Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ay çok güldüm yaaa:)))))))))onu bırak eşim artık bana sen hastamısın diyo ya:)))sürekli insan bişeye odaklanır mı diyo rahat ol bırak onu düşünme ama ben bi elimde test bi elimde internet dolanıyoru evde:))))

Karyacım ve kalbimin nasılsınız kaızlar?Gününüz yaklaştıkça ben de sizinle heyecanlanıyorum.Umarım ikinizden de güzel haberler alıcam.
Canım geçen hafta okulda ben de mide bulantısını çok yaşadım.Ve şimdi de ara ara bulanıyor.Özellikle sabahları.Ben daha 2-3 haftalık hamileyim biliyorsun.Yani olabiliyor demekki bulantı.Hadi bakalım inşallah seninki de belirtidir.

bakalım mavibebek 2-3 gün kaldı herşey ortaya çıkacak bakalım artık hayırlısı :))

bendede aynı artık utaanır oldum eşimden idrar testi demeye sen böyle yaparsan hamilelikte daha pinpiirikli olursun doğuncada bebeği düşünemiyorum diyo bide ekliyo devam edersen böyle seni camdan aşağı atarım şaka ama alınıyorum artık yaaaa bizim halimiz hal deil.netin başına geçince bağlayacağım artık sana onu istesende ayrılamayacaksın diyo allahım ne hallere düştüm sen kurtar bizi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

hayırlısı olsun canım. umudunu yitirme. iyi düşün iyi olsun. ben ikisini düşürdüm. birinin de 11. haftada kalbi durudu.

aminnnnnnnnnnn

:)))))))

çok geçmiş olsun canım yaaaa üzüldüm ama bundada bir hayır vardır allahım diğer ayda güzel haberler almayı nasip etsin en güzel zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin allah.

hadi yaaa....inş bir daha ki aya.....çok geçmiş olsun bu arada dikkat er kendinede inş en kısa sürede iyileşirsin.....

arkadaşlar hepinize teker teker çok tşk ederim desteğiniz için önümüzdeki aylara bakıcam artık ama içim rahatladı sürekli acaba acaba demekten kendi kendime yoruldum
kuppe canım hemen bir idrar testi yaptır Allah korusun canım

valla iyimiyiz bilmiyorum canım benim tırlatmaya az kaldı desek bu gidişe hamile bile olsam değilim diye böyle devam edeceğim gibi geliyor gülüm yaaa kaldıki bende mide bulantısı bile yok ama yanıyorum şuan annemdede aşerme olmamış bana çektiysen bol bol uyursun diyo.bende yormak istemiyorum ama bir insanın 20:30 da uykusu gelip 21:30 da uyurmu yaaaa.zaten muhabbetide kaçırıyorum.hayırlısı bitanem senin hamişlik nasıl gidiyor üzmüyor değilmi yeğenimiz seni?

Kızlar sanırım bu ay ben de iptal oldum. Az önce doktordan geldim. 4tane ilaç yazdı. Geçen muayenede yazdıklarının hiç birini almamıştım inat etmiştim ilaç kullanmıcam bitkilerle iileşicem diyeee.Ama iileşemedim mlsfff Anlatmıştım size iltihabım vardı ve ilişkide cnm yanıyodu. Muayenede de nasıll cnm yandııı:84::84:Bu kadar ilaç kullanırken sanmıyorum ki olsun. Hatta gelicek aya da sarkıcak ilaçlarrrr...Yani ben nisanı belki ucundan anca yakalayabilicem..:2::2::2: Acısız ağrısız deneyebilsem de sonucunu merakla bekleyebilsem. O bile güzel wallaaa

canım geçmiş olsun ne yapalım iyi olda yeterki bebiş gelir sonradan bildiğime göre iltihapta engelliyormuş olmasını bol bol su iç olurmu.inşaallah nisanda gelir bebişin hayırlısıyla.

