kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
dr. bana haftaya pztsiye randevu verdi he allahim ya sinir oldum
ozamana kadar adet olmazsam gidicem baska biryoluda yok kan tahlilininide kadin doguma gitmeden yapmiyorlar sinir oldum nefret ediyorum bu almanyadan ya
çok geçmiş olsun canım.. bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle..kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
kizlar canim cok sIkkIn....
bu sabah test yaptim, ve koca bir tek cizgi gordum... sabah hic testi yapmak gelmiyordu icinden, meraktan yaptim... negatif cikacagini hissetmisim herhalde...
zaten hamile olmadigim belliydi.... hicbir belirti yoktu... ben kendimi avutmaya calisiyordum.. hamilelige yoracak sebepler bulmaya calisiyordum...
olmamasi icin bir sebep olmasi gerekli degil mi? ya bende ya esimde bir problem var kesin... yazin turkiyeye gitcez, o sirada belki doktora gorunmek gerek, belkide... bilemiyorum... su an hicbir sey dusunemiyorum...
daha bat'ima var ama, benim hic umidim kalmadi... kesin kirmizilari gorurum haftasonuna dogru..
canim cok sIkkIn bugun... biraz kafami dagitmam gerek...
bu sabah test yaptim, ve koca bir tek cizgi gordum... sabah hic testi yapmak gelmiyordu icinden, meraktan yaptim... negatif cikacagini hissetmisim herhalde...
zaten hamile olmadigim belliydi.... hicbir belirti yoktu... ben kendimi avutmaya calisiyordum.. hamilelige yoracak sebepler bulmaya calisiyordum...
olmamasi icin bir sebep olmasi gerekli degil mi? ya bende ya esimde bir problem var kesin... yazin turkiyeye gitcez, o sirada belki doktora gorunmek gerek, belkide... bilemiyorum... su an hicbir sey dusunemiyorum...
daha bat'ima var ama, benim hic umidim kalmadi... kesin kirmizilari gorurum haftasonuna dogru..
gülüm neden sıkıntı yapıyorsun kendine yaaaaaa daha adetin gelmemiş ayrıca kan testide yaptırmadın bu ümitsizlik niye.hadi toparlan bitanem yaaaa canını sıkma.hayırlısı olsun bitanem.
Canım bata daha 5 koca gün var.. acele etme, kafanı takma bu kadar... oyalanacak bişeyler bul kendine..
yaprığın test erken gebelik testimi, normal testmi? erken tetstlerden bile olsa göstermemiş olabilir. gününü bekle bence.. kırmızıları görürsen o zaman üzülürsün( şimdiden stres yaparsan regl gününe kadar nasıl dayanıcaksın be gülüm...
canim, zaten hicbir belirti yoktu.. bu da uzerine gelince tam kesin oldu iste... benim umutlar da nisana kaldi....
erken testlerden canim.. 6 gun oncesinden sonuc veriyor yaziyor.. burda oldukca iyi bir marka... yani olsaydi kesin gosterirdi..
selam herkese, benim reglime 7 gün kaldı ama hiç hamilelik belirtisi yok, sanırım bu ayda olmadı, artık aşılama araştırmaları falan yapmaya başladım ben de
siz nasılsınız, var mı güzel haber? sulisim hamilelik nasıl gidiyor tatlım?
o arada da test yap artık reglin geçti eğer varsa çıkar canım
canım ben iyim çok şükür.....hamilelikle ilgili hiç bir sıkıntım yok çok şükür....günlük hayatıma devam ediyorum..... belirtilere takılma tatlım benimde bariz hiç bir belirtim yoktu...sıradan regli öncesi belirtileri yaşadım hep hatta san 2-3 gün kala hiç bir ağrım sızımda kalmamıştır....5 i bir yerde çayımı bile almıştım nasıl regli olam diye....slim 6 pack yeni sürümünüde indirmiştim tam hazırlanmıştım yani.....
inş bu ay seninde güzel haberlerini alırız.... dualarımız hep seninle.....
valla benimde regl gecti 2 gün ama belirti yok dün test yaptim negatifdi tek cizgiyi gördüm bilmiyorum ki neyin nesi dr. haftayapztesiye verdi randevuyu. sinir oldum ya
günaydın kızlar,bu sabah adet sancılarıyla uyandım ve maalesef gördüm kırmızıları 2 gün gecikmeli olarak ki hiç geç olmamıştım bu zamana kadar((((umudum önümüzdeki aylara kaldı (ama şu bir kaç günlük süreçte şunu gördüm ki insan ne kadar belirti yasarsa yasasın sahte belırtı olabılıyormus..ayrıca bıde su var tabii idrar testlerı de yanıltabılıyormus ınsanı(ilk yaptıgım laboquick marka testte çooook silik cıkmıstı ikinci çizgi)kasık agrıları,baş dönmeleri göğüs hassasiyeti....çok ümitlenmiştim bu ay nedense..ama ders oldu bundan sonra bu kadar stres ve heyecan yapmıcam,hatta regl günüm 3 4 gün geçene kadar test bile yapmıcam..sizden gelecek güzel haberlere ihtiyacım var canlarım hadi mutlu edin bol hamiş haberli bir gün olsun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?