Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Selam kızlar henüz şubat reglimi olmadım. ama dün kan testi yaptım ve sonuç negatif. 26 şubatta bir sonraki periyodum başlıyor, yani umutlarımı bu aya erteledim. umarım bu ay hep birlikte güzel güzel bebiş haberlerimizi paylaşmak nasip olur buradan.

herkese sevgiler...

Merhaba arkadaşlar
Şimdi doktordan geldim ve bu ay umudumuz yüksek olduğu için "Mart ayında hamile kalmayı bekleyenler" kısmını üzerime alındım.
Beni de aranıza alacağınızı düşünerek biraz durumumdan bahsedeyim.
4 yıllık evliyim ama tedaviye yeni başladım 2. ayım bu ay.
Polikistik over hastasıyım.Çok doktor resmen kapıdan kovdu beni çok zor olur çocuğun diye.
En son şimdiki doktoruma gittim çok umutsuzdu ama benim ısrarlarımla tedaviye başladı.
İlk ay son doktor kontrolümde 13mm'di yumurtalığım ama daha zamanı var büyür demişti.
20 gün içinde adet olmazsam ihtimal vardı. Tam 20. günü oldum.
Yeniden ilaca başlayıp -klomen kullanıyorum bu arada- kontrole gittim adetimin 11.günü umutluydum ne de olsa kendiliğinden adet olmuştum kesin büyürdü bu sefer yumurtalarım.
Çünkü evliliğimin ilk aylarında 3 dönem tedavi görmüştüm ilaçla bile zor adet oluyordum.
Böyle düşünüyordum ama sonu hüsran oldu.Yumurta bile oluşmamıştı.
Önceki dönem çatlama olmuş ama bir işe yaramamış.
Yeniden hemen klomene başladık. İlaç bittikten 3 gün sonra yani bugün gittim 11mmdi.
Doktorum başta çok umutsuz konuşurken şimdi beni umutlandırmaya başladı. Çok iyi gidiyoruz, ilaçlardan cevap alıyoruz hiç umutsuzluğa düşme çalışmalara devam dedi.
Önümüzdeki 7-8 gün çok önemliymiş. Umutsuzluğum yok. Rabbim "Ol" derse olacak inanıyorum.
Ama bu dönemde bilinçli ve aynı kaderi paylaşan insanların desteğine ihtiyacım var.
Beklenen ama hiç istenmeyen adet tarihim net gün olmasa da 18 ve 22 mart arası.
İnşallah bol boıl hamile haberi alırız bu topikten.Allah yardımcımız olsun.

canım polikistik over hastası bir çok kadın hamile kalıyor, seni niye bu kadar korkutmuş doktorlar anlamadım. tamam çok rahat olmayabilir ama, hiçbir problemi olmayanlar da o kadar kolay hamile kalamıyor zaten, o yüzden hiç sıkma canını, Allahın izniyle en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah.
ama kendini çok üzme stres yapma, stres kötü etkiliyormuş çünkü.

selam hoşgeldn aramıza tam yerindesin. bir de klomenle hamişliğe uğraşanlar topiğimz var.. oraya da uğra.. pcos orada çok konuşuluyor..bende de var..2. ayım serophene kullanıyorum ben..bu ay 23 mm oldu yumoşum..umarım çok beklemezsin bebeği.. hayırlı ve sağlıklı tabii..

Uğraşmak istemiyorlardı. Ağlaya ağlaya çıkıyordum odalarından ama Allah'a şükür iyi gidiyorum çünkü ben normal zamanda ilaçsız adet olamam.
Şimdi yumurtam çatlıyor.Umudum var bu Ay olmazsa bidahaki ay, sonraki ay olacak inşallah
Stres yapmamaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilemiyorum.

Maşallah canım ne güzel büyüyor. Ben en çok ne kadar büyüdü bilmiyorum doktorum çok sık çağırmıyor, adetin 11. günü bir de gerek görürse 1 hafta sonra falan.
Bu ay folik asite başlayacağım beki etkisi olur. İnşallh hiçbirimiz çok beklemeyiz.
Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Nihalcim ben kereviz ve maydonoz yenmemesi gerektiğini bilmiyordum neden acaba ne zararı var.ben tamda bu akşam ikisini de yedim inanamıyorum ya.yemem yemem iyi denk gelmiş yani.inşallah bişey olmaz.yani tabi hamileysem.

ayyyy, hadi inşallah, güzel haberler bekliyoruz, peki belirti varmı? kasık ağrısı, göğüs ucunda hassaslık falan?

