Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Arkadaşlar hepinize iyi gecelerrrr!!!!!!!!!!!!!bnm bgn keyfim yokkkk gnme az kaldıı veeee halaaaaaaaaaa hiçbir belirtim yooooookkkkkk!!!!bugünümün cümlesi buuuuuuuuu kendinize iyi bakınnnnnnnnn

canım ben bir yıl içinde iki gebelik yaşadım bir tanesi 2.5 aylıkken alındı kalp gelişmediği için diğeride kimyasal gebelikdi,ve bu gebelikleri hep testten öğrendim en son dr gitmek amaçlı kan testi yapıp garantileyince doktora gittim ve testler yanıltmadı, son 1 yıldır çocuk düşüncesi var bende ve 1 yıldır belki 100 tane test yaptım bu ayda 3 tane yaptım ilkinde çok belirsiz bir çizgi vardı diğer ikisi tamamen negatif bu yüzden hamile olabileceğimi düşünmüyorum ama neden adet olmadım diyede hayıflanıyorum en geç bugün olmam lazımdı gerçi şuan acayip bel ağrısı başladı belki sabah olurum ama kısmet tabii testlere çok güveniyorum diyorum belki benide yanıltırlar:))
ben türkiyede değilim burda kan testi hemen yaptıralamıyor bu yüzden testleri çok araştırdım sonuç şu,döllenmeden sonraki 10.gün itibariyle çok az silik çıkmaya başlıyor takii adet tarihini 10 gün geçinceye kadar 10 gün geçtikten sonra net kırmızı çıkıyor ve eğer bir düşük söz konusuysa tekrar silik bir şekilde çıkmaya başlıyor,sabah ilk idrarla diyoruz ama aslında 4 saat wc gitmeden yaparsan sabah ki sonucu alabiliyorsun ama ne tür ilaç olursa olsun vucudunda ilaç olmaması lazım yani herhangi bir ilaç içmemiş olman gerekiyor,testlerin yanıltma payı yüzde 10 , birde dr şunu önermekte eğer testte ikinci çizgi silik çıktıysa birer gün ara vererek tekrar test yapınız diyor..eğer yumurta geliştirici ilaç kullanılıyorsa ve yumurta çatlamayıp çok çok geliştiyse o zaman gebelik testinde silik çıkıyor ama kan testinde negatif çıkıyor çünki hamilelik söz konusu değil ve bir-iki gün içindede adet kanamasıyla birlikte o çatlamayan yumurta atılıyor yada kist olarak kalıyor

Son düzenleme:

pazartesi bende kan testi yaptıracam hepimiz için hayırlısı kızlar lütfen sonuçlarınızı bildirin

gülüm dertlenme inşaallah herşey yoluna girer.keçiboynuzu kürü yada keçiboynuzu pekmezi spermi çoğaltıyormuş diye biliyorum ben.yap bence birtanem herşey bebişlerimiz için.

hayırlısı olsun birtanem sıkma canını allahım en güzel zamanda kucağına almayı nasip etsin.bende seni öpüyorum.

gülüm dertlenme inşaallah herşey yoluna girer.keçiboynuzu kürü yada keçiboynuzu pekmezi spermi çoğaltıyormuş diye biliyorum ben.yap bence birtanem herşey bebişlerimiz için.

arkadaşım keçiboynuzu konusuna katılıyorum. ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay eşime uyguladım. kendimde üç kez düşük yaşadım bu nedenle rahim güçlendirici bitkisel çay içtim . bu sabah test yaptım ve hamileyim. herkese tavsiye ederim.

ayyyy gülüm çok sevindim yaaaaaaaaaaaa pazartesi yada hemen gidip kan testi ver .yaşasın bir bebiş daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrr oleeeeeeeeeeeeeeeeeey.tebrikler gülüm allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah.buarada ne çok pazartesiyi bekleyen var maaşallah.hadi kızlar pazartesiye hep güzel haberler bekliyorummm.ben 5 gün daha bekleyeceğim offfffff yaaaaa bat çoktan geçiyo ama eşim çok yıpranıyorum diye 5 ün bekleyelim diyor.immmmmmmmmmdaaaaaaaaat.

bencede biraz daha bekle bat günün bir gelsin canım. Allah gönlüne göre versin. stres yapma. güzel haberlerini bekliyoruz.

bencede biraz daha bekle bat günün bir gelsin canım. Allah gönlüne göre versin. stres yapma. güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim batım aslında yarın ama kocişim saolsun stres yapıyorum diye 5 gün diyor ama nasıl beklerimki idrar testide yapmak istemiyorum.sonuca güvenmiyorum o yüzden baya heyecen yaptım birde sabahları ateşimi ölçüyorum 5-6 aydır bugün hepsinden fazla çıktı.hiç 36.7 yi görmemiştim ben bugün öyle çıktı.ben nasıl bekleyeceğim yaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…