amamn üzmesin annesini bizim içimde öpücük kondur ona deki gelsin artık teyzelerinin kuzuları bize müjde getirsin.tatlı bebiş sağlıkla sıhhatle gelsin inşaallah canım arkadaşım.annesi daha çok küçük bir 7 ay gelsin bak nasıl buradayım diye tekmeliyor.allahım o günleri sağlıkla göstersin doğduğunuda tabi.bilmiyorum beni yada tembelliğimden uykum geliyor.offf offff bir bilebilsem artık göbüşümde olduğunu istemediği kadar uyurum yeterki gelsin.
slm kızlar az önce doktordan geldim artık resmen hamileyim:79:9 martta öğrenmiştim aslıda silik çıkmıştı çizgi, 10 mart batımdı bugün hcg ölçtürdüm 418.80 çıktı.folikasitlere devam haftaya keseyide görebilirmişim. darısı başınıza bekliyorum güzel haberlerinizi.. listede değişebilirmisiniz durumu yaş 24
slm kızlar az önce doktordan geldim artık resmen hamileyim:79:9 martta öğrenmiştim aslıda silik çıkmıştı çizgi, 10 mart batımdı bugün hcg ölçtürdüm 418.80 çıktı.folikasitlere devam haftaya keseyide görebilirmişim. darısı başınıza bekliyorum güzel haberlerinizi.. listede değişebilirmisiniz durumu yaş 24
tebrik ederimmm canımm..hayırlı olsunnn ÇOOOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMM..
DARISI BURADAKİ HERKESİN BAŞINA..BEN Bİ SORDUM AMA KİMSE BANA CEVAP VERMEDİ..BAT 19 MART, PAZARTESİ GÜNÜ HASTANEYE GİTCEM KAN TAHLİLİNİ DE YAPTIRSAM MI HAZIR GİTMİŞKEN KIZLAR FİKİRRRR VERİN BANAAAAAA..14 ÜNDE YAPTIRMIŞ OLCAMM..DOĞRU Bİ SONUÇ ALABİLİR MİYİMİ SİZCE???:26::26::26:
Canim 6 gun kalmis oluyo batina varsa hcg dusukde olsa cikar diye dusunuyorum ama biraz beklesen daha iyi olur bence negatif olsa belki gec dollenmedir diye tekrar strese gireceksin pozitifse adete kadar deger yukselcekmi diye stres.... Bence sabret tam gununde daha net olur ama tabi sen bilirsin ama ben senden umutluyum bunu soyleyim belirtilerinden ve yanilmiyorsam ovulasyon testide kullanmistin ins icimdeki his dogru cikarr ve hamilesindirtebrik ederimmm canımm..hayırlı olsunnn ÇOOOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMM..
DARISI BURADAKİ HERKESİN BAŞINA..BEN Bİ SORDUM AMA KİMSE BANA CEVAP VERMEDİ..BAT 19 MART, PAZARTESİ GÜNÜ HASTANEYE GİTCEM KAN TAHLİLİNİ DE YAPTIRSAM MI HAZIR GİTMİŞKEN KIZLAR FİKİRRRR VERİN BANAAAAAA..14 ÜNDE YAPTIRMIŞ OLCAMM..DOĞRU Bİ SONUÇ ALABİLİR MİYİMİ SİZCE???:26::26::26:
tebrik ederimmm canımm..hayırlı olsunnn ÇOOOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMM..
Oleyyyy.Yine mutlu haber topicikimize.Canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.Çook sevindim.Darısı tüm bekleyenlere.
Canım sanki biraz erken gibi geldi bana.Ben çok bilgili değilim bu konuda ama 5 gün önceden çıksa da çok düşük bir değer olur ve bence doktorlar haftaya yine gel derler.İki emek yaparsın gibi geliyor bana.Ama yine de sana kalmış nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım.Ben 2 gün kala yaptırmıştım.Sonuç 120 idi.
Canim 6 gun kalmis oluyo batina varsa hcg dusukde olsa cikar diye dusunuyorum ama biraz beklesen daha iyi olur bence negatif olsa belki gec dollenmedir diye tekrar strese gireceksin pozitifse adete kadar deger yukselcekmi diye stres.... Bence sabret tam gununde daha net olur ama tabi sen bilirsin ama ben senden umutluyum bunu soyleyim belirtilerinden ve yanilmiyorsam ovulasyon testide kullanmistin ins icimdeki his dogru cikarr ve hamilesindir
Tebrikler canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,belirtilerin var mıydı peki?
amin inşallah hepimiz kucaklarımıza aldığımız günleri görürüz .canım sein en son adet gördüğün tarih kaç batımız aynı merak ettim benim 13şubat 3+5 görülüyo şuan
canım bende erken öğrendim adete 1 gün kala idararda silik çıkıyodün bat10 du 11.de 418.80 hcg sen kanda yaptır çıkar belki elimdeki rest sonucunda 0-1 hafta 5.0-50 1-2hafta 50-500 ml olması gerekiyo zaten 5den büyükse hamişsindir. ama yinede değişebilir 3 ayönce düşük yaptığım gebelikte batgünü öğrenmiştim 120hcg di. hastaneye gidiyosan yaptır bişey kaybetmezsin .
Benim satım 10 şubattı.3+5 ne oluyo ki
Sevgi pıtırcıkları oldukayy Allahımmm 5 ten büyük olsun nooooooolurrr..:18: HEPİNİZİ ÇOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sevgi pıtırcıkları olduk
hahaha :) aynen öyle oldukk..benim kız kardeşim yoktu, sayenizde bi sürüüüü olduuuYaaaa mesajımın başı yok.Mesajım şöyleydi:
İnşaaaaaaaaaaaallaaaah canım.Biz de seni seviyoruz.Sevgi pıtırcıkları olduk.
Evet canım bu tespiti ben de daha önce dile getirmiştim.Yupppiii bir sürü kızçe bir arada.hahaha :) aynen öyle oldukk..benim kız kardeşim yoktu, sayenizde bi sürüüüü olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?