canım bişey söyleyimmi gülüyorum kendime artık ya anne olacağım ya deli olarak ortalarda dolanacağım diye of yaaaallahım ya biz kendimizi çok dinliyoruz yada gerçekten bişeyler var.gülüm her ay diorumki kendime yapma bu kötüüğü kendine rahat ol ama her ay yine yapıp kıçımın üstüne oturuyorum afedersin.sonradanda ağlamaktan canım çıkıyo.yoruldum ama hala böyleyim.biz böyle dinledikçe bebişte gelmem diyo eeee yakında hastanede ziyaret eder artık
ya benim sabah okula gidince ilk dersten sonra midem bulandı ateş basıyo beni de yanaklarım al al :))mide bulantısını araştırdım da 6 haftadan sonra olurmuş olursa da benimkisi üşütmeden herhalde tabi şuan herşeyi insan hamileliğe yoruyo nedense:)
Karyacım ve kalbimin nasılsınız kaızlar?Gününüz yaklaştıkça ben de sizinle heyecanlanıyorum.Umarım ikinizden de güzel haberler alıcam.
Canım geçen hafta okulda ben de mide bulantısını çok yaşadım.Ve şimdi de ara ara bulanıyor.Özellikle sabahları.Ben daha 2-3 haftalık hamileyim biliyorsun.Yani olabiliyor demekki bulantı.Hadi bakalım inşallah seninki de belirtidir.
ay çok güldüm yaaa:)))))))))onu bırak eşim artık bana sen hastamısın diyo ya:)))sürekli insan bişeye odaklanır mı diyo rahat ol bırak onu düşünme ama ben bi elimde test bi elimde internet dolanıyoru evde:))))
ya canimm düsük falan mi oldu ?
valöla ben anlamadim ki testlere dünyanin parasini veriyouz valla sonra tek cigi insan ister istemez üzülüyor valla.
bakalim yarin adet olucam mi olmaz sam pazatresiye kadar artik bilmiyorum ne yaparim.
bendede aynı artık utaanır oldum eşimden idrar testi demeye sen böyle yaparsan hamilelikte daha pinpiirikli olursun doğuncada bebeği düşünemiyorum diyo bide ekliyo devam edersen böyle seni camdan aşağı atarım şaka ama alınıyorum artık yaaaa bizim halimiz hal deil.netin başına geçince bağlayacağım artık sana onu istesende ayrılamayacaksın diyo allahım ne hallere düştüm sen kurtar bizi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
üzülmeeeeee canım yaaa..önümüzde bi sürü ay var elbet olcaktır..belki bizimde olmayacak bu ay, birlikte beklerizzz yine böle yazışırız burdan..mutlaka ki bi zamanı var hiç üzülmeye gerek yok inan buna..
senin ne belirtilerin vardı ki canım..bendekilerle aynı mı acaba?
çok geçmiş olsun canım yaaaa üzüldüm ama bundada bir hayır vardır allahım diğer ayda güzel haberler almayı nasip etsin en güzel zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin allah.
pamukkkkcumm, geçmiş konuşmalarımıza baktım..bizim belirtilerimiz seninle aynıymış hemen hemen :) demek ki bende idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorum :) ehehe.. bu gidişle gelecek ayda burdayız seninle :) üzülme tamam mı tekrar söylüyorummm :)
hadi yaaa....inş bir daha ki aya.....çok geçmiş olsun bu arada dikkat er kendinede inş en kısa sürede iyileşirsin.....
Selam kızlar ,nasılsınız?Bir haftayı daha bitirdik.Umarım bu ay çok çok güzel haberler alırız.Bekliyorum güzel haberlerinizi.
Canım benim de kansızlığım var.3-4 aydır kan ilacı kullanıyordum ben de zaten.Damardan da ilaç aldım.Ayrıca dediğin gibi pekmez,üzüm,kırmızı et yemekten ben de bıktım.Ama ne yapalım mecbur katlanıyorum.Şimdi bir de hamileyim daha da dikkat etmem lazım.
Canım valla benim eşim benden daha meraklıydı.Öğrenene kadar sürekli soruyordu.
Canım üzülme demekki kısmet değilmiş bu ay.Ama inanıyorum bu ay olmayan arkadaşlar nisana ya da en kısa zamanda sizler de sevineceksiniz.Hepimiz bu mutluluğu hak ediyorz.
