Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

12 martta Bati olanlarden bir tek derya bebis bekliyor...

benim regl daha gelmedi kizlar
# yarin dr. gidicem randevu alirsam yer varsa bir kan tahlili yapar herhalde birde ultrasyonla bakar.

hepinize iyi geceler hanımlar bu arada hamile olan bayanlar artık yatın bebeklerinizz hemen büyüsünnn:)) tatlı rüyalar

tamam canım sonucu bildiririm umarım bebeğim vardır

canım inşallah vardır..bende yarın kan testi yaptırcam bakalım..hayırlısı..yoksada üzülmek yok, Allah bize sağlık sıhhat versin, bebek olur elbet..teknoloji ilerledi, Allahımda izin verirse elbet bebeğimiz olacaktır :) üzülmeye gerek yok tamam mı?

hepinize iyi geceler hanımlar bu arada hamile olan bayanlar artık yatın bebeklerinizz hemen büyüsünnn:)) tatlı rüyalar

Sağol canım yaa doğru diyorsun ama hamişlerin normalde uykusu gelir benim hiç yok.Ama yine de artık pc yi kapatsam iyi olacak.Biraz da kitap okuyayım.

12 martta Bati olanlarden bir tek derya bebis bekliyor...

benim regl daha gelmedi kizlar
# yarin dr. gidicem randevu alirsam yer varsa bir kan tahlili yapar herhalde birde ultrasyonla bakar.
canım benim hayırlı haberlerini
6-7 gün önce yaptırmıştım. ama ben idrar testinde pozitif görüp o yyüzden yaptırdım

ben idrar testi yapmadım canım..yarın inşallah doğru bi sonuç alırım..yoksa kırmızılara kadar kafayı yiyebilirim meraktan :) çk teşekkürler cevabın içinnn..öpüyorummmm..

cnmmm bana öyle gelıyokı sen hamılesın :) göğüslerin ucu agrıyosa ıhtımal yuksek cunku ben kımyasal düşükte öyle olmuştum :)

ayyyy canım ağzından bal damlıyorrrrrr inşaallah.bugün adet günüm ama gelmedi gerçi benimki belli olmuyor 2 aydır 26 gündü ama 2 ay öncesi 35 e bile çıktı batım.hadi hayırlısı.

ayyyyyyyyyy canım kadriyeciğim çok büyük bir hata yaptım özür dilerim gülüm ben ara vereceğim çok yıprandım deyince adetin geldi sandım.nolur beni affet inşaallah gelmiştir bebişin canım arkadaşım listeye ekleyelim yeniden hep aramızda ol olurmu inşaallah güzel haberler ver bize.öpüyorum kocaman.kızlar özür dilerim yaaaa çok büyük bir yanlışlık yaptımmm ben kadriyeciğim için.ama pnr30 arkadaşımız kesin hamile ondan eminim.

bat 12 mart olan arkadaslarimizdan bir tek derya bebebis bekliyor diyerleri bekliyor sanirim daha

haber vermediler bende merak ettim
#

benim de BAtT 12 martti ama gecikti ve halen daha adet olmadim dün test yaptim tek cizgi bugün dr. gidicem randevu alicam mesgul hep.

iyi haberler ver canım inşallah

kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz

dr. bana haftaya pztsiye randevu verdi he allahim ya sinir oldum

ozamana kadar adet olmazsam gidicem baska biryoluda yok kan tahlilininide kadin doguma gitmeden yapmiyorlar sinir oldum nefret ediyorum bu almanyadan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…