günaydın kızlar,bu sabah adet sancılarıyla uyandım ve maalesef gördüm kırmızıları 2 gün gecikmeli olarak ki hiç geç olmamıştım bu zamana kadar((((umudum önümüzdeki aylara kaldı (ama şu bir kaç günlük süreçte şunu gördüm ki insan ne kadar belirti yasarsa yasasın sahte belırtı olabılıyormus..ayrıca bıde su var tabii idrar testlerı de yanıltabılıyormus ınsanı(ilk yaptıgım laboquick marka testte çooook silik cıkmıstı ikinci çizgi)kasık agrıları,baş dönmeleri göğüs hassasiyeti....çok ümitlenmiştim bu ay nedense..ama ders oldu bundan sonra bu kadar stres ve heyecan yapmıcam,hatta regl günüm 3 4 gün geçene kadar test bile yapmıcam..sizden gelecek güzel haberlere ihtiyacım var canlarım hadi mutlu edin bol hamiş haberli bir gün olsun bugün
umutla bekliyorduk çok üzüldüm
canımm çok geçmiş olsunnn..öpüyoruzz seni..kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
kizlar canim cok sIkkIn....
bu sabah test yaptim, ve koca bir tek cizgi gordum... sabah hic testi yapmak gelmiyordu icinden, meraktan yaptim... negatif cikacagini hissetmisim herhalde...
zaten hamile olmadigim belliydi.... hicbir belirti yoktu... ben kendimi avutmaya calisiyordum.. hamilelige yoracak sebepler bulmaya calisiyordum...
olmamasi icin bir sebep olmasi gerekli degil mi? ya bende ya esimde bir problem var kesin... yazin turkiyeye gitcez, o sirada belki doktora gorunmek gerek, belkide... bilemiyorum... su an hicbir sey dusunemiyorum...
daha bat'ima var ama, benim hic umidim kalmadi... kesin kirmizilari gorurum haftasonuna dogru..
canim cok sIkkIn bugun... biraz kafami dagitmam gerek...
kuzuu sen niye üzülüyosun bakiiim..bak bugün başıma gelenleri anlatayım da gül..kontrol için gittiğimde doktor dediğim gibi mr çekilmemi istedi, ee tabi bunun için mecbur kan testini yaptırmak zorunda kaldım hamile olabilirim diye, neyse kadın doğumcuya girdim, adama diyorum ki ben mr çekileceğim ve hamile olma ihtimaline binaen kan testi yaptırmak istiyorum ayrıca, hamilelik öncesi yapılması gereken bütün testleri de istiyorum dedimm..doktor bana ne desin, hamilelik öncesi öyle rutin bir test yok dediadama aynen böyle baktımmmmm neyse şaşkınlığımı atıp dedim ki kan testi yapalım o zaman, tamam dedi, adetin geçti mi dedi, nayır geçmedi dedim, 5 gün var dedim, eee muhtemelen çıkmayacak hamilelik, ama tedbir amaçlı yapalım test dedi.. bi sinir oldum bi sinir oldum neyse kan tahlilimi verdim 2-3 gibi belli olcakmış sonuç..velhasıl kelam şunu diyorum screamaway, bak kantestinde bile 5 gün önceden çıkmaz dedi doktor, e erken gebelik testlerininde yüzde yüz doğrulu yok, sen kırmızıları görmeden moralini bozma..lütfennnnnnnn..
Kuppecim cok saolasin...
Moralim cok bozuk hic sorma..
Sen de cok belirti vardi.. Bence negatif ciksa bile MR cektirme.. Kirmizilari gormeden MR cektirme bence...
guncelledim canim.. bikere_sevdim'i cikardim listeden, ara verecegi icin.. bu arada 14 martlari da simdiden 'bekliyoruz'a cektim...
