canım normalde akıntım çok olur benim bu aralar pek yok ama,,,,onun için hiç dikkat etmedim baksana siklüsümün anlamını bile senden öğrendim yani bu konularda hiç bilgim yok ama bundan sonra dikkat ederim
Şimdi ovulasyon için tahmin ettiğimiz günlerde (25-27-28 şubat) önce eline iki parmak arasında uzayan akıntı gelecek, ondan 1 gün sonra yumurta akı kıvamındaki akıntın gelecek. o günleri sakın kaçırma, hamilelik için uygun günlerdir. Eşin ilişki öncesi sıcak duş almasın, sıcaklık spermlerin kalitesini düşürebiliyormuş, elektrikli battaniye de öyle. Sen de ovulasyon günleri geçtikten ve bir kaç günlük aktif ilişkiden sonra sıcak duştan uzak dur, ovulasyon gününden itibaren hamileymişsin gibi davran, yani ilaç içmek yok, maydanoz kereviz yemek yok, yiyebilirsin ama çok az, bitki çaylarından kesinlikle uzak dur, pastorize olmamış süt ve süt ürünlerinden uzak dur. zaten brusellayı öle kapmışsındır, sadece güvendiğin marka süt ve süt ürünleri al. Kan pıhtılaşma olasılığı araştırıldımı sende?
aaa sıcaklık bize de mi zarar veriyor, ben sıcak havlu koyuyordum karnıma hata mı yapmışım
bir de biz 2 regl arası gün aşırı sürekli çalışma yapıyoruz şansı arttırmak için. o zarar verir mi acaba?
çok soru sordum ama :78:
Şimdi ovulasyon için tahmin ettiğimiz günlerde (25-27-28 şubat) önce eline iki parmak arasında uzayan akıntı gelecek, ondan 1 gün sonra yumurta akı kıvamındaki akıntın gelecek. o günleri sakın kaçırma, hamilelik için uygun günlerdir. Eşin ilişki öncesi sıcak duş almasın, sıcaklık spermlerin kalitesini düşürebiliyormuş, elektrikli battaniye de öyle. Sen de ovulasyon günleri geçtikten ve bir kaç günlük aktif ilişkiden sonra sıcak duştan uzak dur, ovulasyon gününden itibaren hamileymişsin gibi davran, yani ilaç içmek yok, maydanoz kereviz yemek yok, yiyebilirsin ama çok az, bitki çaylarından kesinlikle uzak dur, pastorize olmamış süt ve süt ürünlerinden uzak dur. zaten brusellayı öle kapmışsındır, sadece güvendiğin marka süt ve süt ürünleri al. Kan pıhtılaşma olasılığı araştırıldımı sende?
aaa sıcaklık bize de mi zarar veriyor, ben sıcak havlu koyuyordum karnıma hata mı yapmışım
bir de biz 2 regl arası gün aşırı sürekli çalışma yapıyoruz şansı arttırmak için. o zarar verir mi acaba?
çok soru sordum ama :78:
evet canım pıhtılaşmada araştırıldı,,tıp fakültesinde neredeyse 8-9 tüp kan aldılar hersyi araştırdılar bişey çıkmadı bakalım ne olcak işallah hersy güzel olur,,benim yemek yapmam lazım canım:) çıkmam gerek yardımların için çok saol nekadarda bilmediğim sey varmış:78:,,yine görüşürüz kendine iyi bak:80:
Hamile kaldıktan sonra sıcaklık bize zarar veriyor, çünkü rahim içi ve boynundaki kasları gevşetiyor ve bu da düşük olasılığını artırır, 2 regl arası gün aşırı çalışma yapmanız doğru, ve ovulasyon günüm geldi 2 gün arka arkaya yapalım demeyelim, çünkü 2 gün arka arkaya ilişki erkek spermlerinin sayısını ve aktivitesini azalatacaktır, ve bir de bakmışsın tam ovulasyon günü pasif uyuşuk spermler rahme girmiş ve yumurta hücreye ulaşamadan ölmüşler. İnşallah böyle bir şey yaşamayız, günaşırı ilişkiye devam, dediğim gibi erkekler ilişki öncesi sıcaktan uzak durmalılar, kadınlarsa ilişkiden sonra ve hep. Ama soğuk suyla yıkanın hastalanın demiyorum, ılık ve sıcağa yakın su hamile kalmak isteyenler için idealdir, yok banyoda üşüyorum derseniz, karın bölgenize sıcak suyu tutmamaya özen gösteriniz. Hadi hayırlısı, beklenmeyen adet günün ne zaman?
ayrıca soru soranları severim, bildiğim konu hakkında da bilgi paylaşmaya bayılırım, herkesten birşeyler öğrenmeye çalışan ve elinden geldiği kadar da etrafındaki insanları bilgilendirmeye çalışan biriyim:78::78::78: Çok övdüm kendimi yeter Biraz da sen kendinde bahs et. İsmin nedir?Ben Nihal
ben hep sıcak suyla yıkanıyordum artık dikkat ediyim o zaman sıcak havlu falan da koymuyum, çok sağol canım bilgilendirdiğin için
benim adım da Nihal:) ne güzel çok memnun oldum tanıştığıma canım, çok sağol yeniden, Allah razı olsun senden
Süper adaşımsın, rica ederim canım, sıcak havlu falan koyma, başka soracağın birşey olursa ben genelde burdayım, olmadı arkadaşlığa ekle, özel mesaj atar sorarsın, iyi haberlerini bekleyeceğim.
