Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

eşim perşembeye kadar sabreselim direk doktora gideriz diyor.ikinci çizgi bu akşam da yaptım yine var...moralim aşırı bozuk ama

canim neden uzuluyorsun ki? buyuk ihtimal hamilesin..
gittigin yerde herhalde makina bozukmus... kiz, sana olumlu veya olumsuz birsey soylemek istememis, ortada birakmis...
hic uzulme bence.. en kisa zamanda baska bir yere gidip testini yaptir...
simdiden tebrikler...

uzulme, canim.. nisana olur insallah... beraber nisana devam edecegiz yani....

inanırmısın bugun o kırmızıları görünce o kadar agır bir yük kalktı ki omuzlarımdan çunku gereksız fazla stres ve heyecan yapmıstım artık gelsınde bu ıskence de bıtsın dıyordum o yüzden üzülmüyorum cnm bilakis rahatladım..bizler sağlıklı olalımda aylar bitmedi ya:)dur bakalım cnm sende daha ümitler tükenmedi bildiğim kadarıyla..inşallah en yakın zamanda hayırlı bi şekilde hamile kalırız bizde..

27martta 6 hafta olacak gerçi doktor benide bu hafta çağırdı ama görülmez daha sonra vajinal bakıyolar ondan bekliyim garanti olsun

vajinal ultrason zararlımı acaba..benim gideceğim doktorda o şekilde muayene ediyormuş..gidem arkadaşım var çok memnun ama bazende acaba bi zarar varmıdır diye düşünüyorum...

Canım senin işin de zor gerçekten.Biz merakımıza yenilirsek en azından hemen çare buluyoruz.Ne yapacaksın beklemekten başka çare yok.Sabret canım.

vajinal ultrason zararlımı acaba..benim gideceğim doktorda o şekilde muayene ediyormuş..gidem arkadaşım var çok memnun ama bazende acaba bi zarar varmıdır diye düşünüyorum...

benim dr. da öyle muane edyor bebek icin zarali olabilirmi bende düsünüyorum ama bilmiyorum ne dogru.

Canım senin işin de zor gerçekten.Biz merakımıza yenilirsek en azından hemen çare buluyoruz.Ne yapacaksın beklemekten başka çare yok.Sabret canım.

öyle valla kizlar ben dr. dedim cikmadi idrarda dedi belki 10 gün sonra cikar sende belki regl olursun bu hafta sonuna kadar bekle dedi zaten adet olmazsam gittigimde kalp atislarinida duyabilirmisim eger hamileisem tabi.

zararı yokmuş ya benim kalp atışı falan duyulmuyo diyede hep öyle bakmıştı ilkinde ama gerekmedikçe tercih edilmese iyi olur tabi

evet canim, daha artmadi ama artcak bence.. agrim da var biraz... resmen adet canim bu.. napimmm tutmadi bu ayda... daha cok dusunup umitlenmeyecegim..

kendimi nisana cektim bile listede..

kafeini birakmistim, ya hamileysem diye.. geri basladim.. ohhhh... kahve ve cikolata... keyif yapiyorum..

kendimi rahat tutuyorum... yarin bir daha "ya ben yerlesme kanamasi diye dusunmustum ama bu artti" diye uzulmek istemiyorum...

uzerimden yuk kalkti demissin, seni anliyorum kesinlikle... boyle dusunmeye baslayinca, bende rahatladim...aynen, uzerimden yuk kalkti valla... biran once goreyim adetimi de, yeni ovulasyonu hesaplamaya basliimm...

canım benim ne kusuru ya olurmu hamile olduğumu sanmıyorum bitanem olsa kanda çıkardı bakalım gelecek günler ne gösteriyo çok stresli bir yapım var ondanda gecikmişdir beni idrar testi çok yanılttı canım ya umutlandırdı boşuna inşallah senin bebişin vardır canım teyze olmuşumdur inşallah Allaha emanet ol

beni hala listeye almadınız
bir iki sorum olacaktı
regl zamanıma 6 gün var ama 4 gün önce bir kasık ağrısı olduki geçti
kasık ağrısından sonraki gün sabah midem çok bulandı ama başka bulantı olmadı
zaman zamanda sol rahim ağrıyor
akıntımda okadar çok ki regl oldum sanıp tuvalete gidip duruyorum
bu durumlar belirti olabilir mi ?
belkide psikolojiktir

500. sayfamız hayırlı olsun kızlar.Umarım yeni sayfalar bize birçok hamile haberi getirir.

inşallah canım...ben martın 1inde adet oldum.pcoslu olduğum için düzensiz yani ilaçla adet oldum.5.gün klomene başladım.12.gün kontrole gittm.3tane yumurta olduğunu ama tam gelişmediklerini söyledi.15inde gene gel bakıcaz dedi.yarın tekrar gidicem işte.hayırlısı inşalh.bişe sorucam u çatlatma iğnesinin zamanı yok mu ve bu iğneyi kim vuruyor..

Canım hayırlısı olsun.İnşallah sağlıkla gelir bebişin.İğne konusunda ben bir şey bilmiyorum canım.Bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.

Bi uyumusummm ki sormayin kizlarrr..uyandigimda karnim sismisti ama sanci yok..gelio galiba benim kirmizi boga :)

Son düzenleme:

canim ben senin bat'ini ve yasini gormedim... soylersen eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…