kızlarr iyi akşamlar.. Listenin son durumunu merak etim yaa ama baya geri gittim listeyi göremedim.
sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki, soruma cevap alamadım bi türlü, neyse....
şuan aktif 9 kişi var ve sanırım yorumları okumakla meşguller...
Aborjinos nerelerde acaba??? Listeyi göremedim, kaç oldu hamişlerimiz??????????
arkadaşım nerelerdesin nasılsınnn ne durumdasınnnnn!!!!uzun zamandır yazışmadıkkk!!belirti felan varmııı günümüz aynıydııı hatırladınmıı
hatırlamazmıyım hiç:)) belirti filan yok hiç sadece sanki akıntı çoğaldı gibime geliyor ama ilaç kullanıyorum şuan ondan da olabilir die ümitlenmiyorum şimdilik. Sende ne var ne yok
ya benim kan dğerim 32.1 çıktı lütfen yardım hamilemiyim((
bende akıntı felan yok cnmmm!!hamile kalanlara soruyorum evet akıntım olmuştu diyorlar.sadece bugün çok fazla başım döndüüü
offff daha çok var yaaaa, günler çabuk geçsin nooolluuurr
baş dönmesi için erken canım yaa...
Bugün test aldım, evde hazır dursun die
Ama 18ine kadar kendimi tutmam lazım.. Sonra üzülüyorum
bende bugün bir umutsuzluk! Can sıkıntısı varr bencede beklemek çok gıcık
rahat ol canım yaaa.. benim gibi olsan ne yapardın. 6 gündür dişeti apsesi ile can çekişiyorum ve mecburen ilaç kullanıyorum... burdan KUPPE arkadaş sağolsun içimi rahatlattı ama şu andan itibaren embriyo değil fetus oldu galiba.. o yüzden biraz içim rahat değil yine.(
ya pardon yanlış yazdım, daha fetus olmadı varsa tabi eğer
herkesin kucağı dolsun bu sene inşallah. hayat sürprizlerle dolu 3 ay önce kalp atışı yok diye gitmişti bebişim bugün 11 mart babamın 17.ölüm yıl dönümü . 17 yıl önce en kötü günü yaşadım şimdiyse en mutlu günü...
herkesin kucağı dolsun bu sene inşallah. hayat sürprizlerle dolu 3 ay önce kalp atışı yok diye gitmişti bebişim bugün 11 mart babamın 17.ölüm yıl dönümü . 17 yıl önce en kötü günü yaşadım şimdiyse en mutlu günü...
kızlar benim başım acayip dönüyor, korkmaya başladım artık ya :18:
ya cnm beni okumadın galiba benimde bugün feci başım döndü demiştimm
aaaa gerçekten miii canımm?o kadar çok dönüyo ki ayağa kalktığımda tutunma ihtiyacı hissediyorummm yoksa düşerim sağa sola gidiyom.. o derece yani....hamilelikle ilgisi vardır umarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?