evet canım aynen öyle..beklemek en güzeli..bak boş yere canımı yaktırdım ben bugün yagüzel haberlerini bekliyorum seninde canımmm..iyi dileklerine katılıyorum..Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
evet canım aynen öyle..beklemek en güzeli..bak boş yere canımı yaktırdım ben bugün yagüzel haberlerini bekliyorum seninde canımmm..iyi dileklerine katılıyorum..Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
kızlar işte sonucu almak için doktora girdim, doktor sonuca baktı ve şöyle dedi, sonuç negatif fakat ben zaten başka bir sonuç beklemiyordum, siz mr çektireceğinizi söylediğiniz için istediğiniz için yaptım, baştada söylemiştim zaten dedi, bu test en kesin sonucu adet geçikmesinden sonra verir dedi, bende yani sonucun değişme ihtimali var mı doktor bey dedim, tabiiki dedi, adetin gecikmesini beklemelisin, bu sonuç değişebilir, şuan kan testinde gözükmesi için çok erken dedi.. :) nedense benim moralim hiç bozulmadı ya :) hatta üstümden sanki bi yük kalktı :) çok rahatım..şimdi kırmızıları bekliyorum..eşimle çok güldükkk..gelene kadar birbirimize hani bebişş diyip durduk :) eşim ben ümitliyim var diyor ama nasip dedik sonra..Allah hayırlısını nasip etsin :)
demek ki neymiş, kan tahlili için bile 5-6 gün erkense, idrar tahlili yapan arkadaşlarımmm üzülmesinler..onlar için daha erken bence..adet gününü bekliyoruzzz kızlar :)
evet canım çokk doğru..sabırsızlık çok kötü ya :) ama bilgi edinmiş olduk o iyi oldu :)olsun be birtanem enazından bizi bilgilendirdin bu bile çok güzel biz çok tez canlıyız.beklemeyi sevimiyoruz maalesef ama bu durum aceleyegelmiyor.çatlasakta patlasakta bekleyeceğiz.:90:
gerçekten içim çok rahatladı..huzurluyum valla üstümden yük kaldı hayatım :) bakalım hayırlıysa olsun, hayırlı değilse ne zaman hayırlı olcaksa o zaman olsunn :) ne yapalım .. yapacak birşey yok :)rahatlamana çok sevindim.... daha 5 gün var inş güzel haberleri ozaman alırsın...en azından artık için rahatlamıştır....huzurlu olmuşundur....inş güzel günler yakında gelecektri.....
merhaba kızlar.bugün 31. gün hala adet olmadım.normalde de zaten böyleydi 32 gün falan sürdüğü olurdu.hatta daha fazla.ama içimi kemiriyor her şey çok stresteyim şuan her yerim şiş gibi kasıklarım arar arar çok ağrıyor sonra geçiyor adet oldum galiba diye gidip bakıyorum ama yok bir şeybelirsizliğin içinde tıkanıp kaldım.
ben de biraz yumurtlama yavaşlığı olduğunu söylemişti dr peki bu hamile kalmama engel olur mu arkadaşlar böyle 30-35 günde adet olup kolay hamile kalan var mı biliğiniz.
gerçekten içim çok rahatladı..huzurluyum valla üstümden yük kaldı hayatım :) bakalım hayırlıysa olsun, hayırlı değilse ne zaman hayırlı olcaksa o zaman olsunn :) ne yapalım .. yapacak birşey yok :)
Tatlım inşallah yerleşme kanamasıdır.Hayırlısı inşallah.Bozma sinirlerini zaman güzel şeyler getirecek umarım.
