arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veeehamileyimm
inşallah canım..AMİNNNNN..sağol duaların için..slm kızlar ben de tedavi görüorum bu ay klomen kullandım ve 13mm bir yumurtam olduğunu öğrendim bugün çarşamba tekrar çagırdı doktor inş. iice gelişir ve bu ay tüm isteyenlerle beraber ben de hamile kalırım dualarım tüm bebiş isteyenlerle....
canımm tbrk ederım :)) Kızlar valla hergün ısrarla okuyorum bu topıgı ve hamıle olmayan bır gun cok sınır bozucu oluyo :)) Allahım böle hergun hamıle haberı almayı nasıp etsın :))
ne kadardır tedavi görüyordun ?
Inşallah hamileyizdir ve inş isteyen herkesin rabbim dualarını kabul eder.
kızlar işte sonucu almak için doktora girdim, doktor sonuca baktı ve şöyle dedi, sonuç negatif fakat ben zaten başka bir sonuç beklemiyordum, siz mr çektireceğinizi söylediğiniz için istediğiniz için yaptım, baştada söylemiştim zaten dedi, bu test en kesin sonucu adet geçikmesinden sonra verir dedi, bende yani sonucun değişme ihtimali var mı doktor bey dedim, tabiiki dedi, adetin gecikmesini beklemelisin, bu sonuç değişebilir, şuan kan testinde gözükmesi için çok erken dedi.. :) nedense benim moralim hiç bozulmadı ya :) hatta üstümden sanki bi yük kalktı :) çok rahatım..şimdi kırmızıları bekliyorum..eşimle çok güldükkk..gelene kadar birbirimize hani bebişş diyip durduk :) eşim ben ümitliyim var diyor ama nasip dedik sonra..Allah hayırlısını nasip etsin :)
demek ki neymiş, kan tahlili için bile 5-6 gün erkense, idrar tahlili yapan arkadaşlarımmm üzülmesinler..onlar için daha erken bence..adet gününü bekliyoruzzz kızlar :)
arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veeehamileyimm
selam kızlar benim de 5-6 gün var kan testi yaptırmak geçti aklımdan ama vazgeçtim . göğüslerim şiş acıyo da dokununca ondan umudum var ama bilmiyorum sizce olabilir mi yaa:26::26::26::26:
ben göğüslerin acıması olayına cok ınanıyorum :) yanı bencee hamıle olabılırsın :)) geçen ay bnmde goguslerım cok acıyodu ve hamıleydımmm
yanlara dokununca acıyo bi de şiş sende de öyle olmuşmuydu
bnm yanlardan değilde uçları acıyordu dokununca
selam kızlar...........
Selammmmmmmmmmmmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?