Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Doğru diyosun teyzesi .O günleri de çok merak ediyorum tabi.Uyu sen uyu canım demekki bebiş uykucu olacak.

merhaba arkadaşlar, bende akıntıdan başka belirti yok, ama bu arada ilaçta kullanıyorum dişeti apsesi için... hayırlısı bakalım günler çabuk geçsin, güzel haberler getirsin inşallah.

Listede son durum nedir göremedim son 10 sayfada...

Oleyyyy.Yine mutlu haber topicikimize.Canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.Çook sevindim.Darısı tüm bekleyenlere.

tebrik ederimmm canımm..hayırlı olsunnn ÇOOOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMM..

DARISI BURADAKİ HERKESİN BAŞINA..BEN Bİ SORDUM AMA KİMSE BANA CEVAP VERMEDİ..BAT 19 MART, PAZARTESİ GÜNÜ HASTANEYE GİTCEM KAN TAHLİLİNİ DE YAPTIRSAM MI HAZIR GİTMİŞKEN KIZLAR FİKİRRRR VERİN BANAAAAAA..14 ÜNDE YAPTIRMIŞ OLCAMM..DOĞRU Bİ SONUÇ ALABİLİR MİYİMİ SİZCE???:26::26::26:

Canım sanki biraz erken gibi geldi bana.Ben çok bilgili değilim bu konuda ama 5 gün önceden çıksa da çok düşük bir değer olur ve bence doktorlar haftaya yine gel derler.İki emek yaparsın gibi geliyor bana.Ama yine de sana kalmış nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım.Ben 2 gün kala yaptırmıştım.Sonuç 120 idi.

Tebrikler canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,belirtilerin var mıydı peki?

Canim 6 gun kalmis oluyo batina varsa hcg dusukde olsa cikar diye dusunuyorum ama biraz beklesen daha iyi olur bence negatif olsa belki gec dollenmedir diye tekrar strese gireceksin pozitifse adete kadar deger yukselcekmi diye stres.... Bence sabret tam gununde daha net olur ama tabi sen bilirsin ama ben senden umutluyum bunu soyleyim belirtilerinden ve yanilmiyorsam ovulasyon testide kullanmistin ins icimdeki his dogru cikarr ve hamilesindir

canım bende erken öğrendim adete 1 gün kala idararda silik çıkıyodün bat10 du 11.de 418.80 hcg sen kanda yaptır çıkar belki elimdeki rest sonucunda 0-1 hafta 5.0-50 1-2hafta 50-500 ml olması gerekiyo zaten 5den büyükse hamişsindir. ama yinede değişebilir 3 ayönce düşük yaptığım gebelikte batgünü öğrenmiştim 120hcg di. hastaneye gidiyosan yaptır bişey kaybetmezsin .

Oleyyyy.Yine mutlu haber topicikimize.Canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.Çook sevindim.Darısı tüm bekleyenlere.

amin inşallah hepimiz kucaklarımıza aldığımız günleri görürüz .canım sein en son adet gördüğün tarih kaç batımız aynı merak ettim benim 13şubat 3+5 görülüyo şuan

canlarım benim sağolun cevap yazdığınız için..benim geçen ay tomografim çekilcekti, ilişkiden 5 gün geçmişti henüz tedbir amaçlı kan tahlili yaptırdım, doktora da söyledim, ilişkiden 5 gün geçti die sonuç çıkar mı diye, doktor kesinlikle çıkar demişti bana..o zaman çok ümitli değildim zaten ama dediğim gibi tedbir niteliğindeydi..şimdi ise hazırlıklı bir ilişki oldu, ovulasyon testine göre yaptık hazır doktora gidiyorum diyorum, bu seferde adete 5 gün kaldı.. :) içimden bir ses sonucun doğru çıkacağını söylüyo kızlar..
arzumcum vallahi inşallah umudun gerçeğe dönüşürde, hamileyimdir ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum, belirtilerim çok sağlam aslında ama insan bedeni öyle birşey ki her türlü ortama hazırlıyo kendini.. o yüzden psikolojikte olabilir diye düşünüyorum..yani özetle ben pazartesi yaptırayım şu tahlili de rahatlayım, gelince de size yazarım, ya göbekçik atarız, yada ben üzülürken omzunuza yaslanırım artık :)idare edersiniz beni bir kaç saat

Tebrikler canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,belirtilerin var mıydı peki?

saoğ canım darısı başınıza.. belirtilerim vardı. 1hafta önceden aşırı kasık ağrıları, bacak ağrıları oldu.halsizlik ve göğüslerde şişlikolunca anlmıştım zaten günü geçmesini bekledim test için. ateş ve bulantı başladı 2 gündürde bende şaşırdım çok erken başladı busefer. ama her insana göre değişebiliyo kimisi hiç bişeyhissetmiyo. bende 3 ay önce düşük yapmıştım onda hiç bu şikayetler olmamıştı.enazından bu kadar erken çıkmamıştı.

ayy Allahımmm 5 ten büyük olsun nooooooolurrr..:18: HEPİNİZİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

slm kızlar benim bata az kaldı 13 mart, aslında netten hesaplattım bi sitede ayın 11 i yani bugün başka bi sitede 12 si hesapladı bende garanti olsun diye 13 yazdım listeye bakalım hayırlısı ama bende zerre belirti yok sadece ara ara batma var kasıklarda o kadar

maaşallah gülüm yaaaa çok sevindimmmmmmm.allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.maaşallah.oley yaaaaa bir bebiş daha geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…