Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

vayyy kuppecimmm, ben bu kadar bilmiyordum.. bence sen kesin hamilesin...
cok sevindim canim..

vayyy kuppecimmm, ben bu kadar bilmiyordum.. bence sen kesin hamilesin...
cok sevindim canim..

yok kuzuuuu :) psikolojikkkk olabilir ya..eşime sordum bugün o da damarları farketti kalınlaşmış damarlar böle bi değişik ama..çoooooook merak ediyorum ne yapayım ben şimdi ya..pazartesi gitsem, bi de çıkmazsa, erken gittim diyee kendimi yiycem, belkide hamile olmamama rağmen ümitle adetimi bekliycem..ne biliim şaştım kaldımm ya ne yapcam ben :)

1. mihracee
2. WELCQME
3. screamaway
4. KuPPe
5. elektra01
6. mavibebek
7. kalbimin
ii akşamlar kızlarrr nabersinizz

dış gebelik belirtileri nasıl oluyormuş benim kasıklarım çok ağrıyor bir haftadır batıyormuş gibi oluyor

hamile arkadaslar, bana da dua edin lutfen...

biran once hamile kalip, su calistigim yerden uzun bir izne ayrilmak istiyorum..
Canım benim dualarım hep sizlerle.İnşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız.

1. mihracee
2. WELCQME
3. screamaway
4. KuPPe
5. elektra01
6. mavibebek
7. kalbimin
İyiyiz sağol.Sen nasılsın?

1. mihracee
2. WELCQME
3. screamaway
4. KuPPe
5. elektra01
6. mavibebek
7. kalbimin
iyiyizzz hayatımm hoş geldinnn bi sürü müjdeli haber aldıkkk..
dış gebelik belirtileri nasıl oluyormuş benim kasıklarım çok ağrıyor bir haftadır batıyormuş gibi oluyor

dış gebelik belirtileri için buulunduğumuz hafta çok çok erkenmiş canım,hem ağrı öyle böyle değilmiş çok acı vericiymiş..

mihracecim saol, umitle beklemeye devam ediyoruz..
senin ovulasyonun yaklasiyor herhalde? calismalara basladiniz mi....

merhaba canımmm ben yumurtladım galibaa püffss çok düzensizzzz umarım tutturmuşumdur çalışmalara başladım başladım aman kaçırmayım diye

Allah iylik versin canım inş. hayırlı haberleri en kısa zamanda alırsınız çok varmıı sonucunu öğrenmene

canım bilgisayarın verdiği tarih 14 mart ama ben ne olur ne olmaz diye 15 mart yazdım.bekleyemeyeceğim gerçi yaparım herhalde 14 martta yani pazartesi.yoksa ümitlenmeyeyim dha fazla gülüm.inşaallah güzel haberler veririm ve hepimizde öyle hamiş olarak konuşuruz inşaallah canım.

merhaba canımmm ben yumurtladım galibaa püffss çok düzensizzzz umarım tutturmuşumdur çalışmalara başladım başladım aman kaçırmayım diye

evet gülüm sakın günleri kaçırma bu günler önemli günler sen her ihtimale karşı devam et bitanem ve yeğenimiz gelsin annesi.

ayy az kalmış canımm heycan doruktadırrr hadi hayırlı haberler olsun inş.... ah ahhh

ayy az kalmış canımm heycan doruktadırrr hadi hayırlı haberler olsun inş.... ah ahhh

evet gülüm az kaldı ölüyorum heyecandan 2 günü nasıl geçireceğim onu düşünüyorum oyalamam lazım kendimi.inşaallah o güzel haberi vermek nasip olur banada inşaallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…