kaçgunde 1 regl oluyosun cnm ? şubatın 28 cekmesınıde göz önüne alarak hesapladın dimi ? Birde yumurtalamanın bitiminden itibaren 14 gun eklemen lazım batını hesaplaman için başlangıc gününden ıtıbaren hesaplamadın dımı ?
saol arkadasımsende durumlar nasıl?yaptırmıcak mısın kan testi?inşallah senden güzel haberler alırız:)
evet canim.. gecen ay 29gunde olmustum... ondan once hep 26-28 civariydi sanirim..
dogru hesapladim ben.. yumurtlama 2/3 martta oldu... test yapiyordum, eminim yani... yani 17sinden once adet olmaman gerekiyordu, ama bilemiyorum.. ne oluyor bana...
ama bugun yaptigim test negatif cikti.. yerlesme kanamasi olsa test negatif cikmazdi degil mi?
offf.. isteyim, kafam allak bullak oldu... calisamiyorum da...
Dur bakalım kırmızıları görmeden umudunu yitirme derim ben... Geçen ay adetten 1 gun önce kan testı yaptırdım negatıf cıktı adetten 1 gun snra yaptırdım pozıtıftı ... Ama malesef bebişim tutunamadı... Belki seninde geç döllenme olmuştur ve yerleşme kanaman gelmiştir bellımı olur :)
Ah canım yaaa lütfen sakin ol... şuan ki stresini anlıyorum ama kan testinden başka da yapacak bişeyin yokki canım benim... rahat ol biraz sakinleş..
Kızlar 12 marttı adet günüm hala olmadım. Biraz önce test yaptım yine tek çizgi
kan testi hemen yaptıramam 10 gün geçmesini beklerim ama testte yapmadım acıkcası geçen hafta yaptıklarım negatif çıktı diye ama hala kırmızı kart görmedim kokusuz açık sarı akıntı çok fazla hatta adet oluyorum sanıp ikide bir wc koşturuyorum o denli fazla yani...birde sadece başım ağrıyor 1 haftadır hiç geçmedi...bende ne yapacağımı bilemedim..
Kizlar suanda hastanedeyim sonuc 0.100 yani negatif ama ayrintilar var eve gelince yazarimm opuyorum :))))))
Kizlar suanda hastanedeyim sonuc 0.100 yani negatif ama ayrintilar var eve gelince yazarimm opuyorum :))))))
ayrıntıları merak ettim hadi hayırlısı...:44::44::44::44:
canım ayrıntıları bende merak ettim hadi arkadaşlar yaaaaaaa güzel haber ne olur.bügünün mutlu haberini bekliyorum.
kızlar işte sonucu almak için doktora girdim, doktor sonuca baktı ve şöyle dedi, sonuç negatif fakat ben zaten başka bir sonuç beklemiyordum, siz mr çektireceğinizi söylediğiniz için istediğiniz için yaptım, baştada söylemiştim zaten dedi, bu test en kesin sonucu adet geçikmesinden sonra verir dedi, bende yani sonucun değişme ihtimali var mı doktor bey dedim, tabiiki dedi, adetin gecikmesini beklemelisin, bu sonuç değişebilir, şuan kan testinde gözükmesi için çok erken dedi.. :) nedense benim moralim hiç bozulmadı ya :) hatta üstümden sanki bi yük kalktı :) çok rahatım..şimdi kırmızıları bekliyorum..eşimle çok güldükkk..gelene kadar birbirimize hani bebişş diyip durduk :) eşim ben ümitliyim var diyor ama nasip dedik sonra..Allah hayırlısını nasip etsin :)
demek ki neymiş, kan tahlili için bile 5-6 gün erkense, idrar tahlili yapan arkadaşlarımmm üzülmesinler..onlar için daha erken bence..adet gününü bekliyoruzzz kızlar :)
Kizlar, cok acil yardimlarinizi bekliyorum.. lutfen...
Benim ovulasyonum ayin 2'sindeydi.. Yani bu demek oluyor ki en az 17sine kadar adet olmamam gerek degil mi?
Bu sabah test yaptim bildiginiz gibi, ve tek cizgiyi gordum.. Ve cok uzuldum..
Simdi de az once kontrol ettim kahverengi leke olmus...
Ben anlamadim, aklim cok karisti.. Simdi cok uzuldum diye, bir de erkenden adetim mi basladi?
Kafam cok karisti.. Acaip sinirlerim bozuldu.. Boyle birsey yasayan oldu mu?
Cevaplarinizi bekliyorum lutfen...
hayırlısı gülüm evet ben söylüyorum zaten kanda bile çıkmıyor idrarda nasil çıksın diye.bide saolsun bir hemşire arkadaşım var onada sordum kaç kere oda en kesin sonucu adet geçtikten sonra kan testi belirler diyo.benimde günüm bugün ama ne gelen var ne giden sadece çok akıntım var ve lavaboya gidiyorum geldi diye akıntı.
ayy gelmesinn zaten :) iki üç gün daha bekle canım, bu kadar beklemişken ve kan testini yaptır..hayırlısını nasip etsin Allahım hepimize..
evet canim.. gecen ay 29gunde olmustum... ondan once hep 26-28 civariydi sanirim..
dogru hesapladim ben.. yumurtlama 2/3 martta oldu... test yapiyordum, eminim yani... yani 17sinden once adet olmaman gerekiyordu, ama bilemiyorum.. ne oluyor bana...
öyle yapacağım birtanem tam belli olur enazından belki belki demek çok yıpratıcı zaten erken öğrensekte bu seferde değer düşükmü kese olacakmı diyoruz.böyle bekleyelim bişey yokken.inşaallah bu ay hepimiz hamiş kalırız.allahım hepimize nasip etsin anne olmayı.
evet canım aynen öyle..beklemek en güzeli..bak boş yere canımı yaktırdım ben bugün yagüzel haberlerini bekliyorum seninde canımmm..iyi dileklerine katılıyorum..Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?