ya kızlar bende pazartesı test yapsammı acaba erken gebelik testlerinden alıptaa sizc ne yapmalıyımmm:93::93:
Canım şimdi kayyuma da dedim.Olmayabilir belirti bu hamile olmadığınızı kanıtlamaz.Rahat olup gün sayacağız hep birlikte ve sonunda yine hep birlikte halay çekeceğiz.
O güzel liste nerdeeeeee???
erkenmi acaba 6 kalıyo bat tarıhıme ama yapmakta ıstıyorumm erekn gebelık testlerınde adete 10 kala yapabılıyormussun yanı süpeli birlekteliklerdden 8 gün sonra kesin sonuç çıkıomuş normaalmı alıp yapsam yoksa kesin sonuç verirmi şayet varsa sizler idrar testimi kan testimi yaptırcaksınızz ay çok uzun yazdımmmmmmmm
Tatlım batına 1-2 gün varsa yapabilirsin istersen ama daha çok varsa yapma.Çıkmama ihtimali yüksek biliyorsun üzülme sonra.
insallah canimmmm... sen dua et bize, senin dualarin kabul olur simdi..
kizlar benim sadece gectigimiz sali gunu hafif kasiklarim agriyordu... sonra uzucu bir olay yasadim.. o zamandan bu zamana birsey yok...hicbir belirti kalmadi...ben umutsuzum biraz, ama bakalim.. insallah yanlis cikarim..:26:
Kan testi daha garanti tabii.Sen dayanamayacaksın anlaşıldı19 mart bat tarihim canım evet ondan korkuyom zatenn ya negatif cıkarsa dıye aslında en ıyısı kan testi
canım ya olursa olurrr olmazsa bi dahaki ay olurrr ya..ne yapalımmmm..biz umut edelim de, Allah hayırlı olduğu zamanda verecek zaten bize..en azından bugünlerin tadını çıkaralımmm :) yapcak bişi yok..
ya biz sıyırmazsak iyidir kızlarbenimde bi tarafım hamilesin diyo, sonra diğer tarafım yok değilsin niye böyle ümitleniosun ki diyo, bu nası bi kararsızlıktır ya, ben hiç hayatımda bunu yaşamadım..pazartesi negatif alırsam da içim rahat etmez ki benimm..illa adet tarihimi beklerim bu sefer bi hata var diye :)
Kan testi daha garanti tabii.Sen dayanamayacaksın anlaşıldıPazartesi yaptır o zaman canım için rahatlasın.
pazartesi dananın kuyruğu kopacak desenize kızlar :) çoğumuz test yapcazzz ollleyyyy
ama şimdiden bişeyin sözünü alcam..değilsemm beni de teselli edinn tamammm mııı..lütfennn..:84:zaten çok üzün sürmez..ben kolay atlatırım
Kuppecim, ptesi olur da birimiz pozitif alirsa, hemen digerine dua etmeye basliyor bak ona gore..
evet bencede screamaway çok hakılsınnn hepimize dua ediyorum rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
pazartesi dananın kuyruğu kopacak desenize kızlar :) çoğumuz test yapcazzz ollleyyyy
ama şimdiden bişeyin sözünü alcam..değilsemm beni de teselli edinn tamammm mııı..lütfennn..:84:zaten çok uzun sürmez..ben kolay atlatırım
Kuppecim, ptesi olur da birimiz pozitif alirsa, hemen digerine dua etmeye basliyor bak ona gore..
ama şimdiden bişeyin sözünü alcam..değilsemm beni de teselli edinn tamammm mııı..lütfennn..:84:zaten çok uzun sürmez..ben kolay atlatırım
evet bencede screamaway çok hakılsınnn hepimize dua ediyorum rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
Ben teselli etmeye de güzel haberleriniz de halay çekmeye de seve seve varım.Bekliyorum heyecenla.
canim, senin de haberini beklicem ptesi.. eger yaparsan haber ver mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?