Arkadaşlar, hiçbir belirtim yoktu. Hiç inanmıyordum olabileceğine. Hatta şu an bunu yazanın ben olduğuma bile inanamıcam neredeyse. İkİ çizgi çıktı. Gerçek midir? Yani hata payı var mı sizce? Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
selam kizlarr !!
Bende test alip yaptim yarin adet günüm ama tek cizgi cikti yinee
çıkabilir canımmmm ya..hiç stres yapma ve 1 saat bekle, internette oyun falan oyna da geçsin zaman :) buraya yaz sonucu mutlaka taamam mı :)
bir bebişimiz daha yolda sanırım bende meraklandım şimdi gülüm ayyyy sonuçlar güzel gelir inşaallah.
selam kizlarr !!
Bende test alip yaptim yarin adet günüm ama tek cizgi cikti yinee
kızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 0.100 yani negatif hamilelik sandığım belirtilerim oysaki idrar yolu enfeksiyonuymuş sağlık olsun diğer aylara kaldı aborjinos yazarsın hayatım listeye öpüyorum sizleri
kızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 0.100 yani negatif hamilelik sandığım belirtilerim oysaki idrar yolu enfeksiyonuymuş sağlık olsun diğer aylara kaldı aborjinos yazarsın hayatım listeye öpüyorum sizleri
inşallahh güzel haberler alacağızzzzz..ayy hepimiz hamile olsak ne olur yaaa
Umudunu yitirme canim adet olana kadar benimde 12 yada 13 bat dun yaptim cikmadi ama umursamadim cunku benim ilk hamileligimde adetten 3 gun sonra bile cok belirsiz ikinci cizgi cikmisti hatta ben bisey yok demistim luzenim boylede olsa hamile olabilirdin demisti yani adet gecmeden adette cikmasi cok nadir olabiliyo... Umitsizlik yok....
kalbimin nasılsın az kaldı bize de geliyo sıra:))
ya benim sabah okula gidince ilk dersten sonra midem bulandı ateş basıyo beni de yanaklarım al al :))mide bulantısını araştırdım da 6 haftadan sonra olurmuş olursa da benimkisi üşütmeden herhalde tabi şuan herşeyi insan hamileliğe yoruyo nedense:)iyiyim canım benim kasık ağrıları batmaya döndü sol tarafım ara ara batıyo sanki birde işte anlattımya burada o nedir bilemedim bir türlü ay 15 martta gelmiyo bir türlü çat diye ortadan ayrılacağım şimdide ateş bastı az önce ölçtüm ateşimi 36.9 yanaklarım yanıyo.sen nasılsın belirti varmı gülüm?
Canım benim de kansızlığım var.3-4 aydır kan ilacı kullanıyordum ben de zaten.Damardan da ilaç aldım.Ayrıca dediğin gibi pekmez,üzüm,kırmızı et yemekten ben de bıktım.Ama ne yapalım mecbur katlanıyorum.Şimdi bir de hamileyim daha da dikkat etmem lazım.Eğer hamileysem zararı olmazdimi ısırganın, onuda denerim artık.
Ay ıspanak,kuru üzüm yemekten pekmez içmekten böö geldi artık neyse dayanıcam artık.
Canım valla benim eşim benden daha meraklıydı.Öğrenene kadar sürekli soruyordu.acaba erkeklerde biz gibi düşünüp merak ediyolarmıdırki
Canım üzülme demekki kısmet değilmiş bu ay.Ama inanıyorum bu ay olmayan arkadaşlar nisana ya da en kısa zamanda sizler de sevineceksiniz.Hepimiz bu mutluluğu hak ediyorz.kızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 0.100 yani negatif hamilelik sandığım belirtilerim oysaki idrar yolu enfeksiyonuymuş sağlık olsun diğer aylara kaldı aborjinos yazarsın hayatım listeye öpüyorum sizleri
cnm seninle aynı batı bekliyoruz. 12 mart. adetinin geçmesini bekle test için . mesela ben üç kez hamilelik yaşadım. üçünde de adetimi 7 gün geçtikten sonra test pozitifi gösterdi. biraz bekle derim.
ya benim sabah okula gidince ilk dersten sonra midem bulandı ateş basıyo beni de yanaklarım al al :))mide bulantısını araştırdım da 6 haftadan sonra olurmuş olursa da benimkisi üşütmeden herhalde tabi şuan herşeyi insan hamileliğe yoruyo nedense:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?