çokkk şaşırdım bennn ya..Allahım inşallah bebiş vardır..bakalım kanaman çoğalcak mı?beklemekten başka çare yok ama .. bana hiç adet kanaması gibi gelmedi
gülüm benim bildiğim adetten 1 hafta önce oluyorsa yerleşme kanamasıdır.rengi önemli deil.inşaallah devam etmez.bebiş geliyorum anne demiştir belki.inşaallah gülüm inşaallah.
merhaba kızlar.bugün 31. gün hala adet olmadım.normalde de zaten böyleydi 32 gün falan sürdüğü olurdu.hatta daha fazla.ama içimi kemiriyor her şey çok stresteyim şuan her yerim şiş gibi kasıklarım arar arar çok ağrıyor sonra geçiyor adet oldum galiba diye gidip bakıyorum ama yok bir şeybelirsizliğin içinde tıkanıp kaldım.
ben de biraz yumurtlama yavaşlığı olduğunu söylemişti dr peki bu hamile kalmama engel olur mu arkadaşlar böyle 30-35 günde adet olup kolay hamile kalan var mı biliğiniz.
evet canım çokk doğru..sabırsızlık çok kötü ya :) ama bilgi edinmiş olduk o iyi oldu :)
gerçekten içim çok rahatladı..huzurluyum valla üstümden yük kaldı hayatım :) bakalım hayırlıysa olsun, hayırlı değilse ne zaman hayırlı olcaksa o zaman olsunn :) ne yapalım .. yapacak birşey yok :)
Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkurler...
Insallah sizin dediginiz gibidir ama ben umitlenemiyorum...
Benim adetimde boyle baslardi zaten... Ama bakalim yarina artacak mi...
Kasiklarim da biraz biraz agrimaya basladi... Resmen adetim geliyorum diyor...
Neyse, daha iyiyim artik... oglen evde agladim, rahatladim..
iyiyim şekerimmmmm sen nasılsınnn..evet negatif ve sıra kırmızıyı beklemekte.. :)kuppecim nasılsınn tatlımm sonucun negatifmiş ama daha var canım kırmızılara biz anca pazartesı yaptıralım kan testlerımızı kırmızılar gelmez inş.
demi yaaa....eğer Allah bir şeyi nasip etmemişse istediğimizi kadar uğraşalım hiç bir şey olmuyor...tevekkül bu demek işte elimizden geleni yapıp gerisini dua ederek Allah a bırakmak.... böyle yapınca insan daha rahatlıyor çünkü birine yaradana havale ettiğini kendini duyan birinin olduğuyla içi rahatlıyor.....
ve biliyorki bu gun olmasa yarın daha güzeliyle beni ödüllendircek...ama işte biz sabırsız ve herşeyin hemen olmasını isityoruz.....
eğer bebişin seninleyse oda rahatlamıştır...ohh be annem üzülmüyor artık diye....yoksa valla bu kadar strese o bile korkmuştur.....
Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkurler...
Insallah sizin dediginiz gibidir ama ben umitlenemiyorum...
Benim adetimde boyle baslardi zaten... Ama bakalim yarina artacak mi...
Kasiklarim da biraz biraz agrimaya basladi... Resmen adetim geliyorum diyor...
Neyse, daha iyiyim artik... oglen evde agladim, rahatladim..
canım benim yaş 24 bi ara onuda ekleyebilirmisin :)
günaydın kızlar,bu sabah adet sancılarıyla uyandım ve maalesef gördüm kırmızıları 2 gün gecikmeli olarak ki hiç geç olmamıştım bu zamana kadar((((umudum önümüzdeki aylara kaldı (ama şu bir kaç günlük süreçte şunu gördüm ki insan ne kadar belirti yasarsa yasasın sahte belırtı olabılıyormus..ayrıca bıde su var tabii idrar testlerı de yanıltabılıyormus ınsanı(ilk yaptıgım laboquick marka testte çooook silik cıkmıstı ikinci çizgi)kasık agrıları,baş dönmeleri göğüs hassasiyeti....çok ümitlenmiştim bu ay nedense..ama ders oldu bundan sonra bu kadar stres ve heyecan yapmıcam,hatta regl günüm 3 4 gün geçene kadar test bile yapmıcam..sizden gelecek güzel haberlere ihtiyacım var canlarım hadi mutlu edin bol hamiş haberli bir gün olsun bugün
merhaba canım bende bu ay ilk aşılamamı oldum 2 martta 12 gün oldu bende sabırsızlıkla bekliyorum . Senin ilk mi oldu ? Belirtin falan varmı
arkadaşlar transferimin 10. günü idrar testi yaptım pozitif çıktı yanılma payı varmıdır sizce ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?