Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

olsun be birtanem enazından bizi bilgilendirdin bu bile çok güzel biz çok tez canlıyız.beklemeyi sevimiyoruz maalesef ama bu durum aceleyegelmiyor.çatlasakta patlasakta bekleyeceğiz.:90:

olsun be birtanem enazından bizi bilgilendirdin bu bile çok güzel biz çok tez canlıyız.beklemeyi sevimiyoruz maalesef ama bu durum aceleyegelmiyor.çatlasakta patlasakta bekleyeceğiz.:90:

merhaba kızlar.bugün 31. gün hala adet olmadım.normalde de zaten böyleydi 32 gün falan sürdüğü olurdu.hatta daha fazla.ama içimi kemiriyor her şey çok stresteyim şuan her yerim şiş gibi kasıklarım arar arar çok ağrıyor sonra geçiyor adet oldum galiba diye gidip bakıyorum ama yok bir şeybelirsizliğin içinde tıkanıp kaldım.

ben de biraz yumurtlama yavaşlığı olduğunu söylemişti dr peki bu hamile kalmama engel olur mu arkadaşlar böyle 30-35 günde adet olup kolay hamile kalan var mı biliğiniz.

rahatlamana çok sevindim.... daha 5 gün var inş güzel haberleri ozaman alırsın...en azından artık için rahatlamıştır....huzurlu olmuşundur....inş güzel günler yakında gelecektri.....

evet canım çokk doğru..sabırsızlık çok kötü ya :) ama bilgi edinmiş olduk o iyi oldu :)

rahatlamana çok sevindim.... daha 5 gün var inş güzel haberleri ozaman alırsın...en azından artık için rahatlamıştır....huzurlu olmuşundur....inş güzel günler yakında gelecektri.....
gerçekten içim çok rahatladı..huzurluyum valla üstümden yük kaldı hayatım :) bakalım hayırlıysa olsun, hayırlı değilse ne zaman hayırlı olcaksa o zaman olsunn :) ne yapalım .. yapacak birşey yok :)

kuppecim nasılsınn tatlımm sonucun negatifmiş ama daha var canım kırmızılara biz anca pazartesı yaptıralım kan testlerımızı kırmızılar gelmez inş.

canım ben kendimi bildim bileli 30 günde bir olurum ilk kez bu ay 3 gün geçti adetim,daha önce hamile kaldım sonucu üzücüde olsa kendiliğinden oldu hatta planlı bile değildi bu yüzden endişe etme allah nasip ettiyse olur ömründe hiç adet görmeyen birini tanıdım ve dr.tedaviisyle hamile kalmış rabbim neler nasip ediyor allah hepimizin yüzünü güldürsün..

demi yaaa....eğer Allah bir şeyi nasip etmemişse istediğimizi kadar uğraşalım hiç bir şey olmuyor...tevekkül bu demek işte elimizden geleni yapıp gerisini dua ederek Allah a bırakmak.... böyle yapınca insan daha rahatlıyor çünkü birine yaradana havale ettiğini kendini duyan birinin olduğuyla içi rahatlıyor.....

ve biliyorki bu gun olmasa yarın daha güzeliyle beni ödüllendircek...ama işte biz sabırsız ve herşeyin hemen olmasını isityoruz.....

eğer bebişin seninleyse oda rahatlamıştır...ohh be annem üzülmüyor artık diye....yoksa valla bu kadar strese o bile korkmuştur.....

Tatlım inşallah yerleşme kanamasıdır.Hayırlısı inşallah.Bozma sinirlerini zaman güzel şeyler getirecek umarım.

çokkk şaşırdım bennn ya..Allahım inşallah bebiş vardır..bakalım kanaman çoğalcak mı? beklemekten başka çare yok ama .. bana hiç adet kanaması gibi gelmedi

gülüm benim bildiğim adetten 1 hafta önce oluyorsa yerleşme kanamasıdır.rengi önemli deil.inşaallah devam etmez.bebiş geliyorum anne demiştir belki.inşaallah gülüm inşaallah.

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkurler...
Insallah sizin dediginiz gibidir ama ben umitlenemiyorum...

Benim adetimde boyle baslardi zaten... Ama bakalim yarina artacak mi...
Kasiklarim da biraz biraz agrimaya basladi... Resmen adetim geliyorum diyor...

Neyse, daha iyiyim artik... oglen evde agladim, rahatladim..

bende öyle 30 31 32 33 hatta 34 günde bile olduğumu biliyorum birtanem.iltihaptanış o gecikmeler sanırım.şimdi geçti bir önceki ay 25 geçen ay 26 günde oldum.klomen kullandığım için 3-4 gün gecikir diye bekliyorum bende inşaallah cuma yaptırırım kan testini.sende sıkma kendini birde biz bu kadar stres yapınca vücuk hamile sanıp geç olmamızı sağlıyor.ben denedim çok kafaya taktığım ay otomatik 2-3 gün sarkıtıyor.o yüzden stres yasak bize.

Kuppecim sevindim.... insallah hamilesindir, senin haberlerine seviniriz....

hayırlısı olsun birtanem allahım en güzelini bilir.biz kullar isteriz ama hayırlımı hayırsızmı bilemeyiz.allah herzaman hayırlısını verir.o yüzden sakın üzülme bundada vardır bir hayır de olurmu gülüm.bende sen gibiyim ağlayarak rahatlarım ama tevekkül edersek herşey yoluna girer.rabbim anne olacağımız günü göstersinde önemli olan bu.tanıdığım biri çok uğraşmış bebek için en sonunda tüp bebek bile denemişler.sonra vazgeçmişler aradan 5-6 sene geçtikten sonra ayrılmışlar.bu yüzden hayırlısı işte gülüm en hayırlısı rabbimden.

kuppecim nasılsınn tatlımm sonucun negatifmiş ama daha var canım kırmızılara biz anca pazartesı yaptıralım kan testlerımızı kırmızılar gelmez inş.
iyiyim şekerimmmmm sen nasılsınnn..evet negatif ve sıra kırmızıyı beklemekte.. :)
çok güzel ifade etmişsin tatlımmmm.. sana katılıyorum..
kesinlikle bebiş varsa eğer ohhh be demiştir yani..acayip bi rahatlık geldi ya..Allah moralini de veriyormuş demek ki :) hem bu kötü haber değil ki, bi daha ki ay olcak belki bu ay hamile değilsem .. insanların başına neler geliyor..çok şükür halimize..

rahatlaaa zaten canım ya..bu bi son değil ki, önümüzde aylar var hep diyorummmmmm.. hem bu adet kanaması ise, gelecek ay benden önce öğrencen sen hamile olup olmadığını, bir kaç gün öne geçtin reglinde :)

ben de olmadm daha test yapmk istemyrm artik valla belirti falan hiccc yokk

selam kizlar.. gün boyu sobhetinizi takip edemiyorum. isten eve geldim niyetim sizinle sohbet etmekti ama cok yorgunum herhalde uzanacagim.. bügün müjdeli haber alan var mi?

kızlaaaaaar bakın allahın mucizesine dayım ikinci evliliğini yaptı 6 aydır bebek istiyorlardı olmuyordu yengem hormon testi yaptırmış erkeklik hormonu yüksek çıkmış bu nedenle yumurtlama olmuyor bebek için uzun bir tedavi gerek demiş dr tedaviye başlamış ilk tedavi sonucu şu an ikizlere hamile ve yengem 3 4 ayda bir adet olurmuş allah isterse olmayacak yok kızlar darısı başımıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…