Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veee hamileyimm

arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veee hamileyimm

hadi gözün aydınnnn hayırlı uğurlu olsun....inş daha güzel haberlerini alırsınız....

senin adına çokkkkkkkkkk sevindim darısı butun bekleyenlerin başına :))
TEBRİKLERRRRR

ben yeni katıldım aranıza peki sen nasıl hamile kaldın bana yazarmısın

Son düzenleme:
kızlar az önce hastaneden geldim beni listeden çıkarabilirsiniz kan testi sonucum koca bi negatif umarım sizler güzel haberler alırsınız hoşçakalın

benimde ilk aşılamam ben 28 şubatta yaptım bekliyorum şuan..
Hepimiz için hayırlısı olsun inş..

canım kan testi yapmayı düşünmüyomusun . Ben yarın yapmayı düşünüyorum bu belirsizlikten kurtulmak için eğer varsaa çıkması lazım kan testinde _?

canım kan testi yapmayı düşünmüyomusun . Ben yarın yapmayı düşünüyorum bu belirsizlikten kurtulmak için eğer varsaa çıkması lazım kan testinde _?

benim 14. günüm aşılamayı yaptıralı ,
beklemeyi 11. gün kan testi yaptım 0.1 çıktı sonra dr. aradım erken dedi biraz daha bekle adet günün geçsin dedi şuan adet günüm 2 gün geçti korktuğum için kan testti yaptıramıyorum ama galiba çarş. günü ypıcam
sen kaçıncı gündesin canım?

yalnız değilsin canım bende 78 liyim,ve bu yıla kadar hep erteledim erteledim şimdide olsun diye bekliyorum..

Evet canım ben de erteledim ,daha sonra istedim fakat 2 gebeliğimde hüsranla sonuçlandı.Şimdi yine istiyorum fakat 4 aydır olmuyor.Gerçekten çok zormuş.Şimdiki düşüncelerim 20'li yaşlarda çocuk yapmak en doğrusuymuş heralde...

çook teşekkür ederim canlarım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ben ikinciyi yaşıyorum ilki kötü sonlandı rahim ağzı yetmezliği sonucu 18kasımda 22haftalık kızımı kaybetmiştim inşallah bu defa hayırlısıyla bebeğime kavuşabilirim benim için zor bir hamilelik olacak..
dualarım sizlerle

çok haklısın benimde 2 gebeliğim hüsranla sonuçlandı 5 aydır benimde olmuyor keşke evlenir evlenmez hamile kalsaydım hayatımın tek pişmanlığı bu

kızlar sayfada çok fazla reklam ve linkler var msj okumak için eziyet çekiyorum bu reklam ve linkleri kapatabiliyormuyuz yani görünmemesi için iptal edebiliyor muyuz?

benimde aşılamanın 12. Günü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…