bende hic bir belirti yok valla
cnm ben bugün test yaptım pozitf çıktı. hamileyim darısı başına.
slm arkadaşlar bu topiği yeni gördüm dahaben birşey sorcam çift çizgiyi gördüm 3kez yaptım her yaptığımda biraz daha koyulaştı.fakat en son yaptığımda bile c de olan koyuluk gibi değildi normal mi??bu arada bugün adetim geçeli 3.gün
ay çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı kucağına alırsın bebişini . benim son adet 19 şubat var daha ama içim içimi yiyo yapsam da varsa bile çıkmaz zaten o yüzden bekliyorum. sanki silikonlu gibi oldular ya seninki de öyle mi????????
cnm bende de yeni yeni var zaten belirti. herkeste olmayabilirde. önemli olan sonuç
sorma valla öyleler .
evet canim netten arastirdim biraz herkeste belirti olmuyormus kusmalarda 6. haftadan basliyormus sen 4 haftalik hamilesin ozaman öyle mi ?
neyse kizlar ben cikiyorum#
kahvalti hazirlim
ok. sonra görüsürüz
sizlere hos sohbetler bye..........
:92::92::92::92::92::92:
:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
benim bat 12 mart . dün çok karnım ağrıdı umudum. yoktu ağrıdan sonra ama sabah eşimin ısrarıyla yaptım testi ve çok net çift çizgi çıktı.
yaptığım hesaplamalara göre 4+6 ama net sonucu drla görüşücem. zaten dr kontrolündeyim. trombofoli hastasıyım. günlük sulandırı iğne kullanmam gerekiyor. doğuma kadar.
mrb arkadaşlar beni listeden kaldırabilirsiniz kırmızıları gördümnisana inşlh
canım ben bir yıl içinde iki gebelik yaşadım bir tanesi 2.5 aylıkken alındı kalp gelişmediği için diğeride kimyasal gebelikdi,ve bu gebelikleri hep testten öğrendim en son dr gitmek amaçlı kan testi yapıp garantileyince doktora gittim ve testler yanıltmadı, son 1 yıldır çocuk düşüncesi var bende ve 1 yıldır belki 100 tane test yaptım bu ayda 3 tane yaptım ilkinde çok belirsiz bir çizgi vardı diğer ikisi tamamen negatif bu yüzden hamile olabileceğimi düşünmüyorum ama neden adet olmadım diyede hayıflanıyorum en geç bugün olmam lazımdı gerçi şuan acayip bel ağrısı başladı belki sabah olurum ama kısmet tabii testlere çok güveniyorum diyorum belki benide yanıltırlar:))
ben türkiyede değilim burda kan testi hemen yaptıralamıyor bu yüzden testleri çok araştırdım sonuç şu,döllenmeden sonraki 10.gün itibariyle çok az silik çıkmaya başlıyor takii adet tarihini 10 gün geçinceye kadar 10 gün geçtikten sonra net kırmızı çıkıyor ve eğer bir düşük söz konusuysa tekrar silik bir şekilde çıkmaya başlıyor,sabah ilk idrarla diyoruz ama aslında 4 saat wc gitmeden yaparsan sabah ki sonucu alabiliyorsun ama ne tür ilaç olursa olsun vucudunda ilaç olmaması lazım yani herhangi bir ilaç içmemiş olman gerekiyor,testlerin yanıltma payı yüzde 10 , birde dr şunu önermekte eğer testte ikinci çizgi silik çıktıysa birer gün ara vererek tekrar test yapınız diyor..eğer yumurta geliştirici ilaç kullanılıyorsa ve yumurta çatlamayıp çok çok geliştiyse o zaman gebelik testinde silik çıkıyor ama kan testinde negatif çıkıyor çünki hamilelik söz konusu değil ve bir-iki gün içindede adet kanamasıyla birlikte o çatlamayan yumurta atılıyor yada kist olarak kalıyor
canım belirtilerin neydi senin
merhaba aranıza katılabilrmiyim bende 5+5 günlük hamileyim bundan 6 a önce doğuma 20 gün kala bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi yeniden bir umudum var ilk hamileliğimdede hiç kusmadım kötü olmadım şimdide halsizlik dışında hiç bişeyim yok acaba istanbuldamısnız hangi doktora gidiyorsunuz bu arada banada kan sulandırıcı coraspirin verdi
tşk ederim cnm. ilk kasık ağrısı oldu. sonrasında baş dönmesi, göğüs şişliği, iki gündür de sık idrar. bir de çok çabuk acıkıyorum.
tebrik ederim cnm allah tamamına erdırsın:))darısı başımıza inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?