:)) şaka bı yanaaa ara ara batma oluyorr ama azıcık ayakta kalıyımm belım baya agırıyorr belkıde budaa tembellıgın belırtısıdır hee ne dersın :))
:) vala bende yorgunluktandır diye geçiştiriyorum etkilenmeyim diyede yinede aklım takılı
yok yaww okadar beklemeye gerek yok....reglinden 1 gün sonra yapsan belli olur en geç......10 beklemek geç döllenme olabileceği için hatırlatma....ama zaten varsa bir şey silikte olsa çıkar.....
idrar testimi yapayım önce? ben direk kan testiyle garantilerim diyodum
kan testini tekrarla istersen arkadaşım,inşallah dediğin gibidir,idrar testini etkileyen faktörler var eğer kullandığın ilaç varsa ilacı kullanmadan yap birde ben başka birşey için tecrübe ettim bu idrar testlerini insülin direncim için glokofen kullandım 2 ay ve bu ilacı kullandığım 2 ay boyunca hem sancı çektim kasıklarımda hamilyemişim gibi hemde idrar testleri hep pozitif çıktı hatta hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım göğüslerimdeki şişliği ve o damarların bariz belli olmasını anlatamam tıpkı hamilyemişim gibiydi oysa yumurtayı çok geliştirdiği için ilaç bu belirtileri almışım ilacı bıraktım şimdi normale döndüm eğer yumurta geliştirici ilaç yada bitkisel birşey kullanıyorsan idrartestinin silik de olsa pozitif çıkma olasılığı var tecrübeyle sabittir:)
Allah saglik versin cnm gerisi boss saglikli oldktan snra bebisimiz olur insallahDaha ilk denemenmis hemm bnimde ilk denememde basima gelmisti
yaa cnm seninkide cok sasirtici bi durum acab neden oluyorki ?? ben bi forumda kisinin kendi hormonlarida yuksek olursa pozitif olabilir diye okumustum onu bi arastir istersen ? ins bebisin seninledir
sende de ayakta kalınca falan agrıı olıuyomu ??
işim gereği çok fazla ayakta olmuyorum her zaman eve gittiğimde çok dolanıyorum arada saplanmalar oluyo işte. yattığımda daha iyi anlıyorum ağrıdığı bazen sabaha karşı falan bi taraftan diğer tarafa dönerken bile saplanıyo
Herkese merhaabaaaa:)))) .Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadımmm kızlarr.Bu ilk hamileliğimdi ve o kadar büyük bir hayal kırıklığı oldu kiii.Neyse bu ay yine başladıkkk çalışmalara. Dün idrar testi yaptımmm te çizgiii ama üzerinden 3 saat geçince çift çizgi olduuuu.Bugün de dayanamayıp gittim kan testi yaptırdım.Bir saat sonra sonuçları alacağımmm.... Kızlar ben geç yumurtluyorumm.Sizce çıkar mııı?
Herkese merhaabaaaa:)))) .Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadımmm kızlarr.Bu ilk hamileliğimdi ve o kadar büyük bir hayal kırıklığı oldu kiii.Neyse bu ay yine başladıkkk çalışmalara. Dün idrar testi yaptımmm te çizgiii ama üzerinden 3 saat geçince çift çizgi olduuuu.Bugün de dayanamayıp gittim kan testi yaptırdım.Bir saat sonra sonuçları alacağımmm.... Kızlar ben geç yumurtluyorumm.Sizce çıkar mııı?
benim direksiyon sinavim falan vardi ondada baya bir stres yaptim galiba gec adet olucam ben
stres neden olur demi kizlar ?
selam kizlarr !!
Bende test alip yaptim yarin adet günüm ama tek cizgi cikti yinee
benim direksiyon sinavim falan vardi ondada baya bir stres yaptim galiba gec adet olucam ben
stres neden olur demi kizlar ?
çıkabilir canımmmm ya..hiç stres yapma ve 1 saat bekle, internette oyun falan oyna da geçsin zaman :) buraya yaz sonucu mutlaka taamam mı :)
Yazmam mııııı hemen yazarımm....Canımmm en kısa sürede bebiş dileklerimiz gerçekleşirde birbirimize fotoğraflarını yollarızzzzzz:))Artık kucağımıza alalım şu yaramazlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?