Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm ben bugün test yaptım pozitf çıktı. hamileyim darısı başına.

ay çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı kucağına alırsın bebişini . benim son adet 19 şubat var daha ama içim içimi yiyo yapsam da varsa bile çıkmaz zaten o yüzden bekliyorum. sanki silikonlu gibi oldular ya seninki de öyle mi????????

Ooooooo sen hamilesin canım.. tebrikler... açıklığı koyuluğu önemli değil yeterki ikinci çizgi olsun..

neyse kizlar ben cikiyorum#

kahvalti hazirlim

ok. sonra görüsürüz

sizlere hos sohbetler bye..........

:92::92::92::92::92::92:

:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

evet canim netten arastirdim biraz herkeste belirti olmuyormus kusmalarda 6. haftadan basliyormus sen 4 haftalik hamilesin ozaman öyle mi ?

yaptığım hesaplamalara göre 4+6 ama net sonucu drla görüşücem. zaten dr kontrolündeyim. trombofoli hastasıyım. günlük sulandırı iğne kullanmam gerekiyor. doğuma kadar.

kızlar günaydın herkese kahvaltıdan önce bi bakayım dedim yeni hamiş varmı diye ve çok sevindim güzel haberlere darısı bizim başımız inşallah yeni hamişlerimizi kutluyorum ve kahvaltı hazırlamaya gidiyorum hepinizi öptümmmmm:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

yeni hamileleri tebrik ederimm.her gün güzel haberler alırız inşallah.allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..ben de bulantı falan yok sizler de var mı 5+1 oldu bebeğimm.göğüslerimin şişliğinden başka ve arada kasık ağrımdan başka bişey yokk.

merhaba aranıza katılabilrmiyim bende 5+5 günlük hamileyim bundan 6 a önce doğuma 20 gün kala bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi yeniden bir umudum var ilk hamileliğimdede hiç kusmadım kötü olmadım şimdide halsizlik dışında hiç bişeyim yok acaba istanbuldamısnız hangi doktora gidiyorsunuz bu arada banada kan sulandırıcı coraspirin verdi

Son düzenleme:

saol cnm acıklaman ıcın :)cok gecmıs olsun umarım bu ay hayırlı haberlerı alırsın sende..benım artık hıç umudum kalmadı bu sabahta yaptım test ve yıne negatıf ıkı gun once yaptıgım gıbı hafıfte olsa ıkıncı cızgı fılan cıkmadı(adette olmadım henuz ama beklıyorum artık ınan o kadar stres sıkıntı yaptım kı artık gelsınde kurtulayım diyorum şu psikolojiden..senın ıkı gun gecmıs ustelık ınşallah vardır birşeyler ikimizde de testler bızı yanıltmıstır..bugun de pazar gıdıp acıllerde ugrasmak ıstemıyorum esımde yok zaten yanımda yurtdısında((sayet yarına kadar olmazsam ne yaparım bılmıyorum bu umutsuzlukla ya beklerım yada kan verırım ama onu bıle yapmak ıcımden gelmıyo(

öncelikle önceki kaybın için çok üzüldüm. ama yeniden hamileymişsin. sağlıcakla kucağına alırsın umarım. sende kan pıhtılaşması mı var . bende coraspirin kullanıyorum. ama iğneyede başlayacam.

tebrik ederim cnm allah tamamına erdırsın:))darısı başımıza inşallahhh

tşk ederim cnm. sanırım test yapmışsın ama bazen idrar testinde hemen çıkmıyor. ben bundan önce üç kez hamilelik yaşadım ve üçünde de adetimi 8 gün geçtikten sonra çift çizgiyi gördüm. biraz bekle geç döllenme olmuş olabilir. ya da kan testi yaptır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…