebiliyor bende eger Allah nasip ederde hamis olursam kalp atislarini duyduktan sonra soylemeyi dusunuyorum ama insan bir yandanda catlar ama olsun napalim :) ben kimyasal gebeligimde annem ve ablama soylemistim onlar benden cok uzulduler(
haklısın aslında kimseye söylememek lazımda annem de eşimde benimle birlikte sabırsızlıkla beklediği için söyleyiverdim birçok kişi ilk 3 ay doluncaya kadar kimseye söylemezmiş..
Aylic napiosun?Senin ayaklar ne alemde bakim
İyiyim canikomm iyi bugün ayaklarım üşümedide bedenim üşüdü valla katkat üstümde kazaklar şallar var:) eller hala buz gibi. akşam ve sabah gelip giderken çok sıkıntı oluyo buz gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?