vallaha canım belirtiler var, benim sağ kasığım iki üç gündür pıt pıt şeklinde zonkluyor, hatta dış gebelikten falan korktum da, dış gebelik geçiren arkadaşlar korkmamamı söylediler, alakası yokmuş, onun dışında ayaklarım hiç ısınmıyo ve evde kalorifer yanmasına rağmen tüylerim diken diken dolaşıyorum, bugün itibari ile az akıntım geldi, kremsi beyaz renk, o da çok ilginçti, bi de gögüslerimde hafif şişlik başladı, yeşil damarlar belli oluyor :) amaaaaaaaaaaaa bunların hepsi psikolojik olabilirrr..belki hep böyle oluyodu ama ben dikkat etmiyordum bu zamana kadar bu da olabilir :)
kan testinde negatif çıkarsa diye tırsıyorum aslında ama yaptırmayı da çok istiyorum biran önce..
vayyy kuppecimmm, ben bu kadar bilmiyordum.. bence sen kesin hamilesin...
cok sevindim canim..
hamile arkadaslar, bana da dua edin lutfen...
biran once hamile kalip, su calistigim yerden uzun bir izne ayrilmak istiyorum..
1. mihracee
2. WELCQME
3. screamaway
4. KuPPe
5. elektra01
6. mavibebek
7. kalbimin
ii akşamlar kızlarrr nabersinizz
1. mihracee
2. WELCQME
3. screamaway
4. KuPPe
5. elektra01
6. mavibebek
7. kalbimin
Canım benim dualarım hep sizlerle.İnşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız.hamile arkadaslar, bana da dua edin lutfen...
biran once hamile kalip, su calistigim yerden uzun bir izne ayrilmak istiyorum..
İyiyiz sağol.Sen nasılsın?1. mihracee
2. WELCQME
3. screamaway
4. KuPPe
5. elektra01
6. mavibebek
7. kalbimin
vayyy kuppecimmm, ben bu kadar bilmiyordum.. bence sen kesin hamilesin...
cok sevindim canim..
Çift çorap hepimizin kaderi oldu galibawalla banada öyle geliyo ayak üşümesi bende de çok canım çift çift çoraplarla dolaşıyorum hadi hayırlısı
iyiyim canım heyecanla bekliyorum öğreneceğim günü ve hamiş haberleriyle çok mutlu oluyorum.sen nasılsın?
iyiyizzz hayatımm hoş geldinnn1. mihracee
2. WELCQME
3. screamaway
4. KuPPe
5. elektra01
6. mavibebek
7. kalbimin
dış gebelik belirtileri nasıl oluyormuş benim kasıklarım çok ağrıyor bir haftadır batıyormuş gibi oluyor
mihracecim saol, umitle beklemeye devam ediyoruz..
senin ovulasyonun yaklasiyor herhalde? calismalara basladiniz mi....
Canım benim dualarım hep sizlerle.İnşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız.
İyiyiz sağol.Sen nasılsın?
Allah iylik versin canım inş. hayırlı haberleri en kısa zamanda alırsınız çok varmıı sonucunu öğrenmene
merhaba canımmm ben yumurtladım galibaa püffss çok düzensizzzz umarım tutturmuşumdur çalışmalara başladım başladım aman kaçırmayım diye
iyiyizzz hayatımm hoş geldinnnbi sürü müjdeli haber aldıkkk..
maşallah darısı bizlere olsun inş... ay ne güzel bizde görleim o güzel günleri yaa
canım bilgisayarın verdiği tarih 14 mart ama ben ne olur ne olmaz diye 15 mart yazdım.bekleyemeyeceğim gerçi yaparım herhalde 14 martta yani pazartesi.yoksa ümitlenmeyeyim dha fazla gülüm.inşaallah güzel haberler veririm ve hepimizde öyle hamiş olarak konuşuruz inşaallah canım.
ayy az kalmış canımm heycan doruktadırrr hadi hayırlı haberler olsun inş.... ah ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?