Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

slm kızlar ben de tedavi görüorum bu ay klomen kullandım ve 13mm bir yumurtam olduğunu öğrendim bugün çarşamba tekrar çagırdı doktor inş. iice gelişir ve bu ay tüm isteyenlerle beraber ben de hamile kalırım dualarım tüm bebiş isteyenlerle....

arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veee hamileyimm

canımm tbrk ederım :)) Kızlar valla hergün ısrarla okuyorum bu topıgı ve hamıle olmayan bır gun cok sınır bozucu oluyo :)) Allahım böle hergun hamıle haberı almayı nasıp etsın :))

inşallah canım..AMİNNNNN..sağol duaların için..

canımm tbrk ederım :)) Kızlar valla hergün ısrarla okuyorum bu topıgı ve hamıle olmayan bır gun cok sınır bozucu oluyo :)) Allahım böle hergun hamıle haberı almayı nasıp etsın :))

bencede ya :) hergün hamiş çıksın bu topikten..bu topik hakediyooo..emek veriyooo..çabalar boşa gitmesin inşallahhh

bu arada beklenmeyen adet tarihim 1nisan beni de eklerseniz listenize sevinirim arkadaşlar

selam kızar bende bugün doktora gittim ikinci klomeni verdi doktorum bana adetin 13. takrar gel dedi 13. günü geç değilmi geçen ay 12. günü gitmiştim 13ünde iğne oldu 36 saat sonrada ilişki yani 14. günü ben 12. günü gidwyim diyorum iğneyide ogün yaptırayım olmazmı ki yaaa( off kafam karıştı

ne kadardır tedavi görüyordun ?
Inşallah hamileyizdir ve inş isteyen herkesin rabbim dualarını kabul eder.

inş. canım benim allaha şükür bı sorunum yok fakat eşimde sperm azlığı vardı 2 senedir bununla uğraşıyoruz dr.umuz bekleyin dedi en sonunda dayanamayıp aşılama yaptırdık ,
demin dr. mu aradım yarın gel kanda bakalım tekrar dedi inş. çıkar buradan okuyorum hep erken kan testti yapıp sonra pozıtıf çıkıyo diye inş. benımde oyle çıkar

benim aşılamanın 11. günü kan testtim negatif çıktı sonra dr.aradım bana erken yaptığımı söyledi durum değişebilirmiş. şuan 2 gün adetim geçıktı ve 14. günümdeyim ....
ümidimizi yitirmeyelimmm inş. hamileyizdirrrrr....

selam kızlar benim de 5-6 gün var kan testi yaptırmak geçti aklımdan ama vazgeçtim . göğüslerim şiş acıyo da dokununca ondan umudum var ama bilmiyorum sizce olabilir mi yaa:26::26::26::26:

arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veee hamileyimm

yaşasınnn bir bebiş daha geliyorrrrrrrrrrr.canım tebrikler.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza inşaallah.

selam kızlar benim de 5-6 gün var kan testi yaptırmak geçti aklımdan ama vazgeçtim . göğüslerim şiş acıyo da dokununca ondan umudum var ama bilmiyorum sizce olabilir mi yaa:26::26::26::26:

ben göğüslerin acıması olayına cok ınanıyorum :) yanı bencee hamıle olabılırsın :)) geçen ay bnmde goguslerım cok acıyodu ve hamıleydımmm

Son düzenleme:
Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorummmm.Darısı başımıza:
Kızlarrrr bat tarihim bu günnn.Cuma kan testi yaptırdım BHCG 0,1 Progesteron 3,8 çıktı doktor 'Kesin hamile değilsiniz.' dedi.Progestrona bakarak söylemiş. Ama haha kırmızıları görmedimmmm.Bir umut varmıdır sizce..:80::80::80: Ne dersiniz yükselir miiii? Progesteron kaç olmalııı yaaaa....... Offffffffffffffffffff........... Ben çok yoruldummmm.

kızlar uğurlu listemizi düzeltmelerle birdaha görelim yaaa neler değişmiş.bende bat bugün akıntı var,göğüs uçlarım çok ağrıyor ve adet sancısı,birde kasık ağrısı.bakalım allahım hayırlısını versin.

Selammmmmmmmmmmmmm:)))

karadenizkry senin de bat 14 müş benim de 14 ben de adet olmadım öyle ara ara ağrım oluyor ama okadar gerisi gelmiyor idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı.sen de duurm ne ??belirti var mı?yarın da olmazsa ben kan testi yaptırcam artık yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…