Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

merhaba kızlar ben bugün test yaptım biraz silik çıkıyor çok heyecanlandım gidip kan testi yaptırayım diyorum açlık tokluk farkedermiki

umutla bekliyorduk çok üzüldüm

kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
canımm çok geçmiş olsunnn..öpüyoruzz seni..

kuzuu sen niye üzülüyosun bakiiim..bak bugün başıma gelenleri anlatayım da gül..kontrol için gittiğimde doktor dediğim gibi mr çekilmemi istedi, ee tabi bunun için mecbur kan testini yaptırmak zorunda kaldım hamile olabilirim diye, neyse kadın doğumcuya girdim, adama diyorum ki ben mr çekileceğim ve hamile olma ihtimaline binaen kan testi yaptırmak istiyorum ayrıca, hamilelik öncesi yapılması gereken bütün testleri de istiyorum dedimm..doktor bana ne desin, hamilelik öncesi öyle rutin bir test yok dedi adama aynen böyle baktımmmmm neyse şaşkınlığımı atıp dedim ki kan testi yapalım o zaman, tamam dedi, adetin geçti mi dedi, nayır geçmedi dedim, 5 gün var dedim, eee muhtemelen çıkmayacak hamilelik, ama tedbir amaçlı yapalım test dedi.. bi sinir oldum bi sinir oldum neyse kan tahlilimi verdim 2-3 gibi belli olcakmış sonuç..velhasıl kelam şunu diyorum screamaway, bak kantestinde bile 5 gün önceden çıkmaz dedi doktor, e erken gebelik testlerininde yüzde yüz doğrulu yok, sen kırmızıları görmeden moralini bozma..lütfennnnnnnn..

Kuppecim cok saolasin...
Moralim cok bozuk hic sorma..
Sen de cok belirti vardi.. Bence negatif ciksa bile MR cektirme.. Kirmizilari gormeden MR cektirme bence...

Kuppecim cok saolasin...
Moralim cok bozuk hic sorma..
Sen de cok belirti vardi.. Bence negatif ciksa bile MR cektirme.. Kirmizilari gormeden MR cektirme bence...

canım lütfen moralini bozma..belirti olması birşey ifade etmiyor, belki benimkilerde psikolojiktir..biz kırmızıları bekleyelim, eğer görürsek kırmızıyı, Allaha şükür zamanımız var, yine deneriz ne yapalımmm .. Allah sıhhat versin yeter ki..Mr çektirme konusunda bende kararsız kaldım..

sanırım mart listesindeki yerim benimde son buldudün kendimi çok kötü hissediyordum dayanamadım 1 gün kaldı zaten diye test yaptım ama malesef yine tek çizgiyi gördüm zaten sabahtan beride regl olcak gibiyim bugün yarın olurum muhtemelen ....hayırlısı bakalım napalım...

Kizlar, cok acil yardimlarinizi bekliyorum.. lutfen...

Benim ovulasyonum ayin 2'sindeydi.. Yani bu demek oluyor ki en az 17sine kadar adet olmamam gerek degil mi?
Bu sabah test yaptim bildiginiz gibi, ve tek cizgiyi gordum.. Ve cok uzuldum..
Simdi de az once kontrol ettim kahverengi leke olmus...

Ben anlamadim, aklim cok karisti.. Simdi cok uzuldum diye, bir de erkenden adetim mi basladi?

Kafam cok karisti.. Acaip sinirlerim bozuldu.. Boyle birsey yasayan oldu mu?
Cevaplarinizi bekliyorum lutfen...

Selam kızlar.Nasılsınız?Büyük bir heyecanla açtım pc yi bugün test yaptıracakların güzel haberlerini alayım diye.Ama daha sonuçlar belli değil sanırım.İnşallah güzel haberler alacağız.
kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
Canım biz de merak etmiştik seni.Çook çook geçmiş olsun.Bir an önce iyileş ve dön aramıza.Bu arada merak etme arkadaşlar liste ile çok güzel ilgileniyorlar.

Canım hayırlısı olsun.Umarım nisan annesi olursun sen de.

merhaba kızlar ben bugün test yaptım biraz silik çıkıyor çok heyecanlandım gidip kan testi yaptırayım diyorum açlık tokluk farkedermiki
Açlık veye tokluk fark etmiyor canım.Hadi güzel haberler alalım.

Canım sat kaçtı senin.. yerleşme kanamasıdır inşallah.. sakin ol bakalım bi.. devamı regl gibi gelmezse kesin yerleşme kanamasıdır.. Sonrasında da mutlaka dr.a görün canım

merhaba canım bende bu ay ilk aşılamamı oldum 2 martta 12 gün oldu bende sabırsızlıkla bekliyorum . Senin ilk mi oldu ? Belirtin falan varmı

teşekkür ederim cnm..kısmet artık hayırlısı ne zamansa o zaman olsun:)

Canım sat kaçtı senin.. yerleşme kanamasıdır inşallah.. sakin ol bakalım bi.. devamı regl gibi gelmezse kesin yerleşme kanamasıdır.. Sonrasında da mutlaka dr.a görün canım

Canim 18 subatti sat...
Bir onceki adetime gore bu sefer 19 martta olmasi gerekiyordu, ama ovulasyona gore de 17 martta...

ya adet olcam gibi hissediyorum ama bu kadar erken neden oldu yaa.. uzuntum mu etkiledi acaba...

cnm bnm hemen moralını bozma lutfen adetının baslama ıhtımalı oldugu gıbı yerleşme kanamasıda olabılır batına var sonucta ... Hep beraber bekleyıp görücez dualarımız senınle ınsallah bebişin gelmiştir

Selam kızlar.Nasılsınız?Büyük bir heyecanla açtım pc yi bugün test yaptıracakların güzel haberlerini alayım diye.Ama daha sonuçlar belli değil sanırım.İnşallah güzel haberler alacağız.
Canım biz de merak etmiştik seni.Çook çook geçmiş olsun.Bir an önce iyileş ve dön aramıza.Bu arada merak etme arkadaşlar liste ile çok güzel ilgileniyorlar.

Canım hayırlısı olsun.Umarım nisan annesi olursun sen de.

Açlık veye tokluk fark etmiyor canım.Hadi güzel haberler alalım.

ama bugun yaptigim test negatif cikti.. yerlesme kanamasi olsa test negatif cikmazdi degil mi?

offf.. isteyim, kafam allak bullak oldu... calisamiyorum da...

Canim 18 subatti sat...
Bir onceki adetime gore bu sefer 19 martta olmasi gerekiyordu, ama ovulasyona gore de 17 martta...

ya adet olcam gibi hissediyorum ama bu kadar erken neden oldu yaa.. uzuntum mu etkiledi acaba...

kaçgunde 1 regl oluyosun cnm ? şubatın 28 cekmesınıde göz önüne alarak hesapladın dimi ? Birde yumurtalamanın bitiminden itibaren 14 gun eklemen lazım batını hesaplaman için başlangıc gününden ıtıbaren hesaplamadın dımı ?

Tatlım inşallah yerleşme kanamasıdır.Hayırlısı inşallah.Bozma sinirlerini zaman güzel şeyler getirecek umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…