iyiyizzz hayatımm hoş geldinnnbi sürü müjdeli haber aldıkkk..
maşallah darısı bizlere olsun inş... ay ne güzel bizde görleim o güzel günleri yaa
inşallah canımmmm..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..keşke görsekk..çok mutlu olcammm..hatta bayılabilirimm yani mutluluktan :)
evet gülüm az kaldı ölüyorum heyecandan 2 günü nasıl geçireceğim onu düşünüyorum oyalamam lazım kendimi.inşaallah o güzel haberi vermek nasip olur banada inşaallah canım.
inşallah canımmmm..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..keşke görsekk..çok mutlu olcammm..hatta bayılabilirimm yani mutluluktan :)
kaçıncı denemeleriniz şekerim bu nekadar zamandır bekliyorsunuz güzel haberleri
ah keşke birşeyler söyleyebilsemm ama maalesefkii bende son günlerde neyapacğaımı şaşırıyorum elimi ayağımı koyacak yer bile bulamıyorumm
neyseki tatlı heycanlarrrr sonu güzel olsunda bekleyelim
bizim 11 ayımız canım klomen kullandım ben bu ay.
çok değil canım ikinci ama insan dayanıo işte..hemen olsun istiyo
Cankuşlar çıkıyorum ben ve öpüyorum kocaman sizleri.Malum hepimizin kocişi var ve benimki şu dakika itibariyle eve gelmiş bulunuyor.Her şeyi size anlatıyorum diye sizden kıskanıyor sonra beni
hehe ii akşmalar benimki arada girip okuyor yazdıklarımıCankuşlar çıkıyorum ben ve öpüyorum kocaman sizleri.Malum hepimizin kocişi var ve benimki şu dakika itibariyle eve gelmiş bulunuyor.Her şeyi size anlatıyorum diye sizden kıskanıyor sonra beni
iyiyizzz hayatımm hoş geldinnnbi sürü müjdeli haber aldıkkk..
dış gebelik belirtileri için buulunduğumuz hafta çok çok erkenmiş canım,hem ağrı öyle böyle değilmiş çok acı vericiymiş..
bizim 11 ayımız canım klomen kullandım ben bu ay.
hıms 11 ayy Allahım inş. bu ay güzel haberleri alırsınn püfssbaşka ay beklemek zorunda kalmazsın umarım
hıms 11 ayy Allahım inş. bu ay güzel haberleri alırsınn püfssbaşka ay beklemek zorunda kalmazsın umarım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimiz inşaallah.
kızlarrr nasılsınız anca girebildim foruma bugünn nasıl hamilemiz varmı bugünn ?? bide size bisey soracaktım benım belim çok agrıyorr sabah kalktıgımdan berı bide bugün baya bi temizlik yaptım ve suanda hem belim hem kasıklarımın agrıyorrrrrrrrrr neden acabaaa ???
kızlarr benim sormadığım soruyu ben sormuşum gibi alıntı yapıosunuz :) nası oldu o şaşırdımmmm
canım bu ay ilk defa kasık ağrılarım çok oldu midem de bulanıyor benim kırmızılara 5 gün var dün gece yatarken aklımdan geçirdim acaba dış gebelik başlangıcımı diye Allah'ım çok zor bir durum ya da kist ne çok kadın sıkıntısı var
slm kızlar az önce doktordan geldim artık resmen hamileyim:79:9 martta öğrenmiştim aslıda silik çıkmıştı çizgi, 10 mart batımdı bugün hcg ölçtürdüm 418.80 çıktı.folikasitlere devam haftaya keseyide görebilirmişim. darısı başınıza bekliyorum güzel haberlerinizi.. listede değişebilirmisiniz durumu yaş 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?