Kızlar iyi geceler.Öpüyorum hepinizi
yok be kuzu pek umutlu degilim artik ben..ama beklioz iste yinede bi umitle :) senin durumda degisiklik var mi canihistttt Kuppecimmm iyiye yor bakimmmm...
bari 19lulardan sen hamile ol...
yok be kuzu pek umutlu degilim artik ben..ama beklioz iste yinede bi umitle :) senin durumda degisiklik var mi cani
, hizlanma var mi yoksa az mi oldu?
yok ayniyim henuz... yarina hizlanma bekliyorum....
Allahım yarın inşallah hızlanmasınnnnn..dua etcem senin için..ya bizde mutlu olsaydık keşke bu ay..neyse gelecek ay birlikte olmakta güzel olcak :) ama bu sefer stres olmak yok, belirti aramakta yok bize..
canimmmm, senin daha umidini yitirmek icin sebebin yok...
bekle daha... en az 4 gun daha...
Bi uyumusummm ki sormayin kizlarrr..uyandigimda karnim sismisti ama sanci yok..gelio galiba benim kirmizi boga :)
Listemizin en son hali
canım benide aranıza eklermisin
13 mart (Hala ümitle bekliyorum:)
yaşın 26
benimde gögüslerim sismis kizlar
Allahım yarın inşallah hızlanmasınnnnn..dua etcem senin için..ya bizde mutlu olsaydık keşke bu ay..neyse gelecek ay birlikte olmakta güzel olcak :) ama bu sefer stres olmak yok, belirti aramakta yok bize..
ne biliyim canım ya hissedemiyorum..böyle garip bi duygu..olsa sanki hissederim gibi geliyo..keşke bi süpriz olsa..sen geçen ay kaçında adet olmuştun canım 29 gün mü sürüyodu döngün..
sende var birşeyler canımm ya :) bi ara sabah idrarını bekletcem diye birşey yazmışsın, öyle işe yaramaz diye okumuştum ben..etkisini kaybediyormuş galiba..aklında olsunn hayatım..
canım benide aranıza eklermisin
13 mart (Hala ümitle bekliyorum:)
yaşın 26
cikardim eski kayitlari oturup hesapladim senin icin Kuppecim...
Gecen sene basindan elimde olan tarihlerle 4 dongu tarihi hesaplayabiliyorum.. 2 kez 29, 1 kez 27, 1 kez de 26 surmus..
sonra bir ara var.. tarih tutmadim o ara...
Ve bu sene kasimdan beri butun tarihlerimi tutuyorum.. dongulerin sirasiyla soyle: 27 gun, 28 gun, ve 29 gun surmus dongum...
ve bugunle beraber son dongum, 24 gun surmus bulunuyor.. bir anda bir dusus yasamisim..
(amma istatistik cikardim...)
cnm sen test mi yaptınnn. böyle olumsuz konuşuyosunn yoğundum okuyamadım
hiçç 24 gün olmamış olman, bu aya denk gelmesi çook enteresannnnn canımm..yokk yaw bunda bi iş var :26: güzel bi iştir umarımmm
Kuppecim, cocuk stresi nelere yol aciyor iste...
Ben daha umitlenmek istemiyorum, bkz: (...)
bu ay seninle sevinecem insallah canim... gelecek ay bana seviniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?