Vayyyy uykucu seniiii.Canım inşallah o zaman annene çekmişsindir.Ben çok iyiyim daha anlamıyorumki hamileliğimi.Bebiş sağ olsun hiç çaktırmıyo orda olduğunu

canım geçmiş olsun ne yapalım iyi olda yeterki bebiş gelir sonradan bildiğime göre iltihapta engelliyormuş olmasını bol bol su iç olurmu.inşaallah nisanda gelir bebişin hayırlısıyla.

Tabi cnm ya hayırlısı diyelim. Doktor bu ilaçlar hamilelikte de kullanılıyo zaten denemeye devam edebilirsin dedi ama sonuçta kimyasal. Haplar etkilemese bile iltihap engeller doğru sölüyosun. Tam da yımırtlama günlerimdeydim yawBu ay tam da gün hesaplamaya başlamıştık oysa ki. Geçen ay acemilik ayıydı Neyse kısmeeettt.Vardır bir hayır:97:

Aslında bi yönden de ii oldu ders çalışmam gerek bu konuya takmıştım kafayı konsantrasyonum bozulmuştu. 1ay kendimi dinlemeye ara veriyorum kızlaaarrr

Canım ya geçmiş olsun çok çok. Hangi ilacı verdi?
Geç olsun güç olmasın tatlışım. Senin ilk denemenmiydi:26:

Vayyyy uykucu seniiii.Canım inşallah o zaman annene çekmişsindir.Ben çok iyiyim daha anlamıyorumki hamileliğimi.Bebiş sağ olsun hiç çaktırmıyo orda olduğunu

amamn üzmesin annesini bizim içimde öpücük kondur ona deki gelsin artık teyzelerinin kuzuları bize müjde getirsin.tatlı bebiş sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah canım arkadaşım.annesi daha çok küçük bir 7 ay gelsin bak nasıl buradayım diye tekmeliyor.allahım o günleri sağlıkla göstersin doğduğunuda tabi.bilmiyorum beni yada tembelliğimden uykum geliyor.offf offff bir bilebilsem artık göbüşümde olduğunu istemediği kadar uyurum yeterki gelsin.

vallaha canım bende onu düşünüyordum şimdi.. pazartesi günü hastaneye gitcem, hazır gitmişken kan testi de yaptırsam mı diye düşünüyorum..ne dersiniz kızlar bat 19, pazartesi günü yani 14 ünde kan testi yaptırsam, sonuç alır mıyım doğru bir şekilde?:26: yardımm edin bana bu konudaaa..muallaktayım..

öyle canım hayırlısı sen yinede dene kasmadan kendini istersen güne falanda takılma bide bakmışsın küçük yaramaz gelmiş.inşaallah hakkında hayırlısı bitanem.

canlarım ben bir yemek yapıp geleyim.malum olan akşam kociş işten gelince hazır olsun yoksa pc yi mi yer benimi o belli olmaz.öpüyorum sizi şimdilik.gelince görüşürüz.

Canım ya geçmiş olsun çok çok. Hangi ilacı verdi?
Geç olsun güç olmasın tatlışım. Senin ilk denemenmiydi:26:

Amin hayatım ya. Hayırlısı olsun. Biteral, azitro, pimafucin bi de c ile başlıyan bi fitil onu daha almadım getiricekler. Korunmayı geçen ay bırakmıştık ama günleri tutturamamışızBi de benim cnm yanıyodu pek deneyemedik. Bu ay profesyonel çalışmalar olcaktı. Yine de denemeye başladık ama ihtimal yok gibi artıkOlsun napalım kısmet.

slm kızlar az önce doktordan geldim artık resmen hamileyim:79:9 martta öğrenmiştim aslıda silik çıkmıştı çizgi, 10 mart batımdı bugün hcg ölçtürdüm 418.80 çıktı.folikasitlere devam haftaya keseyide görebilirmişim. darısı başınıza bekliyorum güzel haberlerinizi.. listede değişebilirmisiniz durumu yaş 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…