Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yok yaww okadar beklemeye gerek yok....reglinden 1 gün sonra yapsan belli olur en geç......10 beklemek geç döllenme olabileceği için hatırlatma....ama zaten varsa bir şey silikte olsa çıkar.....

idrar testimi yapayım önce? ben direk kan testiyle garantilerim diyodum

idrar testimi yapayım önce? ben direk kan testiyle garantilerim diyodum

bence gerek yok...kan testi daha kesin çözüm.....idrar testinde yanlışlıklar olabiliyor....

kan testini tekarlıcam canımda biraz bekliyim günüm geçsin istiyorum..hiçbir ilaç kullanmıyorum...ağrı kesici bile içmiyorum ya bebek varsa diye..gördüğüm bi tedavi falanda yok ama işte.tek yolu beklemek sanırım..allah isteyen herkese sağlıklı cocuklar nasip etsin...ben hep allahım bana sağlıklı bir çocuk ver diye dua ediyorum...herkesin gönlüne göre olsun herşey

inşallah canım çok teşekkür ederim....öğrenmenin tek you beklemek sanırım...araştırıcam şimdi söylediğini,bakalım zaten araştıra araştıra doktor gibi olduk hepimiz

sende de ayakta kalınca falan agrıı olıuyomu ??

işim gereği çok fazla ayakta olmuyorum her zaman eve gittiğimde çok dolanıyorum arada saplanmalar oluyo işte. yattığımda daha iyi anlıyorum ağrıdığı bazen sabaha karşı falan bi taraftan diğer tarafa dönerken bile saplanıyo

poffffffff ne desk boşşş beklıycez napalım

Herkese merhaabaaaa:)))) .Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadımmm kızlarr.Bu ilk hamileliğimdi ve o kadar büyük bir hayal kırıklığı oldu kiii.Neyse bu ay yine başladıkkk çalışmalara. Dün idrar testi yaptımmm te çizgiii ama üzerinden 3 saat geçince çift çizgi olduuuu.Bugün de dayanamayıp gittim kan testi yaptırdım.Bir saat sonra sonuçları alacağımmm.... Kızlar ben geç yumurtluyorumm.Sizce çıkar mııı?

çıkabilir canımmmm ya..hiç stres yapma ve 1 saat bekle, internette oyun falan oyna da geçsin zaman :) buraya yaz sonucu mutlaka taamam mı :)

benim direksiyon sinavim falan vardi ondada baya bir stres yaptim galiba gec adet olucam ben

stres neden olur demi kizlar ?

olabilirsin canım normalde test sonrası bekleyin 10-15 dk diyolar Heralde sende az kalmış hadi 1saat

selam kizlarr !!

Bende test alip yaptim yarin adet günüm ama tek cizgi cikti yinee

cnm seninle aynı batı bekliyoruz. 12 mart. adetinin geçmesini bekle test için . mesela ben üç kez hamilelik yaşadım. üçünde de adetimi 7 gün geçtikten sonra test pozitifi gösterdi. biraz bekle derim.

benim direksiyon sinavim falan vardi ondada baya bir stres yaptim galiba gec adet olucam ben

stres neden olur demi kizlar ?

evt cnm stresten dolayı adet gecikiyoo Stres yapmamaya calıs dıycemmm ınsanın elınde degıl . Hayırlısı olsun inş bebişin gelırrr kırmızılardan önce :)

çıkabilir canımmmm ya..hiç stres yapma ve 1 saat bekle, internette oyun falan oyna da geçsin zaman :) buraya yaz sonucu mutlaka taamam mı :)

Yazmam mııııı hemen yazarımm....Canımmm en kısa sürede bebiş dileklerimiz gerçekleşirde birbirimize fotoğraflarını yollarızzzzzz:))Artık kucağımıza alalım şu yaramazlarıııı

slm. kızlar ben geldim varmı güzel haberler.ay ben gelmeden ne çok yazıyorsunuz takip etmek zor oluyor valla.hamişimiz varmı?bendeki kasık ağrısı batmaya döndü.aferdesiniz o bölgeden bacağıma doğru bir ağrımı acımı cız diyor.bu nedir biri bana bunu anlatsız sizdede varmı ya birde acaip iştahım açık neyse ya ben deliriyorum yada bilmiyorum canlarım.

Yazmam mııııı hemen yazarımm....Canımmm en kısa sürede bebiş dileklerimiz gerçekleşirde birbirimize fotoğraflarını yollarızzzzzz:))Artık kucağımıza alalım şu yaramazlarıııı

ay inşallahhhh canımmm..inşallah öyle olur..yollarız tabiiii..olmazsada önümüzdeki ay inşallah..Allah bize sağlık versin, bi sürü zamanımız var .. üzülmek stres olmak yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…