slm kızlar bana yardım edebilecek var mı???
benim idrarımda öncedende yazmıştım c dekiyle aynı netlikte olmasada belirgin ikinci çizgi çıkmıştı dün dayanamadım kan testi için en yakın tıp merkezine gittim.kız yaptı 5 dak da geldi yanıma tam sınır olabilirde olmayabilirde dedi.nasıl yani dedim işte kendine göre açıklama yaptı giderken tebrik etti.bu ne demek oluyor.değer çıktımı verirmisiniz dedim.bilgisayarımız bozuk dedi farklı bi şekilde bakmış olabilrmi sizce kanıma???dünden beri resmen psikolojim bozuldu...
eşim perşembeye kadar sabreselim direk doktora gideriz diyor.ikinci çizgi bu akşam da yaptım yine var...moralim aşırı bozuk ama
Canım bozma moralini.Bak zaten idrar testin pozitif çıkıyormuş.Demekki hamilesin.Perşembeye de az kaldı.Moralini bozup da bebişi de üzme.Rahat ol.
uzulme, canim.. nisana olur insallah... beraber nisana devam edecegiz yani....
27martta 6 hafta olacak gerçi doktor benide bu hafta çağırdı ama görülmez daha sonra vajinal bakıyolar ondan bekliyim garanti olsun
Canım senin işin de zor gerçekten.Biz merakımıza yenilirsek en azından hemen çare buluyoruz.Ne yapacaksın beklemekten başka çare yok.Sabret canım.off off ben ne yapim kizlar siz yine gidip kan tsti yapabilirsiniz ya bennn
haftzaya pztesi ye gün verdi dr, benim de bat 12 martti bekleyin dedi belki gec olursun adet dedim ilk defa gecikti diyo hemen kan degerin yüksek cikmaz zaten buradakileri anlamiyorum yaa
vajinal ultrason zararlımı acaba..benim gideceğim doktorda o şekilde muayene ediyormuş..gidem arkadaşım var çok memnun ama bazende acaba bi zarar varmıdır diye düşünüyorum...
canim neden uzuluyorsun ki? buyuk ihtimal hamilesin..
gittigin yerde herhalde makina bozukmus... kiz, sana olumlu veya olumsuz birsey soylemek istememis, ortada birakmis...
hic uzulme bence.. en kisa zamanda baska bir yere gidip testini yaptir...
simdiden tebrikler...
keşke arıza var deselerdi verdiğim parayıda almazdım bu beni çok üzdü ..eşimde babaların içine doğar var benim bebeğim diyor:)))
Canım senin işin de zor gerçekten.Biz merakımıza yenilirsek en azından hemen çare buluyoruz.Ne yapacaksın beklemekten başka çare yok.Sabret canım.
amin.... ben de yaş 24 bat 25 mart............
vajinal ultrason zararlımı acaba..benim gideceğim doktorda o şekilde muayene ediyormuş..gidem arkadaşım var çok memnun ama bazende acaba bi zarar varmıdır diye düşünüyorum...
inanırmısın bugun o kırmızıları görünce o kadar agır bir yük kalktı ki omuzlarımdan çunku gereksız fazla stres ve heyecan yapmıstım artık gelsınde bu ıskence de bıtsın dıyordum o yüzden üzülmüyorum cnm bilakis rahatladım..bizler sağlıklı olalımda aylar bitmedi ya:)dur bakalım cnm sende daha ümitler tükenmedi bildiğim kadarıyla..inşallah en yakın zamanda hayırlı bi şekilde hamile kalırız bizde..
ayyyyyyyyyy canım kadriyeciğim çok büyük bir hata yaptım özür dilerim gülüm ben ara vereceğim çok yıprandım deyince adetin geldi sandım.nolur beni affet inşaallah gelmiştir bebişin canım arkadaşım listeye ekleyelim yeniden hep aramızda ol olurmu inşaallah güzel haberler ver bize.öpüyorum kocaman.kızlar özür dilerim yaaaa çok büyük bir yanlışlık yaptımmm ben kadriyeciğim için.ama pnr30 arkadaşımız kesin hamile ondan eminim.
500. sayfamız hayırlı olsun kızlar.Umarım yeni sayfalar bize birçok hamile haberi getirir.
Canım hayırlısı olsun.İnşallah sağlıkla gelir bebişin.İğne konusunda ben bir şey bilmiyorum canım.Bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.inşallah canım...ben martın 1inde adet oldum.pcoslu olduğum için düzensiz yani ilaçla adet oldum.5.gün klomene başladım.12.gün kontrole gittm.3tane yumurta olduğunu ama tam gelişmediklerini söyledi.15inde gene gel bakıcaz dedi.yarın tekrar gidicem işte.hayırlısı inşalh.bişe sorucam u çatlatma iğnesinin zamanı yok mu ve bu iğneyi kim vuruyor..
beni hala listeye almadınız
bir iki sorum olacaktı
regl zamanıma 6 gün var ama 4 gün önce bir kasık ağrısı olduki geçti
kasık ağrısından sonraki gün sabah midem çok bulandı ama başka bulantı olmadı
zaman zamanda sol rahim ağrıyor
akıntımda okadar çok ki regl oldum sanıp tuvalete gidip duruyorum
bu durumlar belirti olabilir mi ?
belkide psikolojiktir
Bi uyumusummm ki sormayi kizlarrr..uyandigimda karnim sismisti ama sanci yok..gelio galiba benim kirmizi boga :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?