Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Doğru diyosun teyzesi .O günleri de çok merak ediyorum tabi.Uyu sen uyu canım demekki bebiş uykucu olacak.

oy güüm ağzından bal damlıyor güzel haberleri duydukça bendemi test yaptırsam diyorum 26 günde oluyorum 2 aydr bu ayda 26 gün 14 üne geliyor 3 gün var ve çatlayacağım çıkar değilmi ama bugün cuma geçti pazartesi günü direk kan testinemi gitsem gerçi eşim bekle diyecek eminim ama ben duramıyorum yaaaa.

Evet canım bu tespiti ben de daha önce dile getirmiştim.Yupppiii bir sürü kızçe bir arada.

bencede yuppiiiiiiii

ya bu teknolojinin daha fazla ilerlemesi gerek miyor mu?artık iki üç günde tespit edibilen testler falan çıksın ya..insanlar meraktan çatlıyor..yani bütçem olsa bu piyasaya el atacam ha

:18::18::18: Duraaaammııııyooooruuuuummmm:18::18::18:
Canım zaten batın pazartesi o gün kan testi yaptırırsın ve umarım hayatının en güzel haberini alırsın.
Şimdi sana kalan sadece 2 gün daha dişini sıkmak.Haddiii canım haftasonu iş bul kendine .Zaten bir gün temizlikle geçer.Pazar da eşinle gezmeye git.Düşünme bebişi.Olur mu tatlım.

bencede yuppiiiiiiii

ya bu teknolojinin daha fazla ilerlemesi gerek miyor mu?artık iki üç günde tespit edibilen testler falan çıksın ya..insanlar meraktan çatlıyor..yani bütçem olsa bu piyasaya el atacam ha

Çok tatlısın canım yaa.Demek merak bizi girişimci de yapacak yakında.Valla aslında bizi bizden başka kimse anlayamaz.Kadın piyasasına el atsak iyi olur.

inşaallah gülüm allah inşaallah bu ay yüzümü güldürür az kaldı cidden evet aynen dediğini yapayım ben günler geçsin.eşim olmaz dese bile ben gideyim haber vermeden.saol gülüm öyle güzel destek oluyorsunki anlatamam çok çok çok teşekkürler.gerçi buradaki bütün arkadaşlarım öyle hepiniz kanatlı bir meleksiniz.sizleri seviyorum.

kızlar bişey sorcam idrar testinde ilk 5 dk önemli değilmi saatler sonra oluşan belirsiz çizginin değeri yok

çok güzellll çok sevindim senin adına ..haydi hayırlı uğurlu olsun....inş güzel haberlerini alırısnız.......tebrik ederim...

kızlar bişey sorcam idrar testinde ilk 5 dk önemli değilmi saatler sonra oluşan belirsiz çizginin değeri yok

içinde yazıyor canım bazılarında 5 ile 15 dk. arası diyor bazıları farklı diyor.aldığın idrar testine bağlı içini oku bence en net orada yazar.

maaşallah gülüm yaaaa çok sevindimmmmmmm.allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.maaşallah.oley yaaaaa bir bebiş daha geliyor.

herkesin kucağı dolsun bu sene inşallah. hayat sürprizlerle dolu 3 ay önce kalp atışı yok diye gitmişti bebişim bugün 11 mart babamın 17.ölüm yıl dönümü . 17 yıl önce en kötü günü yaşadım şimdiyse en mutlu günü...

Canım benim bildiim ilk 15-20 dk.Sonrası geçersiz.

Merhaba kızlar,beni de aranıza alır mısınız?Benim reglim 17 mart ama şu an hiç belirtim yok:2:
Hoş geldin canım aramıza.İnşallah güzel haberler verirsin sen de bize.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gülüm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.buarada allah rahmet eylesin günahlarını affetsin.bebişin seni ne kadar mutlu etmiştir.hep mutluluğun devam etsin inşaallah hep gülesin.

Canım bebişin sana uğurlu gelir inşallah ve artık hep mutlu haberler alırsın.

içinde yazıyor canım bazılarında 5 ile 15 dk. arası diyor bazıları farklı diyor.aldığın idrar testine bağlı içini oku bence en net orada yazar.

evet canım 5 dk yazıyormus sabah işe gitmeden önce yapmıştım çizgi falan oluşmadı çöpe atmamıştım akşam bir baktım belirsiz çizgi oluşmuş çok beklediği için öyle olmuş herhalde

Son düzenleme:

canim sakin uzulme tamam mi?, hayirlisi degilmis diye dusun... gelecek aya denersiniz yine...

tebrikler canim... darisi herkesin basina...

inşallah 5ten büyük çıkar içini rahat tut.güzel haberlerini bekliyoruz . belirti var mı hiç ?
vallaha canım belirtiler var, benim sağ kasığım iki üç gündür pıt pıt şeklinde zonkluyor, hatta dış gebelikten falan korktum da, dış gebelik geçiren arkadaşlar korkmamamı söylediler, alakası yokmuş, onun dışında ayaklarım hiç ısınmıyo ve evde kalorifer yanmasına rağmen tüylerim diken diken dolaşıyorum, bugün itibari ile az akıntım geldi, kremsi beyaz renk, o da çok ilginçti, bi de gögüslerimde hafif şişlik başladı, yeşil damarlar belli oluyor :) amaaaaaaaaaaaa bunların hepsi psikolojik olabilirrr..belki hep böyle oluyodu ama ben dikkat etmiyordum bu zamana kadar bu da olabilir :)
kan testinde negatif çıkarsa diye tırsıyorum aslında ama yaptırmayı da çok istiyorum biran önce..
Çok tatlısın canım yaa.Demek merak bizi girişimci de yapacak yakında.Valla aslında bizi bizden başka kimse anlayamaz.Kadın piyasasına el atsak iyi olur.

aynen aynennnn canımmm..ne varsa kadında var zaten sende çoooook tatlısın :) tatlı annişşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…