İnşallah canım, umidini hiç yitirme, PKOlu olub bebek sahibi olan sayısızca kadın var, bu yüzden azimle tedavine devam et, ALLAHIN izniyle olacak inşallah!

Nihalcim ben kereviz ve maydonoz yenmemesi gerektiğini bilmiyordum neden acaba ne zararı var.ben tamda bu akşam ikisini de yedim inanamıyorum ya.yemem yemem iyi denk gelmiş yani.inşallah bişey olmaz.yani tabi hamileysem.

çok fazla yemediysen birşey olmaz, ama fazlaya sakın kaçma, düşüğe sebep olur onlar. Hadi hayırlısı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

maydanoz kerevize bir ek te benden nane.. düşüğe sebep oluyormuş bazı hormonları karıştırıp:)

çok fazla yemediysen birşey olmaz, ama fazlaya sakın kaçma, düşüğe sebep olur onlar. Hadi hayırlısı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canım, umidini hiç yitirme, PKOlu olub bebek sahibi olan sayısızca kadın var, bu yüzden azimle tedavine devam et, ALLAHIN izniyle olacak inşallah!

Amin canım. Ümidim çok hatta belki de gereksiz yere biraz fazla ama olsun.
Umutsuz olmaktan iyidir. Ben de o sayısız kadınlardan biri olmak istiyorum.
Doktor 25 güne kadar adet olmazsan test yaptırabilirsin dedi.
18 mart'a geliyor ve bizim için önemli bir gün.Eşimle tanışma yıl dönümümüz belki süpriz olur bize (umut ya istemek parayla değil :))

Kızlar bu yumurtlama günlerinde özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı?

Son düzenleme:
maydanoz kerevize bir ek te benden nane.. düşüğe sebep oluyormuş bazı hormonları karıştırıp:)

evet haklısın, nane de düşüğe sebep olur, bazı bitkiler var, mesela kedipençesi, progesteron hormonunun seviyesini düşürür ve adet söktürür, bebek varsa bebeği düşürür, eskiden kadınlar istenmeyen gebeliklerde kullanırlarmış o bitkiyi.

inşallah 18 martta o güzel haberi alırsın, ALLAH yardımcınız olsun canım

bu bitki detoks amacıyla kullanılır, tamamen bitkiseldir, hiçbir zararı yoktur cümlelerine asla kanmayın, her bitkinin faydası var, adet söktüren idrar söktüren faydali bitki aynı zamanda bebeği düşürebiliyor. Bitkisel tabletlerden, bitki çaylarından uzak durun kızlar

ayyyy, hadi inşallah, güzel haberler bekliyoruz, peki belirti varmı? kasık ağrısı, göğüs ucunda hassaslık falan?

Canım, bana kalsa denemelere başladığımız zamandan beri her ay belirti var. Ama önemli olan sonucun pozitif çıkması, onu da henüz göremedik. Maalesef dün yaptırdığım kan testi 0,1 çıktı. Yani 26 Şubatta regl olucam. Atık mart'ın 2. haftası yeniden başlıyoruz denemelere...

Durmak yok, yola devam

İnşallah 26sı regl olmazsın, ve hamiş kalırsın, bu sonuç bu ay hamile kalamadığını göstermez, testi çok erken yaptırmış da olabilirsin. Ben senden umutluyum, hadi bakalım, 4 gün kaldı, hayırlı haberler gelir inşallah!!!

Arkadaşlarım mrblar!!beni de alın aranıza...beraber sayalım günlerimizi! ben de dün kan testi yaptırdım negatif cıktı.ama napalım olsun bu ay olucak belki dee! :)hayırlısı olsun hepimiz için.kızlar yalnız bişi sorucam size.benim sat'ım 21 ocaktı.ve ben hala regl olmadım.yani 33.gününde felanım ve bnm hayatta bu kadar sürmezdi.28-29 ancak bu kadar sürer.şimdi ben martta hamile olmayı cok istiyorum ama bu reglin uzun sürmesi mart ayını tehlikeye mi atar sizce(ovülasyon hesaplıcaz ya)???tecrübeli arkadaşların ve sizleriin görüşlerinize ihtiyacım var..:44: bnm gibi olup(regli geciken)ama geciktikten hemen sonra hamile kalınılır mı,duydunuz mu böle bir şey...ayyyyy çok istyiyorum bennn teşekkürler şimdiden,takipteyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…