Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

KUppecimmm, senin tansiyonun biraz dusuk degil mi? Bir doktora filan git istersen... Hem hamileysen, hamilelikte dusuk tansiyon tehlikeli diye biliyorum ben...

canım bende biraz araştırdım, yüksek tansiyon zararlıymış hamilelikte, düşük tansiyonda bir sorun olmuyormuş galiba..ya benim anlatan belirtiler başladı kuzu..o akıntı denen (irenç bahsetmek istemiyorum aslında böle şeylerden ama madem ki paylaşım yapıyoruz) şey beyaz krem gibi bi akıntı..çok şaşırdım

ben istiyorummmm belirti...:26:

:) Yapmayım dimi. Sende varmı peki bi belirti kıpırdanma falan:18:

Bana sorarsan belırtı cook ta delilik belirtisimi hamilelik belirtisimi bilmem :)))) Yumurtlama dönemimden bugune kadar akıntım hıc bıtmedı sureklı akıntım varr , belim agırıyor ara ara şimdilik bu kadar sayıyım :)

Arkadaşlar, hiçbir belirtim yoktu. Hiç inanmıyordum olabileceğine. Hatta şu an bunu yazanın ben olduğuma bile inanamıcam neredeyse. İkİ çizgi çıktı. Gerçek midir? Yani hata payı var mı sizce? Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

amannnn çok güzel hemen kan testi yaptır....hata olma olasılığı çok düşük ama idrar testlerine güven olmaz.... sen doğruca hastaneye git....inş ordada güzel haberi alırısn kutlarız burda.....

cnmmmm hata olması ıcın yaa ılac kullanıyo olman yada testın bozuk olması lazımm... Hem ben dogru olduguna ınanmak ve senı kutlamak ıstıyorum :) Her ınsanda belırtı olmuyooo bu ınsanlardan bırıde sensın demekkı :) Batın ne zmn ? Bence hemen kan testı yaptır kesınleştir . Ayyy hadı ınsallahhhhh

beni cokkkk umutlandirdinnn simdi... bende de hicc bir belirti yok...

insallah hamilesindir canim.... bir kan testi yaptir istersen... gunun gecmismiydi?

:) oo sende çokmmuş yaw:)) Belinin ağrısı sürekli devam mı ediyor yoksa ara sıra batma gibimi oluyor

Canım 20 si regl olmam gerekiyorbirde regl tarihinden 10 gün sonra yapmak lazım heralde testi. belime giren batma ve hafif ağrı haricinde başka bi belirtim yok şuan:26:

yok yaww okadar beklemeye gerek yok....reglinden 1 gün sonra yapsan belli olur en geç......10 beklemek geç döllenme olabileceği için hatırlatma....ama zaten varsa bir şey silikte olsa çıkar.....

:) oo sende çokmmuş yaw:)) Belinin ağrısı sürekli devam mı ediyor yoksa ara sıra batma gibimi oluyor

:)) şaka bı yanaaa ara ara batma oluyorr ama azıcık ayakta kalıyımm belım baya agırıyorr belkıde budaa tembellıgın belırtısıdır hee ne dersın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…