Kendimden bahsetmeyi unutmuşum:) bu ay 20sinde regl oldum, tam doğumgünümde kötü bir sürpriz oldu
gelecek ayda 18i olur herhalde bu ay 28 çektiği için. inşallh gelecek ay regl olmam.
bizim 9uncu denememiz olacak bu ay, ikimizde de kontrollerde bir sorun çıkmadı, rahim filmi dışında her testi yaptırdık. ama olmadı malesef, bilmiyorum neden, denemeye devam ediyoruz biz de.
Benim de bu ayın 19u doğum günümdü))))) yani isimler aynı bir de arka arkaya doğmuşuz)))
inşallah martta regl olmazsın, dua edicem senin için. biz aralık ayında ilk defa korunmadan denedik, hamile de kaldım ama kimyasal gebelik oldu, 4. haftada düştü yani. 22 ocakta. düşük sonrası ilk adetim dün başladı. Bana kalsa adet sonrası hemen denemeye devam ederim ama doktorum 2 regl beklersen iyi olur demişti. Bu yüzden büyük ihtimalle bekleyeceğim.
Belki stres yapıyorsundur, ondan olmuyor, bu konuyu bu ay düşünme bence, burda öylesine sohpet için takıl, sanki evli değilmişsin ve hamile kalmana gerek yokmuş gibi düşün, sonra sonucunu göreceksin, inşallah.))) Çok öylesini duydum, bebek konusunu kafaya taktıkça hamile kalamayan ama unutunca hemen o ay hamiş olan çok duydum.İnşallah işe yarar:13: Ama umitsizliğe kapılmak yok kesinlikle. anlaştıkmı?:13:
ay ne güzel büyük tesadüf:)
canım kimyasal gebelik sen de biliyorsun bir çok kadında oluyor belki benim de başımdan geçmiştir ben pek test yapmıyorum o yüzden reglim gecikmeden, hiç de gecikmedi pek test yapmadım o yüzden, ilk ay gecikmişti stresten sanırım.
yani o yüzden sıkıntı yapmıyorsundur umarım, hem ilk seferde olmuş doğurganlığın iyi demekki maşşallah, inşallah bu sefer de hemen olur ve tutunur bebişin:)
evet unutmak lazım haklısın, ama eşimin bir akrabası hamileydi ona ben baktım bir süre, bir de ilk geceden hamile kalmıştı, hatta biz denemeye başladığımızda o evli değildi yani gözünün önünde sürekli olunca insan kötü oluyor, bir de başka konusu yoktu sabah onun bebeği akşam bebeği, doktoruna ben götürdüm herşeyiyle ben ilgilendim falan, o yüzden pek aklımdan atamadım bu konuyu, ama şimdi gitti umarım bu ay atarım bu konuyu artık aklımdan.
Arkadaşlar merhaba bende mart ayında hamile kalmayı bekliyorum ama yarından sonra korunmayı bırakabilicem:))benim tekrarlayan düşüklerim var 3 kez düşük yaptım9.haftalarda bebeklerimin kalp atışları olmadığı için mecburen kürtaj oldum...en son kürtajım 11 ağustos çok zordu ağrım falan hiç olmadı ama kalbim çok acıdı gereken bütün araştırmalarımı yaptırdım sadece prolaktin hormonum biraz yüksekmiş birde kanımda brucella diye bi hast varmış kimi dr düşük sebebi bu hast diyor kimisi düşükle alakası yok diyor ama ben her ihtimale karsı ikisininde ilacını kullandım tekrar test yaptırdım yarın sonuçları alıcam işallah temiz çıkar,,,,işallah RABBİM bizlerede anne olmayı nasip eder,,ben bu defa çok umutluyum kötü düşünmek istemiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun işallah
brucellanın düşük yapacağını sanmıyorum çünkü metabolik bir rahatsızlık değil..
Kafaya takmıyorum desem, yalan olur, takıyorum, ama ümidim var, sadece izin yok, beni bunaltan da budur zaten, doktorum izin verse rahatliyicam, 2 regl geçsin sonra gelir bebiş haberleri inşallah!
Misafirin gittiyse, tamamdır, gece gündüz bebeğinden bahsettiğine göre sen artık hamilelikten sıkılmışsındır belki de))) . Bu ay düşünmemek için ortamın var yani. Çalışmalara devam ama düşünmek yok, bebeiş kendiliğinden gelecek inşallah! Kaç yıldır evlisiniz?
brucellanın düşük yapacağını sanmıyorum çünkü metabolik bir rahatsızlık değil..
baya bir sıkıldım ama misafirden sıkıldım:) sürekli istekleri bitmiyordu, prenses gibi geziyordu, ben de ona hizmet ediyordum paso, bu beni sinir etti biraz tabi. belki içten içe kıskanmışımdır elimde olmadan. evet şuan kendime izin verebilirim. ben bir de spor yapıyordum çok, şimdi hamile kalırım da bişey olur diye yapamıyorum o da beni geriyor, kilo aldım, enerjimi atamıyorum
sebep olabiliyor ama 3ünün de sebebinin o olması bana doğru gelmiyor açıkcası. Kızcağız 3 defa düşük yapmış 3ünün de 8. haftada kalbi durmuş. Diğer tüm düşüğe sebep ola bilecek faktörler araştırılmış, hepsi normal çıkmış, neyse, inşallah martta hamiş haberi duyacağız kendisinden, birbirimiz için dua edelim kızlar. :13::13::13:
Evde boş vaktin oluyor mu?Oluyorsa müzik koy dans et, diskoda hayal et kendini, devamlı yaptığın zaman bayağa zayıflatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?