tşk ederim cnm. darısı tüm hamilelik bekleyen arkdaşların başına.
arkadaşım keçiboynuzu konusuna katılıyorum. ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay eşime uyguladım. kendimde üç kez düşük yaşadım bu nedenle rahim güçlendirici bitkisel çay içtim . bu sabah test yaptım ve hamileyim. herkese tavsiye ederim.
tşk ederim cnm. darısı tüm hamilelik bekleyen arkdaşların başına.
mavibebek ve sulisim,
siz de yerlesme kanamasi gibi birsey oldu mu kizlarrr?olduysa da bat'dan ne kadar once oldu acaba?
kayyumcummm, benim eski adetime gore hesaplarsam 19 mart, ama ovulasyonuma gore hesaplarsam 17 mart..
ve bende de hiccc bir belirti yok...
herkese günaydın. arkadaşlar bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.
tebrik ederim derya darısı hepimizin başına artık.sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah:)
deryacim senin bat 12 Mart miydi ?
benimde dündü 12mart ama regl olmadim dahabilmiyoruim ki sevinim mi üzülüm mi eger yarin da adet olmazsam ben kan testi yaptiricam jinekologa gidip bakalim.
deryacim senin bat 12 Mart miydi ?
benimde dündü 12mart ama regl olmadim dahabilmiyoruim ki sevinim mi üzülüm mi eger yarin da adet olmazsam ben kan testi yaptiricam jinekologa gidip bakalim.
kızlar selam herkese hamileleri kutluyorum allah hayırlı sağlıklı versin inşallahben de bekliyorum bakalım 1 hafta falan var şubat karışık biliyosunuz ondan diyorum yani. göğüslerim şiş şuan arada batma oluyo. elimle bakınca da acıyo acaba bebiş olabilir mi kızlaaaaaaaaaaaaaaar:26::26::26::26:
kızlar bana cevap veren yok mu
kızlar bana cevap veren yok mu
merhaba cnm benimde 1 hafta önceden göğüslerim çok ağrımaya başladı birde ara ara kasıklarıma batma oluodu bu bir hafta önceki şeyler bende olan ...ben de öğreneli 2gün oldu..
arkadaşım bende de göğüs şişliği ve elle dokununca acıma var. hamilelik belirtisi. umarım hamilesindir.
cnm senden de umarım güzel haberleri alrız. tşk ederim.
sende durum ne hamilemisin sen de benim gibi bekliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?