canım benim çok sağol inşallah.bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldu müthiş ağrılarım oldu yumurtalarımın durumuda çok iyidi.o ağrılar bana eziyet oldu.yine aynı şeyler yaşamak istemiyorum.zaten bu ay son defa gidicem doktora.ramazandan sonraya kadar aramıcam artık.
Kızlar bu arada ibrahim tatlıses başından vurulmuş halde bulunmuş..tek kurşunla..şoktayım..
Gerçekten mi?İnanılmazzzz.Dinlemesemde kendisini çok şaşırdım.Kızlar bu arada ibrahim tatlıses başından vurulmuş halde bulunmuş..tek kurşunla..şoktayım..
canım dualarımız seninle yoksada üzülme allah sağlıklı bebişler nasip etsin.ben 3ay önceki kürtajdandan sonra bu ay yine aldım güzel haberi ama inan bu ay sadece hayırlıysa, sağlıklıysa olsun diye dua ettim. olur inşallah. yoksa öbür ay olur oda olmadı diğer ay inan yok haberini almaktansa bebeği içinden almaları daha zor.inşallah mutlu haberleri alırsın biran önce üzülme sen:81:
Hoş geldin aramiza.Umarım senin de dileğin en kısa zamanda kabul olur.merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ....
13. günümdeyim aşılamamın,sürekli yazışmalarınızı okuyorum ve bu yüzdende bende katılmak istedim aranıza..
beklemek gerçekten zormuşşş.
hayırlı olsun canım senin adına çokkkkk sevindimmm iyi dileklerin için çok çok saol allah sanada bebişinide sağlık sıhat versinn hersey gönlünüzce olsun güle güle büyüt in
saol canım herkesin gönlünce olsun...
kuppe içimi rahatlattın çok teşekkür ederimm ayrıca haklısın daha 4 aylık evliyim takıntı oldu bebek bizde 4 aydır korunmuyoruz neden olmuyo die takılmıs durumdayız haklısın bi doktora görünsem ii olacak galibaa
hayırlı olsun canım senin adına çokkkkk sevindimmm iyi dileklerin için çok çok saol allah sanada bebişinide sağlık sıhat versinn hersey gönlünüzce olsun güle güle büyüt in
saol canım herkesin gönlünce olsun...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm benim içinin rahatlamasına sevindimm..sen dediklerimi unutma ve en kısa zamanda doktora git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?