- 7 Mart 2011
- 7.391
- 8.067
- 398
- 36
arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veeehamileyimm
kızlar uğurlu listemizi düzeltmelerle birdaha görelim yaaa neler değişmiş.bende bat bugün akıntı var,göğüs uçlarım çok ağrıyor ve adet sancısı,birde kasık ağrısı.bakalım allahım hayırlısını versin.
karadenizkry senin de bat 14 müş benim de 14 ben de adet olmadım öyle ara ara ağrım oluyor ama okadar gerisi gelmiyor idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı.sen de duurm ne ??belirti var mı?yarın da olmazsa ben kan testi yaptırcam artık yarın.
benimde akintim cok olmaya basladi su gibi bende anlamadim bugünde regl olmadim###
yarin son birkez daha test yapicam sabah ki idarimla yapicam idrari bekletsem bir sey olmaz sanirsam cünkü evde test yok öglen almam gerek bir sey olmaz sanir 4-5 saat beklese idrar demi
İnsallahhh canim..isin ilginci bennde bugunlerde adet agrilari baslardi henuz o da yok..hamis arkadaslar adet agrisi yasadi mi acaba?yasadiysa kac gun kala?benim aşılamanın 11. günü kan testtim negatif çıktı sonra dr.aradım bana erken yaptığımı söyledi durum değişebilirmiş. şuan 2 gün adetim geçıktı ve 14. günümdeyim ....
ümidimizi yitirmeyelimmm inş. hamileyizdirrrrr....
selam kızlar benim de 5-6 gün var kan testi yaptırmak geçti aklımdan ama vazgeçtim . göğüslerim şiş acıyo da dokununca ondan umudum var ama bilmiyorum sizce olabilir mi yaa:26::26::26::26:
İnsallahhh canim..isin ilginci bennde bugunlerde adet agrilari baslardi henuz o da yok..hamis arkadaslar adet agrisi yasadi mi acaba?yasadiysa kac gun kala?
sakin canim kan testi yaptirma ..doktor cikmaz dedi bugun..yazdiklarimi okudun mu?
bu arada beklenmeyen adet tarihim 1nisan beni de eklerseniz listenize sevinirim arkadaşlar
kızlar uğurlu listemizi düzeltmelerle birdaha görelim yaaa neler değişmiş.bende bat bugün akıntı var,göğüs uçlarım çok ağrıyor ve adet sancısı,birde kasık ağrısı.bakalım allahım hayırlısını versin.
bende aranıza yeni katıldım hanımlar, benide ekleyin beklenmeyen tarihim 28 mart yaşım 27le.heyecanla bekliyorum,Allahım isteyen herkese nasip etsn evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?