| | |
ISIM | YAS | BAT | SONUC
kurabiyemm canim tebrikler | | |
bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme |26 |3 Mart | Nisan'a insallah
sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah
ilkim_aras canim tebrikler | 25 | 7 Mart |
pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a insallah
gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
dryyvz canim tebrikler | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah
vahsihatun| ??? | 9 Mart | bekliyoruz
aayssegul| ??? | 9 Mart | bekliyoruz aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah
mavibebek canim tebrikler | 28 | 10 Mart |
elfinya canim tebrikler | 24 | 10 Mart |
pnr30 canim tebrikler | 31 | 10 Mart |
happylive | 32 | 11 Mart | bekliyoruz
sema84| 26 | 11 Mart | bekliyoruz
happylife | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
derya78_40 canim tebrikler | 29 | 12 Mart |
62sinem | 23 | 12 Mart | bekliyoruz
ceza83 | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ??? | 12 Mart | bekliyoruz
elektra01 | 31 | 12 Mart | bekliyoruz
sefst | ??? | 13 Mart | bekliyoruz
alisya01 | 28 | 13 Mart | bekliyoruz
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz
gulden79| ??? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
pourqua canim tebrikler | 24 | 14 Mart |
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
karyaa48 | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
MELEK_84 | 26 | 15 Mart
fbmy8785 canim tebrikler | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz | 25 | 15 Mart
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart
maviyaz| 30 | 16 Mart
yasmin_84| 26 | 16 Mart
dostt| ??? | 16 Mart
kayyum | ??? | 17 Mart
aygunes | 25 | 17 Mart
birtanem | 26 | 17 Mart
esiiin | ??? | 17 Mart
mpb | 27 | 18 Mart
screamaway | 28 | 19 Mart
KuPPe | ??? | 19 Mart
busra_17 | 24 | 19 Mart
seaatle| ??? | 20 Mart
aylic | 27 | 20 Mart
Lachesis | 27 | 20 Mart
xtuqcex | 24 | 20 Mart
sincap08 | 27 | 20 Mart
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
kokohantes | 25 | 22 Mart
Brownim | 22 | 22 Mart
feryal_efe | 26 | 23 Mart
azra3434| 30 | 23 Mart
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| ??? | 25 Mart
kad_er| ??? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx | 26 | 30 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
| | |
Canım biz de merak etmiştik seni.Çook çook geçmiş olsun.Bir an önce iyileş ve dön aramıza.Bu arada merak etme arkadaşlar liste ile çok güzel ilgileniyorlar.kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
Canım hayırlısı olsun.Umarım nisan annesi olursun sen de.günaydın kızlar,bu sabah adet sancılarıyla uyandım ve maalesef gördüm kırmızıları 2 gün gecikmeli olarak ki hiç geç olmamıştım bu zamana kadar((((umudum önümüzdeki aylara kaldı (ama şu bir kaç günlük süreçte şunu gördüm ki insan ne kadar belirti yasarsa yasasın sahte belırtı olabılıyormus..ayrıca bıde su var tabii idrar testlerı de yanıltabılıyormus ınsanı(ilk yaptıgım laboquick marka testte çooook silik cıkmıstı ikinci çizgi)kasık agrıları,baş dönmeleri göğüs hassasiyeti....çok ümitlenmiştim bu ay nedense..ama ders oldu bundan sonra bu kadar stres ve heyecan yapmıcam,hatta regl günüm 3 4 gün geçene kadar test bile yapmıcam..sizden gelecek güzel haberlere ihtiyacım var canlarım hadi mutlu edin bol hamiş haberli bir gün olsun bugün
Açlık veye tokluk fark etmiyor canım.Hadi güzel haberler alalım.merhaba kızlar ben bugün test yaptım biraz silik çıkıyor çok heyecanlandım gidip kan testi yaptırayım diyorum açlık tokluk farkedermiki
Canım sat kaçtı senin.. yerleşme kanamasıdır inşallah.. sakin ol bakalım bi.. devamı regl gibi gelmezse kesin yerleşme kanamasıdır.. Sonrasında da mutlaka dr.a görün canımKizlar, cok acil yardimlarinizi bekliyorum.. lutfen...
Benim ovulasyonum ayin 2'sindeydi.. Yani bu demek oluyor ki en az 17sine kadar adet olmamam gerek degil mi?
Bu sabah test yaptim bildiginiz gibi, ve tek cizgiyi gordum.. Ve cok uzuldum..
Simdi de az once kontrol ettim kahverengi leke olmus...
Ben anlamadim, aklim cok karisti.. Simdi cok uzuldum diye, bir de erkenden adetim mi basladi?
Kafam cok karisti.. Acaip sinirlerim bozuldu.. Boyle birsey yasayan oldu mu?
