Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

selam kızlar 4-5 gün vardı adete test yaptım demin yine negatif ya göğüslerim şiş ama aldatıyolar mı ki beni ne dersiniz???????????????????????

oyle tabi canim buralardayiz insallah...
hoşgeldin canım bende burda yeniyim.burdaki arkadaşlar çok iyiler hemen aralarına alıyolar.çünkü hepimizm isteği derdi aynı
aliriz tabi aramiza nihanin dedigi gibi hepimmiz tek amac icin biraradayiz...
selam kızlar nasılsınız. yeni hamileler varmış çok sevindim tebrik ediyorum. darısı tüm bekleyenlerin başına olsun.
aminn canimm
meraba kızlar tablonuz çok güzel,adım derya beni de eklerseniz sevinirim,bat 28 mart
hosgeldin deryacim.. yanilmiyorsam diger topicten karsilasiyorz hadi bakem hayirlisi...

hoşgeldin canım bende burda yeniyim.burdaki arkadaşlar çok iyiler hemen aralarına alıyolar.çünkü hepimizm isteği derdi aynı

Teşekkür ediyorum nihanca :80: evet Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler..inş. ismimi listede de görürüm :81:

selam kızlar 4-5 gün vardı adete test yaptım demin yine negatif ya göğüslerim şiş ama aldatıyolar mı ki beni ne dersiniz???????????????????????

canim biliyorsun adet oncesindede goguslerde ayni degisimler mevcut!! test icin biraz erken degil mi?? bak bugunmujdeleyen akadas iki gun nce yapmis testini negatif cikmis.. bugun kan testinde ise hamis haberiyle geldi... 4 5 gun cok canim bekleyelim!!! zor ama birlikteyiz:79::81:

Teşekkür ediyorum nihanca :80: evet Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler..inş. ismimi listede de görürüm :81:

amin canım inşallah hepimizin isimleri o listede yazar.kocaman yazılarla diye.ve bebeklerimize kavuşuruz

yeni hamileler var ne güzel..tebrik ediyorum hepinizi.beni listeden çıkarabilirsiniz.nisan a inşallah.pazar günü yapmıştım test negatif çıkmıştı.

hamile sayılarıı artıyoo ne güzelll.Allah isteyen herkese versinnn.sağlıklı bebeklerimiz olur inşallahh.Allah kucağımıza almayıı nasip eder inşallah.sorunsuz hamilelik geçiririz inşallahhhhhhh.AMİNNNNNNNN

canım arkadaşımın söylediği çok doğru.daha çok erken.adetin geçtikten sonra yap bence.ama inşallah vardır.zaten bu belirtileri her ay psikolojik olarak yaşıyoruz mide bulantıları bel ağrıları vs.. gibi .yine de allahtan ümit kesilmez.peki belirtilerin var mı canım

ya benim 2 aydır şişlik olmadı daha doğrusu uzunca bi zamandır olmuyodu. yanlardan dokununca da acıyo umut ediyo insan . dediğin gibi var daha ama sabırsızlanıyorum işte elimde değil . kan testi mi yaptırsam diyorum ona da cesaret edemiyorum .......

yeni arkadaşlar hoş geldinizzz aramızaaa.. inşallah hayırlı haberlerinizi paylaşırsınız bizlerle :)

benim ayın 14üydü kan testi yaptım çıkmadı..hayırlısı artık inşallah. doktor ben de yumurtlama tembelliği olduğunu söylemişti kızlar, bugün 37 gün oldu regl de olmadım. reglim gelince doktora gidiiim diyorum. Doktor yumurtlama gününü söylüyor değil mi?

canım tebrikler ne kadar güzel bir haber allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100 bakalım kırmızılar gelcekmii

bitanem hayırlısı olsun günlerimiz bitmediki nisana inşaallah.allahım sağlıklı sıhhatli versinde bekleyelim canım sakın üzülme.

canım tarihine varmışki bende geçtide yaptırdın sandım o zaman üzülmeye hiç gerek yok inşaallah bebişin gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…