Oleyyyyy oleeyyyy bir hamişimişz daha var.Canım çok sevindim.Darısı tüm bekleyenlere.arkadaşlar sabah idrar testi yapmıştım biraz silik çıkmıştı gidip kan testi yaptırdım veeehamileyimm
Canım sıkma canını.Umarım nisana hayırlısıyla olur bebişin.kızlar az önce hastaneden geldim beni listeden çıkarabilirsiniz kan testi sonucum koca bi negatif umarım sizler güzel haberler alırsınız hoşçakalın
Yok canım hiçbir ağrım yok Öyle rahatımki şimdilik.Umarım 8 ay daha böyle geçer.Canım seninkiler de geçer umarım en kısa zamanda.slm mavibebek nasılsın kasık ağrıların var mı bende hiç durmadan ağrıyo:18:
Hoş geldin canım.Umarım sağlıkla olur en kısa zamanda bebişin.merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende bu ay bebiş bekleyenlerdenim.allah hepimizin gönlüne göre versin
Yok canım hiçbir ağrım yok Öyle rahatımki şimdilik.Umarım 8 ay daha böyle geçer.Canım seninkiler de geçer umarım en kısa zamanda.
Canım cumartesi gittim doktora.B-hcg 1530 çıktı.Ama keseyi göremedi doktor.Haftaya cumartesi tekrar gel dedi.Yine gideceğim.Ama sanırım kalbini duyamam sadece kese görülür.O zaman bebişim 5+2 olacak.Senin ne zaman 6 hafta olacak canım.inşallah canım ağrısız sızısız geçer 8ay araştırdım bende şimdi nette rahim genişliyo diye olurmuş normalmiş yani.sen doktora gittin mi? ben bu sefer bekliycem 6.haftada gidiyim kalbide duyulsun diyorum
Canım cumartesi gittim doktora.B-hcg 1530 çıktı.Ama keseyi göremedi doktor.Haftaya cumartesi tekrar gel dedi.Yine gideceğim.Ama sanırım kalbini duyamam sadece kese görülür.O zaman bebişim 5+2 olacak.Senin ne zaman 6 hafta olacak canım.
Canım ilk defa böyle bir şey duyuyorum.Zaten sonuç benim bildiğim öyle 5 dk.da çıkmıyor.Yani başka bir bakma yolu bilmiyorum ama benim de içim rahat etmezdi böyle.Varsa imkanın başka bir yere tekrar git.slm kızlar bana yardım edebilecek var mı???
benim idrarımda öncedende yazmıştım c dekiyle aynı netlikte olmasada belirgin ikinci çizgi çıkmıştı dün dayanamadım kan testi için en yakın tıp merkezine gittim.kız yaptı 5 dak da geldi yanıma tam sınır olabilirde olmayabilirde dedi.nasıl yani dedim işte kendine göre açıklama yaptı giderken tebrik etti.bu ne demek oluyor.değer çıktımı verirmisiniz dedim.bilgisayarımız bozuk dedi farklı bi şekilde bakmış olabilrmi sizce kanıma???dünden beri resmen psikolojim bozuldu...
benimde yaş 26.....
amin.... ben de yaş 24 bat 25 mart............
bende aranıza yeni katıldım hanımlar, benide ekleyin beklenmeyen tarihim 28 mart yaşım 27le.heyecanla bekliyorum,Allahım isteyen herkese nasip etsn evlat.
Neredeyse aynı bebişlerimiz demekki.Ben de büyük ihtimal dayanamaz kalp atışlarını duymak için 7 haftada falan yeniden giderim.27martta 6 hafta olacak gerçi doktor benide bu hafta çağırdı ama görülmez daha sonra vajinal bakıyolar ondan bekliyim garanti olsun
Canım ilk defa böyle bir şey duyuyorum.Zaten sonuç benim bildiğim öyle 5 dk.da çıkmıyor.Yani başka bir bakma yolu bilmiyorum ama benim de içim rahat etmezdi böyle.Varsa imkanın başka bir yere tekrar git.
screamaway,beni kırmızıya boyayabilirsin cnm listede bugun regl olmustum(yenı batım 11 nisan..
Neredeyse aynı bebişlerimiz demekki.Ben de büyük ihtimal dayanamaz kalp atışlarını duymak için 7 haftada falan yeniden giderim.
Canım bozma moralini.Bak zaten idrar testin pozitif çıkıyormuş.Demekki hamilesin.Perşembeye de az kaldı.Moralini bozup da bebişi de üzme.Rahat ol.eşim perşembeye kadar sabreselim direk doktora gideriz diyor.ikinci çizgi bu akşam da yaptım yine var...moralim aşırı bozuk ama
offffffffff offfffffffffff adet olamadım ve inanılmaz ateş bastı stres bastı((test yapmaktan bıktım neye göre hareket edicem hamilemiyim yoksa değilmiyim neye göre neyim şimdi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?