Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Merhaba kızlar ben geldimm,nasılsınız bakalım,yeni hamiş haberleri var galiba,inşallah daha çook çooook hamiş haberleri alıcaz bu ay :80:

İyiyim canikomm iyi bugün ayaklarım üşümedide bedenim üşüdü valla katkat üstümde kazaklar şallar var:) eller hala buz gibi. akşam ve sabah gelip giderken çok sıkıntı oluyo buz gibi yaa

Aynen benim de öle oluyo normalde. Metroyla geldiğim zamanlar sabah 10 dk yürümem gerekiyo. O ara bi soğuyo bi daha ııh:
Eşimle koalisyon kurduk bi kaç gündür benim ayaklara karşı Önceden arabayla geldiğimiz zamanlar biraz dışarda indirirdi. Şimdi aman karda ıslanır diye kapının önüne kadar getiriyo.

Sabah sobayı yaktım ayak ucumaSıcacık hatta piştim ama savaş açtım sıcak durcaklar Akşama doğru ne olur bilemiyorum tabi... Sen de öle yap cnm soba götür iş yerine. Şöle en küçüklerinden al koy ayak ucuna. Her yerin ısınsın.

benimdeee ayaklarımm çok üşüyoo ya..çorap giyince daha cok üşüyo sanki.çok enteresan, battaniye aldım üstümee..hala buzzz gibii.. öff..

Aynen bi üşüdümü tamam artık bekleki ısınsın artık Tirilaylomada dedim dün, Ayakkabıları çıkarıyorum iş yeirndeyken ayaklarımın altına su torbası koyuyorum onlar idare ediyorum artık:) ama eve gidene kadar üşüyorum yine sonra karnım davul gibi oluyo yaa

Cnm ısırgan çayı da iç kansızlığa ii gelirmiş

benimdeee ayaklarımm çok üşüyoo ya..çorap giyince daha cok üşüyo sanki.çok enteresan, battaniye aldım üstümee..hala buzzz gibii.. öff..

Benim ayaklarım üşüdüğünde kasığıma çok fena ağrılar giriyor,ertesi günde bayağı bi akıntım oluyor.
O yüzden mümkün olduğunca ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum bende.

valla söyledim onuda eşime halledicek artık:) valla her akşam karnım davul gibi yatmaktan bıktım:2:

bugün okudum forumda bir yerdeee..ayak üşümesi olan hamilelerde olmuş..hamilelik belirtisi olarak yazmışlar kızlarrr..bakınnn

http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/304103-hamilelikte-ayak-usumesi-olabilir.html

Son düzenleme:
kıslar ya ayın 20 ne var ama şimdi yapsam çıkmaz dimi

cok cok erken daha... bence bekle...

bence de soylememek daha iyi.... sonradan surekli "noldu noldu, nasil gidiyor," diye laflari hic kaldiramam... annemden bile sakliyorum ben... farkediyor gibi ama, benden duyamiyor birsey...

AMANİNN diyorum

hiiihohoooo valla benim heryerim sıcak bi ayağım üşüyoo..ama biz yine de ümitlenmeyelimm..hahaha hepte kendimizi teselli ediyozzz..Allahım sen büyüksün yarabbim komikmiyiz neyiz

Kuppecimmm, atilmiyor mu? alla alla... bir ayar filan mi cekmem gerek ki... bilmiyorum ben, bir bakim kontrol paneline..:26::26::26:

atılmıoo ya kuzu bende anlamadımmm..bi kontrol et bakalım :)

Belim sürekli değilde hafif şekilde yorgunluk ağrısı ve arada batma ağrısı gibi bi ağrı giriyor hamişlikle alakası olabilrmi?

kızlar hepinize hayırlı cumalar dün teset yaptım ve gene tek çizgiyi gördüm artık hiç ümidim kalmadı batım tarihim yarın inşallah sizden güzel haberler alırım lütfen bari siz mutlu edin beni

kızlar hepinize hayırlı cumalar dün teset yaptım ve gene tek çizgiyi gördüm artık hiç ümidim kalmadı batım tarihim yarın inşallah sizden güzel haberler alırım lütfen bari siz mutlu edin beni

üzülmeeeeeeeeee..belki gelecek ay birlikte bekleriz yine..belli mi olurr..

Kizlar, benim gogsumde hafif bir agri basladi... Ama belirti diye sevinemiyorum...
Cunku her adetten once oluyordu...:26:
Bu adet olacak anlamina gelmiyordur insallah...:26:

Kizlar, benim gogsumde hafif bir agri basladi... Ama belirti diye sevinemiyorum...
Cunku her adetten once oluyordu...:26:
Bu adet olacak anlamina gelmiyordur insallah...:26:

her ikisininde belirtisi kuzu..inşallah bizim umduğumuz gibi olur :)

benimde başım yine dönmeye başladı, sırf bu yüzden tansiyon aleti aldı eşim dün, şuan ölçtüm 9-5 çıktı, bi dee, akıntı başladı, an itibari ile biz bu gidişle sıyırcaz kafayı ama hadi bakalım ..

KUppecimmm, senin tansiyonun biraz dusuk degil mi? Bir doktora filan git istersen... Hem hamileysen, hamilelikte dusuk tansiyon tehlikeli diye biliyorum ben...

ek olarak göğüslerim sızlıyor benimde, aynaya baktım, yeşil damarlar belirginleşmiş..bismillahhhh..Allahım inşallah psikolojik değildir bunlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…