Cevaplarinizi bekliyorum lutfen...
merhaba arkadaşlar ,
ben aşılama yaptırdım ve sonuç bekliyorum şuan 14. Günümdeyim adettim geçti kan testim için dr. Acele etme bekle dedi . Yaparsan çıkan sonuç yanıltırmış.
Yani ne yapayım bilmiyorum ...
Aranızda benim gibi olan varmı?????
Selam kızlar.Nasılsınız?Büyük bir heyecanla açtım pc yi bugün test yaptıracakların güzel haberlerini alayım diye.Ama daha sonuçlar belli değil sanırım.İnşallah güzel haberler alacağız.
Canım biz de merak etmiştik seni.Çook çook geçmiş olsun.Bir an önce iyileş ve dön aramıza.Bu arada merak etme arkadaşlar liste ile çok güzel ilgileniyorlar.
Canım hayırlısı olsun.Umarım nisan annesi olursun sen de.
Açlık veye tokluk fark etmiyor canım.Hadi güzel haberler alalım.
Canım sat kaçtı senin.. yerleşme kanamasıdır inşallah.. sakin ol bakalım bi.. devamı regl gibi gelmezse kesin yerleşme kanamasıdır.. Sonrasında da mutlaka dr.a görün canım
Kizlar, cok acil yardimlarinizi bekliyorum.. lutfen...
Benim ovulasyonum ayin 2'sindeydi.. Yani bu demek oluyor ki en az 17sine kadar adet olmamam gerek degil mi?
Ben anlamadim, aklim cok karisti.. Simdi cok uzuldum diye, bir de erkenden adetim mi basladi?
Canım biz de merak etmiştik seni.Çook çook geçmiş olsun.Bir an önce iyileş ve dön aramıza.Bu arada merak etme arkadaşlar liste ile çok güzel ilgileniyorlar.kizlar günaydin ben hastayim yatak dösek yatiyorum aklim hep sizlerle ama listeyi düzenliyemedim siz düzenliyeverin benim yerime canlarim insallah en kisa zamanda dönücem araniza öpüldünüz hepiniz
Canım hayırlısı olsun.Umarım nisan annesi olursun sen de.günaydın kızlar,bu sabah adet sancılarıyla uyandım ve maalesef gördüm kırmızıları 2 gün gecikmeli olarak ki hiç geç olmamıştım bu zamana kadar((((umudum önümüzdeki aylara kaldı (ama şu bir kaç günlük süreçte şunu gördüm ki insan ne kadar belirti yasarsa yasasın sahte belırtı olabılıyormus..ayrıca bıde su var tabii idrar testlerı de yanıltabılıyormus ınsanı(ilk yaptıgım laboquick marka testte çooook silik cıkmıstı ikinci çizgi)kasık agrıları,baş dönmeleri göğüs hassasiyeti....çok ümitlenmiştim bu ay nedense..ama ders oldu bundan sonra bu kadar stres ve heyecan yapmıcam,hatta regl günüm 3 4 gün geçene kadar test bile yapmıcam..sizden gelecek güzel haberlere ihtiyacım var canlarım hadi mutlu edin bol hamiş haberli bir gün olsun bugün
Açlık veye tokluk fark etmiyor canım.Hadi güzel haberler alalım.merhaba kızlar ben bugün test yaptım biraz silik çıkıyor çok heyecanlandım gidip kan testi yaptırayım diyorum açlık tokluk farkedermiki
cnm bnm hemen moralını bozma lutfen adetının baslama ıhtımalı oldugu gıbı yerleşme kanamasıda olabılır batına var sonucta ... Hep beraber bekleyıp görücez dualarımız senınle ınsallah bebişin gelmiştir
Canim 18 subatti sat...
Bir onceki adetime gore bu sefer 19 martta olmasi gerekiyordu, ama ovulasyona gore de 17 martta...
ya adet olcam gibi hissediyorum ama bu kadar erken neden oldu yaa.. uzuntum mu etkiledi acaba...
Tatlım inşallah yerleşme kanamasıdır.Hayırlısı inşallah.Bozma sinirlerini zaman güzel şeyler getirecek umarım.Kizlar, cok acil yardimlarinizi bekliyorum.. lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?