Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ay inşaallah birtanem hemen kan testti yap bizide mutlu et güzel haberinle.merakla bekliyorum.

çıkabilir canımmmm ya..hiç stres yapma ve 1 saat bekle, internette oyun falan oyna da geçsin zaman :) buraya yaz sonucu mutlaka taamam mı :)

bir bebişimiz daha yolda sanırım bende meraklandım şimdi gülüm ayyyy sonuçlar güzel gelir inşaallah.

kızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 0.100 yani negatif hamilelik sandığım belirtilerim oysaki idrar yolu enfeksiyonuymuş sağlık olsun diğer aylara kaldı aborjinos yazarsın hayatım listeye öpüyorum sizleri

selam kizlarr !!

Bende test alip yaptim yarin adet günüm ama tek cizgi cikti yinee

Umudunu yitirme canim adet olana kadar benimde 12 yada 13 bat dun yaptim cikmadi ama umursamadim cunku benim ilk hamileligimde adetten 3 gun sonra bile cok belirsiz ikinci cizgi cikmisti hatta ben bisey yok demistim luzenim boylede olsa hamile olabilirdin demisti yani adet gecmeden adette cikmasi cok nadir olabiliyo... Umitsizlik yok....

üzülmeeeeee canım yaaa..önümüzde bi sürü ay var elbet olcaktır..belki bizimde olmayacak bu ay, birlikte beklerizzz yine böle yazışırız burdan..mutlaka ki bi zamanı var hiç üzülmeye gerek yok inan buna..

senin ne belirtilerin vardı ki canım..bendekilerle aynı mı acaba?

Pamukum üzülmee rahat olmaya yönlendir kendini.Kafaya takma olacakkk yeri zmanı var demekki. Aman sabahlar olmasın dicen çalışcan bi ay daha :) bide yastık koymayı dene

Kızlar eltim şuan itibariyle bir bebek dünyaya getirdi.
Sancılara dayanamamış sezeryan olmuş.
Şuan öyle bir korku kapladı ki beni
ya ben hamile kalırsam o acılara hele saniyesi saatler gibi geçen sancılara nasıl dayanıcam.
Rabbim bağışlasın bir oğlum var 8 yaşına girecek ve normal doğum yaptım.
Sırf korkum yüzünden ona bir kardeş veremedim.
Ama geçen çok güzel bir rüya gördüm,o duyguyla yeni bir bebeğe karar verdim.
Şimdi öyle bir korku var ki bende sanki tüm bedenim titriyor karnıma ağrılar giriyor
Herhalde eşim bu yüzden hastaneye götürmedi beni.
Sezeryanda olmak istemiyorum onunda acısı aynı hemen hemen
Offf ne yapıcam ben,hem bi yavrum olsun istiyorum hem canım yanmasın istiyorum.
Ellerim titriyor sinirden ağlıcam ben yaaaaa...

çok geçmiş olsun canım yaaaa üzüldüm ama bundada bir hayır vardır allahım diğer ayda güzel haberler almayı nasip etsin en güzel zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin allah.

tabi canim hayirlisi allahtan ümit kesilmez bir daha ki aya ins. nasip olur ne yapalim bende hic belirti falan da yok adet olacagima dairde yok birsey. bakalim.

ben zaten hapi birakali 2,5 ay oldu dogm. konrtl hapini.

pamukkkkcumm, geçmiş konuşmalarımıza baktım..bizim belirtilerimiz seninle aynıymış hemen hemen :) demek ki bende idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorum :) ehehe.. bu gidişle gelecek ayda burdayız seninle :) üzülme tamam mı tekrar söylüyorummm :)

hadi yaaa....inş bir daha ki aya.....çok geçmiş olsun bu arada dikkat er kendinede inş en kısa sürede iyileşirsin.....

kalbimin nasılsın az kaldı bize de geliyo sıra:))

iyiyim canım benim kasık ağrıları batmaya döndü sol tarafım ara ara batıyo sanki birde işte anlattımya burada o nedir bilemedim bir türlü ay 15 martta gelmiyo bir türlü çat diye ortadan ayrılacağım şimdide ateş bastı az önce ölçtüm ateşimi 36.9 yanaklarım yanıyo.sen nasılsın belirti varmı gülüm?

ya benim sabah okula gidince ilk dersten sonra midem bulandı ateş basıyo beni de yanaklarım al al :))mide bulantısını araştırdım da 6 haftadan sonra olurmuş olursa da benimkisi üşütmeden herhalde tabi şuan herşeyi insan hamileliğe yoruyo nedense:)

Selam kızlar ,nasılsınız?Bir haftayı daha bitirdik.Umarım bu ay çok çok güzel haberler alırız.Bekliyorum güzel haberlerinizi.
Eğer hamileysem zararı olmazdimi ısırganın, onuda denerim artık.
Ay ıspanak,kuru üzüm yemekten pekmez içmekten böö geldi artık neyse dayanıcam artık.
Canım benim de kansızlığım var.3-4 aydır kan ilacı kullanıyordum ben de zaten.Damardan da ilaç aldım.Ayrıca dediğin gibi pekmez,üzüm,kırmızı et yemekten ben de bıktım.Ama ne yapalım mecbur katlanıyorum.Şimdi bir de hamileyim daha da dikkat etmem lazım.

acaba erkeklerde biz gibi düşünüp merak ediyolarmıdırki
Canım valla benim eşim benden daha meraklıydı.Öğrenene kadar sürekli soruyordu.

Canım üzülme demekki kısmet değilmiş bu ay.Ama inanıyorum bu ay olmayan arkadaşlar nisana ya da en kısa zamanda sizler de sevineceksiniz.Hepimiz bu mutluluğu hak ediyorz.

cnm seninle aynı batı bekliyoruz. 12 mart. adetinin geçmesini bekle test için . mesela ben üç kez hamilelik yaşadım. üçünde de adetimi 7 gün geçtikten sonra test pozitifi gösterdi. biraz bekle derim.

ya canimm düsük falan mi oldu ?

valöla ben anlamadim ki testlere dünyanin parasini veriyouz valla sonra tek cigi insan ister istemez üzülüyor valla.

bakalim yarin adet olucam mi olmaz sam pazatresiye kadar artik bilmiyorum ne yaparim.

canım bişey söyleyimmi gülüyorum kendime artık ya anne olacağım ya deli olarak ortalarda dolanacağım diye of yaaaallahım ya biz kendimizi çok dinliyoruz yada gerçekten bişeyler var.gülüm her ay diorumki kendime yapma bu kötüüğü kendine rahat ol ama her ay yine yapıp kıçımın üstüne oturuyorum afedersin.sonradanda ağlamaktan canım çıkıyo.yoruldum ama hala böyleyim.biz böyle dinledikçe bebişte gelmem diyo eeee yakında hastanede ziyaret eder artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…