Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

evet gülüm az kaldı ölüyorum heyecandan 2 günü nasıl geçireceğim onu düşünüyorum oyalamam lazım kendimi.inşaallah o güzel haberi vermek nasip olur banada inşaallah canım.

ah keşke birşeyler söyleyebilsemm ama maalesefkii bende son günlerde neyapacğaımı şaşırıyorum elimi ayağımı koyacak yer bile bulamıyorumm
neyseki tatlı heycanlarrrr sonu güzel olsunda bekleyelim

ah keşke birşeyler söyleyebilsemm ama maalesefkii bende son günlerde neyapacğaımı şaşırıyorum elimi ayağımı koyacak yer bile bulamıyorumm
neyseki tatlı heycanlarrrr sonu güzel olsunda bekleyelim

inşaallah canım inşaallah allah yüzümüzü güldürsün bu ay hepimizin.güzel günler bizimle olsun inşaallah.

Cankuşlar çıkıyorum ben ve öpüyorum kocaman sizleri.Malum hepimizin kocişi var ve benimki şu dakika itibariyle eve gelmiş bulunuyor.Her şeyi size anlatıyorum diye sizden kıskanıyor sonra beni

Cankuşlar çıkıyorum ben ve öpüyorum kocaman sizleri.Malum hepimizin kocişi var ve benimki şu dakika itibariyle eve gelmiş bulunuyor.Her şeyi size anlatıyorum diye sizden kıskanıyor sonra beni

tamam canım benim öpüyorum bebişle seni görüşürüz.kendine iyi bak tabi yeğenimizede.

hehe ii akşmalar benimki arada girip okuyor yazdıklarımı nickimi aratıyor

canım bu ay ilk defa kasık ağrılarım çok oldu midem de bulanıyor benim kırmızılara 5 gün var dün gece yatarken aklımdan geçirdim acaba dış gebelik başlangıcımı diye Allah'ım çok zor bir durum ya da kist ne çok kadın sıkıntısı var

kizlar, ben kaciyorum.. artik eve gitmem gerekiyor..

hem de bu aksam burda olamayacagim... planim var...

ben yokken hamilelerimiz cok cok artar insallah...

cok yazmayin, gelince okumak zor oluyor..

kızlarrr nasılsınız anca girebildim foruma bugünn nasıl hamilemiz varmı bugünn ?? bide size bisey soracaktım benım belim çok agrıyorr sabah kalktıgımdan berı bide bugün baya bi temizlik yaptım ve suanda hem belim hem kasıklarımın agrıyorrrrrrrrrr neden acabaaa ???

canımm herşey olabilir..hamilelikte olabilir..adetin geliyoda olabiliirr..ama inşallah hamişsindir..ayrıca öyle yorucu işler yapma bu araa ya..dikkat etttt kendine lütfenn..

Allah korusunn değildirr..olumsuz düşünmee..zaten belirtilerin uymuyor gibi..internetten araştır istersen, bu forumda yazan çok kişi var...hiç sıkılma..

oleyyyyy bi hamılemız daha varr :) Cnm tbrk edıyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…