Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar annelikakademisi.com diye bi site var gebelikle ilgili kitap hediye ediyorlar sadece kargo parasını sen ödüyormuşsunuz siz duydunuz mu böyle bir şeyi ??

slm arkadaşlar bu topiği yeni gördüm dahaben birşey sorcam çift çizgiyi gördüm 3kez yaptım her yaptığımda biraz daha koyulaştı.fakat en son yaptığımda bile c de olan koyuluk gibi değildi normal mi??bu arada bugün adetim geçeli 3.gün

ayy deryim cok sevindim

allah saglicakla kucagina almayi nasipetsin ins. canim...

kızlar selam herkese hamileleri kutluyorum allah hayırlı sağlıklı versin inşallah ben de bekliyorum bakalım 1 hafta falan var şubat karışık biliyosunuz ondan diyorum yani. göğüslerim şiş şuan arada batma oluyo. elimle bakınca da acıyo acaba bebiş olabilir mi kızlaaaaaaaaaaaaaaar:26::26::26::26:

mavibebek ve sulisim,

siz de yerlesme kanamasi gibi birsey oldu mu kizlarrr? olduysa da bat'dan ne kadar once oldu acaba?

yok canım bende ne akıntı ne yerleşme kanması oldu....

kayyumcummm, benim eski adetime gore hesaplarsam 19 mart, ama ovulasyonuma gore hesaplarsam 17 mart..
ve bende de hiccc bir belirti yok...

canım belirtilere takılma belirtisi çok olupta hamile olmayanda var.....benim hiç belirtim yoktu hatta 5 i bir yerde çayımı bile almıştım nasılsa adet olacam diye.... hiç canını sıkma bu konuda inş güzel haberi alırsın

herkese günaydın. arkadaşlar bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.

aaaaa çok güzel bir haber.....eğer türkiyedeysen hemen acile git kantesti yaptır kesinleşsin bu güzel haber.....çok tebrik ederim inş bu güzellikler devam eder.....

deryacim senin bat 12 Mart miydi ?

benimde dündü 12mart ama regl olmadim daha bilmiyoruim ki sevinim mi üzülüm mi eger yarin da adet olmazsam ben kan testi yaptiricam jinekologa gidip bakalim.

benim bat 12 mart . dün çok karnım ağrıdı umudum. yoktu ağrıdan sonra ama sabah eşimin ısrarıyla yaptım testi ve çok net çift çizgi çıktı.

kızlar bana cevap veren yok mu

cnm senden de umarım güzel haberleri alrız. tşk ederim.

ins. deryaxim ya bakalim bizde bugün yakinlarda nöbetci eczane bulursak test yapim ben bir bakim bulmazsam da yarini beklliyecez adet olmazsam tabi. dr. dan randevu alim benim dr. adet günün gecerse gel demisti gecti pztesi deolmazsam 3 gün gecmis oluyor

Bat 12 martti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…