tamam tatlım sabah ilk işim test alıp yapmak olcakkk oğluşumu kreşe yollayıp dogru eczaneeyee çünkü ilk idrar önemlı sen normal gebelık testımı yapcann
oy oy tatlı annişşşşş..Allahım sana ve bebeğine sağlık sihhat versin inşallahhh..
negatif cikarsa uzulcek birsey yok ki... kirmizilari gorene kadar umudumuz var..
kizlarrrrr, iyi geceler... ben kaciyorum..
yarin gorusmek uzere...
Cnm pekı senın bu cızgılerın sonu ne oldu daha once hamılelık mı gecırdın yoksa bu aymı yaptın sende testlerı?evet dedıgın gıbı cnm sabah daha konsantre oluyomus ıdrar..off bılmıyorum arkadasım umarım hepımız guzel haberlerı alırız tez zamanda senın varmı daha bata?kan testı yapsan sende madem belırtılerde var e azından su stresten kurtuluruz be arkadasım hıc bılmezdım bu kadar heyecan yapıcagımı elımde degıl yapmıyım dıyorum ama bu regl hala nıye gelmedı ılk test neden hafıf de olsa sılık cıktı dıye kendı kendımı yıyorum
pazartesi dananın kuyruğu kopacak desenize kızlar :) çoğumuz test yapcazzz ollleyyyy
ama şimdiden bişeyin sözünü alcam..değilsemm beni de teselli edinn tamammm mııı..lütfennn..:84:zaten çok uzun sürmez..ben kolay atlatırım
Canım ben o testten pek anlamadım normal diye bir yer vardı değerin en az değerin 4 olması lazım (arkadaşımın eşi yaptırmıştı onun 5 olmasına rağmen dr düşük demişti) eşimin değeri 1 çıktı yani çookk düşük(
Slm kizlar benim bat 13 martti saat gibidir saolsun hic sasmaz biraz once geldi benide listeden cikarabilirsiniz. 5 ay once kurtaj oldum 3 ay ara verdik iki aydirda istiyoruz ama olmadi nasip bi dahaki aya diyemiyorum cunku yarin esim yurtdisina gidiyo ve bu ay yok allah hayirli zaman icin bekliyo diyerek kendimi teselli ediyorum ins bat insallah bekleyen herkes guzel haberler getirir bize... Herkesi opuyorum iyi geceler
gülüm dertlenme inşaallah herşey yoluna girer.keçiboynuzu kürü yada keçiboynuzu pekmezi spermi çoğaltıyormuş diye biliyorum ben.yap bence birtanem herşey bebişlerimiz için.
günaydnn
cnmmm hayırlı olsunn darısı başımızaaaa inşşşşşş=)
arkadaşım keçiboynuzu konusuna katılıyorum. ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay eşime uyguladım. kendimde üç kez düşük yaşadım bu nedenle rahim güçlendirici bitkisel çay içtim . bu sabah test yaptım ve hamileyim. herkese tavsiye ederim.
herkese günaydın. arkadaşlar bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.
ayyyy gülüm çok sevindim yaaaaaaaaaaaa pazartesi yada hemen gidip kan testi ver .yaşasın bir bebiş daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrr oleeeeeeeeeeeeeeeeeey.tebrikler gülüm allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah.buarada ne çok pazartesiyi bekleyen var maaşallah.hadi kızlar pazartesiye hep güzel haberler bekliyorummm.ben 5 gün daha bekleyeceğim offfffff yaaaaa bat çoktan geçiyo ama eşim çok yıpranıyorum diye 5 ün bekleyelim diyor.immmmmmmmmmdaaaaaaaaat.
Güne güzel haberle başlamak çok hoş oldu valla... Tebrikler canım
bencede biraz daha bekle bat günün bir gelsin canım. Allah gönlüne göre versin. stres yapma. güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?