Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

arkadaslar lütfen yardım edin.en son 30 ocakta adet oldum 2 gün önce b hcg testi yaptırdım ama sonuc 1.20 ve ben hala adet olmadım adet belirtimde yok normalde cok agır gecer.banane oluyor böyle bilmiyorum cok canım sıkılıyor bu duruma ne yapmam lazım bilemedim.hamile değilimdir dimi sonuca göre yada testmi yanlış offfff kafamın içi sorularla dolu

bence hemen bi doktora git kanda hamilelik çıkmamış muayene sonucuna göre sana ilaç verip regl olmanı sağlar hamile olsaydın kesin kanda çıkardı

slm kızlar,kanda gebelik testi yaptırmak istediğimiz zaman hastanelerde kadın dogum doktoruna muayene olmak mı gerekıyor?yoksa direk gidip yaptırabiliyormuyuz?ya da ne bılım polikinlik benzerı yerlerde yapıyor mu bu testi?her zaman gittğim bir doktor ve hastane var aslında ama henuz netlestırmeden oraya gıtmek ıstemıyorum..çook da heyecanlıyım batım dündü su ana kadarda gelen gıden yok..yarına kadarda regl olmazsam kan testı yaptırıp şu kaç gündür yaşadığım stresten kurtulmak ıstıyorum biran önce

acile bile gitsen yapıyolar yani özel hastaneye gitmene gerek yok acile git orda yaparlar. ben yaptırmıştım yani ordan biliyom...

arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim 3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh

tebrik ederim cnm çok sevindim.

tebrikler darısı bizim başımıza inşallah....neler var belirti anlatsana

ay canim benim ya cok sevindim inan ki

Allah kucagina almayi nasip etsin

benimde Regl dündü ama gelmedi daha

bekliyorum test yaptim öglenleyin ama sonuc negatif.

ilk defa adetim gecikti benim herhangi bir belirti falan yok

Kızlar dün benim adet günümdü kahverengi akıntım geldi bugün kesildi neden olabilir çok canım sıkıldı..

4 saat tuttunmu idrarını yoksa çıkmıyo ki....

yok tutmadim ama sivi tüketmiyeceksin fazla

ilk erken testlerden yaptim 7 gün kala cikmadi#

sonra adet günüme 1 gün kala yani cuma günü yaptim cikmadi#

birde bugün yaptim birgün gece adetimi

demek hamile degilim

tebrikler darısı bizim başımıza inşallah....neler var belirti anlatsana

belirtilerim çok yoktu aslında...bir hafta önce falan çok az kasık ağrım oldu...ama en çok göğüslerim hassaslaştı..uçlarına dokunamıyorum 10 gündür...çok huylanıyorum ve uçları acıyo sıkınca..azıcık tutsan bile acıyor..ama ağrı sancı yok göğüslerde...akıntım kanamam hiç olmadı..akıntım normalde olurdu ama buay hiç olmadı mesela....bide çok acıkmaya başladım son günlerde gerçi iştahım hep yerindedir ama son günlrde akşam yemeklerinden sonra bile acıktım...
inşallah sizde güzel haberleri en kısa zamanda alırsınız...

ikisi de olabilir ya kimisi geç öğreniyo ondandır belki ya da hamile değilsin.ben2 ay önce yaşadım böyle bi durum 1 gün geçti normalde olmazdı testler de negatifti haliyle ama ben kan testi yaptırdım sonuç negatif...ama senin öyle değildir inşallah hayırlısıyla

cnm tebrik ederim tahmın edebılıyorum nasıl güzel bir duygu oldugunu:))sagsalim kucagına da alırsın ınsallah..darısı bızlerın basına:)

teşekkür ederim canım çok sağoll amin inşallah..inşallah sende alırsın güzel haberleri yakında...ben belirtilerimi azdım biraz önce..benimde çok fazla belirtim yoktu aslında...belki senin geç döllenmedir..birazdaha bekle bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…