Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

aslında doktorum henüz hiç test falan yapmadı kan pırtılaşması olup olmadığını bile bilmiyorum ama aspiirn verdi işte düşüklerde ölülerde veriyorlarmış inşallah bebklerimizi kucağımıza alırız sen nerdessin istanbul mu hangi hastane ve doktora gidiyrsun bu arada sana iğne ve aspirini test falan yaparak mı verdi

cnm ben kırşehirdeyim ama ankaraya gidiyorum drum orda . ben ikinci bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim. kalbi durdu. ben de araştırılması için dr. a gittim. yapılan genetik ve kromozom testleri yaptırdım . kan pıhtılaşması çıktı. Dr.um coraspirin, elevit, folik asit vermişti. günün geçtiğinde de iğneye başlayacaz dedi. üçüncü hamileliğimde bunları kullandım ama kimyasal gebelikmiş. şu an hamileyim. bakalım ne olacak hayırlısı

o testleri bebk öldükten sonra yaptılar dimi senin düşük olmuş banada otopsi demişlerdi yaptrmadım şimdi çok pişmanım bende doktoruma söyliyim o testleri şimdi yapılırsa çıkarmı ne olduğu sanırım 3 hamilesin inşallah olur ya

Canım beni de bu listeye ekleyebilir misin?Benim regli tarihim 17 mart ama şu anda hiç belirtim yok bilmiyorum ama yine de umudum var.

cnm genetik testi zaten anne adayına kromozom testi de hem anne hem de baba adayına yapılıyor. ama sonuçta gebekil kayıplarının sebebini öğreniyosun. cnm benim üç düşük bu dördüncü hamileliğim.

güzel bir haberin müjdecisidir umarım cnm.

ayy inşallah ya :) sende baska ne gıbı belırtıler var cnm benım kasıklarım falan cok agrıyo belımde aynı sekılde mıde bulantım akıntım halsızlıgım de cok fazla ama dedıgım gıbı sadece adet gunume daha var onun dısında butun belırtıler var..:44:

canım çok züüldüm bdne sorucam doktoruma ya 3 düşük yapmışsın ilkinde bakmadılarmı neden olduğuna bu arada yaş kaç ne ralıklarla kaldın hamile

cnm benim halsizlik , baş dönmesi, iştah , kasık ağrısı ve göğüste şişlik var. dün adet günümdü aşırı karın ağrısı yaşadım ve korktum ama normalmiş bu. iki gündür çok idrara çıkıyorum.

canım çok züüldüm bdne sorucam doktoruma ya 3 düşük yapmışsın ilkinde bakmadılarmı neden olduğuna bu arada yaş kaç ne ralıklarla kaldın hamile

cnm bu tahlille bir düşük sonucu bakmıyorlar. en az üç düşük yapman lazım. ama ben ikinci düşükten sonra özel dr. gittim. o yaptırdı. şu an 29 yaşındarım. ilk düşük iki yıl önce mayıs ayı, ikinci düşük 2010 mayıs, üçüncü düşük geçtiğimiz ekim ayı.

hmm aynı benımkı gıbı ıste .. ama bnm adetıme daha 2 hafta var ya bu kadaar erken belırtı verır mi bı bılgın varmı canım

herkese iyi hafta sonları..umarım keyfiniz yerindedir.umarım bugün güzel haberler alırız.

merhaba ben bugün katıldım nisanda hamile kalmayı planlıyorum allah izin verirse öner

bnde fazla eski sayılmam tatlım bende yenı katıldım...ayrıca bende hamıle olmayı bekleyenlerdenım adetıme 2 hafta var bunun dısında butun hamılelık belırtılerı var ama ıste mecburen beklemek zorundayım tabı tutmussa o zaman anlatırım onerılerımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…