Karyacım ve kalbimin nasılsınız kaızlar?Gününüz yaklaştıkça ben de sizinle heyecanlanıyorum.Umarım ikinizden de güzel haberler alıcam.
Canım geçen hafta okulda ben de mide bulantısını çok yaşadım.Ve şimdi de ara ara bulanıyor.Özellikle sabahları.Ben daha 2-3 haftalık hamileyim biliyorsun.Yani olabiliyor demekki bulantı.Hadi bakalım inşallah seninki de belirtidir.
Kızlar sanırım bu ay ben de iptal oldum. Az önce doktordan geldim. 4tane ilaç yazdı. Geçen muayenede yazdıklarının hiç birini almamıştım inat etmiştim ilaç kullanmıcam bitkilerle iileşicem diyeee.Ama iileşemedim mlsfffAnlatmıştım size iltihabım vardı ve ilişkide cnm yanıyodu. Muayenede de nasıll cnm yandııı:84::84:Bu kadar ilaç kullanırken sanmıyorum ki olsun. Hatta gelicek aya da sarkıcak ilaçlarrrr...Yani ben nisanı belki ucundan anca yakalayabilicem..:2::2::2: Acısız ağrısız deneyebilsem de sonucunu merakla bekleyebilsem. O bile güzel wallaaa
valla iyimiyiz bilmiyorum canım benim tırlatmaya az kaldı desek bu gidişe hamile bile olsam değilim diye böyle devam edeceğim gibi geliyor gülüm yaaa kaldıki bende mide bulantısı bile yok ama yanıyorum şuan annemdede aşerme olmamış bana çektiysen bol bol uyursun diyo.bende yormak istemiyorum ama bir insanın 20:30 da uykusu gelip 21:30 da uyurmu yaaaa.zaten muhabbetide kaçırıyorum.hayırlısı bitanem senin hamişlik nasıl gidiyor üzmüyor değilmi yeğenimiz seni?
canım geçmiş olsun ne yapalım iyi olda yeterki bebiş gelir sonradan bildiğime göre iltihapta engelliyormuş olmasını bol bol su iç olurmu.inşaallah nisanda gelir bebişin hayırlısıyla.
Kızlar sanırım bu ay ben de iptal oldum. Az önce doktordan geldim. 4tane ilaç yazdı. Geçen muayenede yazdıklarının hiç birini almamıştım inat etmiştim ilaç kullanmıcam bitkilerle iileşicem diyeee.Ama iileşemedim mlsfffAnlatmıştım size iltihabım vardı ve ilişkide cnm yanıyodu. Muayenede de nasıll cnm yandııı:84::84:Bu kadar ilaç kullanırken sanmıyorum ki olsun. Hatta gelicek aya da sarkıcak ilaçlarrrr...Yani ben nisanı belki ucundan anca yakalayabilicem..:2::2::2: Acısız ağrısız deneyebilsem de sonucunu merakla bekleyebilsem. O bile güzel wallaaa
Vayyyy uykucuseniiii.Canım inşallah o zaman annene çekmişsindir.Ben çok iyiyim daha anlamıyorumki hamileliğimi.Bebiş sağ olsun hiç çaktırmıyo orda olduğunu
arkadaşlar hepinize teker teker çok tşk ederim desteğiniz için önümüzdeki aylara bakıcam artık ama içim rahatladı sürekli acaba acaba demekten kendi kendime yoruldum
kuppe canım hemen bir idrar testi yaptır Allah korusun canım
Tabi cnm ya hayırlısı diyelim. Doktor bu ilaçlar hamilelikte de kullanılıyo zaten denemeye devam edebilirsin dedi ama sonuçta kimyasal. Haplar etkilemese bile iltihap engeller doğru sölüyosun. Tam da yımırtlama günlerimdeydim yawBu ay tam da gün hesaplamaya başlamıştık oysa ki. Geçen ay acemilik ayıydı Neyse kısmeeettt.Vardır bir hayır:97:
Aslında bi yönden de ii oldu ders çalışmam gerek bu konuya takmıştım kafayı konsantrasyonum bozulmuştu. 1ay kendimi dinlemeye ara veriyorum kızlaaarrr
Canım ya geçmiş olsun çok çok. Hangi ilacı verdi?
Geç olsun güç olmasın tatlışım. Senin ilk denemenmiydi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?