Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

umarım allah isteyen herkeze nasip eder annelik duygusunuu eşimm çok istiyor bi bebeğimiz olmasını tabi bendee allahım yüzümüzü güldür aminnnnn

hayırlı olsun canım senin adına çokkkkk sevindimmm iyi dileklerin için çok çok saol allah sanada bebişinide sağlık sıhat versinn hersey gönlünüzce olsun güle güle büyüt inş.

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ....

13. günümdeyim aşılamamın,sürekli yazışmalarınızı okuyorum ve bu yüzdende bende katılmak istedim aranıza..
beklemek gerçekten zormuşşş.

kızlar ben bu arada bu ay 41 yasinde okutucam bu ay son defa elimden geleni yapıcam.incir kürü polen ve süt dualar rabbim isteyen herkese nasip etsin..

kızlar telegolde söylediler şimdi..bazı kanallarda da gösteriyorlar..söylentiye göre ibo show çekiminden çıkışta vurulmuş, şuan acıbademde ameliyattaymış

gün bitti ve ben bugünde adet olmadim valla sasiriyorum ilk defa günüm gecti hayret.

bakalim yarinda olmazsam bi dr. gidim yarin sabaha bir sey olmazsa meraklandim cünkü.

canımm benim içinin rahatlamasına sevindimm..sen dediklerimi unutma ve en kısa zamanda doktora git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…