İyiyim canikomm iyi bugün ayaklarım üşümedide bedenim üşüdü valla katkat üstümde kazaklar şallar var:) eller hala buz gibi. akşam ve sabah gelip giderken çok sıkıntı oluyo buz gibi yaa
benimdeee ayaklarımm çok üşüyoo ya..çorap giyince daha cok üşüyo sanki.çok enteresan, battaniye aldım üstümee..hala buzzz gibii.. öff..
Merhaba kızlar.Şuan bebiş yok ama ben şimdiden folik,vitamin ve kan hapı kullanıyorum.
Ayrıca sabah açken biraz ceviz ve fındık yiyorum.İki bardak süt içiyorum ve bol yeşillik yemeye çalışıyorum.
İlk hamileliğimde bayağı bi kansızlık çekmiştim ama şimdi inşallah tedbirli olmaya çalışıyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz bebiş için, aranızda benim gibi ilaç kullanan var mı,besinlerinizde neleri tüketmeye çalışıyorsunuz bakalım.
Cnm ısırgan çayı da iç kansızlığa ii gelirmiş
benimdeee ayaklarımm çok üşüyoo ya..çorap giyince daha cok üşüyo sanki.çok enteresan, battaniye aldım üstümee..hala buzzz gibii.. öff..
Aynen benim de öle oluyo normalde. Metroyla geldiğim zamanlar sabah 10 dk yürümem gerekiyo. O ara bi soğuyo bi daha ııh:
Eşimle koalisyon kurduk bi kaç gündür benim ayaklara karşıÖnceden arabayla geldiğimiz zamanlar biraz dışarda indirirdi. Şimdi aman karda ıslanır diye kapının önüne kadar getiriyo.
Sabah sobayı yaktım ayak ucumaSıcacık hatta piştim ama savaş açtım sıcak durcaklar Akşama doğru ne olur bilemiyorum tabi... Sen de öle yap cnm soba götür iş yerine. Şöle en küçüklerinden al koy ayak ucuna. Her yerin ısınsın.
Aynen bi üşüdümü tamam artık bekleki ısınsın artıkTirilaylomada dedim dün, Ayakkabıları çıkarıyorum iş yeirndeyken ayaklarımın altına su torbası koyuyorum onlar idare ediyorum artık:) ama eve gidene kadar üşüyorum yine sonra karnım davul gibi oluyo yaa
Benim ayaklarım üşüdüğünde kasığıma çok fena ağrılar giriyor,ertesi günde bayağı bi akıntım oluyor.
O yüzden mümkün olduğunca ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum bende.
kıslar ya ayın 20 ne var ama şimdi yapsam çıkmaz dimi
ben söyleme derim kalp atışını duyana kadar.....Allah korusun neler oluyor hayatta....
aynen öyle zor duruyorm valla...ama Allah korusun kötü bir şey olursa onlar benden çok üzlecekler hiç değilse böyle bilmiyorlar sadece kendim üzülürüm...Raabim kimseye yaşatmasın böyle üzüntüyü.....
eskiler öyleymiş zaten söylemezlermiş ilk 3 ay her halde ne olur ne olmaz diye sanırım....ben anneme çalışmalara başladığımııza söylemedim....her seferinde daha düşünmüyormusunuz desenede ben inatla düşünmüyoruz diyorum :)))
seninkiler bekliyorlarmış paylaştığın iyi olmuşşş inş daha güzel haberleride paylaşırsın....
bugün okudum forumda bir yerdeee..ayak üşümesi olan hamilelerde olmuş..hamilelik belirtisi olarak yazmışlar kızlarrr..bakınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/304103-hamilelikte-ayak-usumesi-olabilir.html
screamaway, sana niye özel mesaj atılmıooo yaww ..
Kuppecimmm, atilmiyor mu? alla alla... bir ayar filan mi cekmem gerek ki... bilmiyorum ben, bir bakim kontrol paneline..:26::26::26:
AMANİNN diyorum
Kuppecimmm, atilmiyor mu? alla alla... bir ayar filan mi cekmem gerek ki... bilmiyorum ben, bir bakim kontrol paneline..:26::26::26:
kızlar hepinize hayırlı cumalar dün teset yaptım ve gene tek çizgiyi gördüm artık hiç ümidim kalmadı batım tarihim yarın inşallah sizden güzel haberler alırım lütfen bari siz mutlu edin beni
Kizlar, benim gogsumde hafif bir agri basladi... Ama belirti diye sevinemiyorum...
Cunku her adetten once oluyordu...:26:
Bu adet olacak anlamina gelmiyordur insallah...:26:
her ikisininde belirtisi kuzu..inşallah bizim umduğumuz gibi olur :)
benimde başım yine dönmeye başladı, sırf bu yüzden tansiyon aleti aldı eşim dün, şuan ölçtüm 9-5 çıktı, bi dee, akıntı başladı, an itibari ilebiz bu gidişle sıyırcaz kafayı ama hadi bakalım ..
her ikisininde belirtisi kuzu..inşallah bizim umduğumuz gibi olur :)
benimde başım yine dönmeye başladı, sırf bu yüzden tansiyon aleti aldı eşim dün, şuan ölçtüm 9-5 çıktı, bi dee, akıntı başladı, an itibari ilebiz bu gidişle sıyırcaz kafayı ama hadi bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?