KUppecimmm, senin tansiyonun biraz dusuk degil mi? Bir doktora filan git istersen... Hem hamileysen, hamilelikte dusuk tansiyon tehlikeli diye biliyorum ben...
kıslar ya ayın 20 ne var ama şimdi yapsam çıkmaz dimi
bugün okudum forumda bir yerdeee..ayak üşümesi olan hamilelerde olmuş..hamilelik belirtisi olarak yazmışlar kızlarrr..bakınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/304103-hamilelikte-ayak-usumesi-olabilir.html
canım bende biraz araştırdım, yüksek tansiyon zararlıymış hamilelikte, düşük tansiyonda bir sorun olmuyormuş galiba..ya benim anlatan belirtiler başladı kuzu..o akıntı denen (irenç bahsetmek istemiyorum aslında böle şeylerden ama madem ki paylaşım yapıyoruz) şey beyaz krem gibi bi akıntı..çok şaşırdım
Benim öle bi ihtimal yok walla sürekli aynıyım çünkü
bugün okudum forumda bir yerdeee..ayak üşümesi olan hamilelerde olmuş..hamilelik belirtisi olarak yazmışlar kızlarrr..bakınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/304103-hamilelikte-ayak-usumesi-olabilir.html
canım belkide senin durumun doğru olandır..mart ayı bitmede anlayamayacağız :)
ben istiyorummmm belirti...:26:
aylic cim bat arkadasıyızz :) günler nasıl gecıcek bılmemmm ama yapma sakın test falan :)
:) Yapmayım dimi. Sende varmı peki bi belirti kıpırdanma falan:18:
:) Yapmayım dimi. Sende varmı peki bi belirti kıpırdanma falan:18:
Arkadaşlar, hiçbir belirtim yoktu. Hiç inanmıyordum olabileceğine. Hatta şu an bunu yazanın ben olduğuma bile inanamıcam neredeyse. İkİ çizgi çıktı. Gerçek midir? Yani hata payı var mı sizce? Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Kaç günün var? Günün geçmeden yapma bence.
Arkadaşlar, hiçbir belirtim yoktu. Hiç inanmıyordum olabileceğine. Hatta şu an bunu yazanın ben olduğuma bile inanamıcam neredeyse. İkİ çizgi çıktı. Gerçek midir? Yani hata payı var mı sizce? Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bana sorarsan belırtı cook ta delilik belirtisimi hamilelik belirtisimi bilmem :)))) Yumurtlama dönemimden bugune kadar akıntım hıc bıtmedı sureklı akıntım varr , belim agırıyor ara ara şimdilik bu kadar sayıyım :)
Canım 20 si regl olmam gerekiyorbirde regl tarihinden 10 gün sonra yapmak lazım heralde testi. belime giren batma ve hafif ağrı haricinde başka bi belirtim yok şuan:26:
:) oo sende çokmmuş yaw:)) Belinin ağrısı sürekli devam mı ediyor yoksa ara sıra batma gibimi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?