Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kızlarr iyi akşamlar.. Listenin son durumunu merak etim yaa ama baya geri gittim listeyi göremedim.

sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki, soruma cevap alamadım bi türlü, neyse....

şuan aktif 9 kişi var ve sanırım yorumları okumakla meşguller...

Aborjinos nerelerde acaba??? listeyi göremedim, kaç oldu hamişlerimiz??????????

arkadaşım nerelerdesin nasılsınnn ne durumdasınnnnn!!!!uzun zamandır yazışmadıkkk!!belirti felan varmııı günümüz aynıydııı hatırladınmıı

arkadaşım nerelerdesin nasılsınnn ne durumdasınnnnn!!!!uzun zamandır yazışmadıkkk!!belirti felan varmııı günümüz aynıydııı hatırladınmıı

hatırlamazmıyım hiç:)) belirti filan yok hiç sadece sanki akıntı çoğaldı gibime geliyor ama ilaç kullanıyorum şuan ondan da olabilir die ümitlenmiyorum şimdilik. sende ne var ne yok

hatırlamazmıyım hiç:)) belirti filan yok hiç sadece sanki akıntı çoğaldı gibime geliyor ama ilaç kullanıyorum şuan ondan da olabilir die ümitlenmiyorum şimdilik. Sende ne var ne yok

bende akıntı felan yok cnmmm!!hamile kalanlara soruyorum evet akıntım olmuştu diyorlar.sadece bugün çok fazla başım döndüüü

bende akıntı felan yok cnmmm!!hamile kalanlara soruyorum evet akıntım olmuştu diyorlar.sadece bugün çok fazla başım döndüüü

Offff daha çok var yaaaa, günler çabuk geçsin nooolluuurr

baş dönmesi için erken canım yaa...
bugün test aldım, evde hazır dursun die
ama 18ine kadar kendimi tutmam lazım.. sonra üzülüyorum

offff daha çok var yaaaa, günler çabuk geçsin nooolluuurr

baş dönmesi için erken canım yaa...
Bugün test aldım, evde hazır dursun die
Ama 18ine kadar kendimi tutmam lazım.. Sonra üzülüyorum

bende bugün bir umutsuzluk! Can sıkıntısı varr bencede beklemek çok gıcık

bende bugün bir umutsuzluk! Can sıkıntısı varr bencede beklemek çok gıcık

rahat ol canım yaaa.. benim gibi olsan ne yapardın. 6 gündür dişeti apsesi ile can çekişiyorum ve mecburen ilaç kullanıyorum... burdan KUPPE arkadaş sağolsun içimi rahatlattı ama şu andan itibaren embriyo değil fetus oldu galiba.. o yüzden biraz içim rahat değil yine.(

ya pardon yanlış yazdım, daha fetus olmadı varsa tabi eğer

Son düzenleme:

cnm yaaa geçmiş olsunnnn

Canim benimde ekim sonunda kalbi durdugu icin gitmisti bebegim benimde bat 11 ve 13 mart degisebiliyo bi iki gun bu ay bende ilk hamileligimde hissettiklerimin aynisini hissediyorum ins rabbim banada bu ay senin gibi yasadigim aciyi unutturacak bi bi mutluluk verir umitliyim bu ay... İns bu topikteki herkese....amin

Canim benimde ekim sonunda kalbi durdugu icin gitmisti bebegim benimde bat 11 ve 13 mart degisebiliyo bi iki gun bu ay bende ilk hamileligimde hissettiklerimin aynisini hissediyorum ins rabbim banada bu ay senin gibi yasadigim aciyi unutturacak bi bi mutluluk verir umitliyim bu ay... İns bu topikteki herkese....amin

ya cnm beni okumadın galiba benimde bugün feci başım döndü demiştimm

aaaa gerçekten miii canımm?o kadar çok dönüyo ki ayağa kalktığımda tutunma ihtiyacı hissediyorummm yoksa düşerim sağa sola gidiyom.. o derece yani....hamilelikle ilgisi vardır umarımm..

aaaa gerçekten miii canımm?o kadar çok dönüyo ki ayağa kalktığımda tutunma ihtiyacı hissediyorummm yoksa düşerim sağa sola gidiyom.. o derece yani....hamilelikle ilgisi vardır umarımm..

bilmiyorum cnm amaa gndüz bayağıııı döndü!!!

ama cnm belirtilere daha erken değilmiii!!!1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…