meraba kızlar tablonuz çok güzel,adım derya beni de eklerseniz sevinirim,bat 28 mart
meraba kızlar tablonuz çok güzel,adım derya beni de eklerseniz sevinirim,bat 28 mart
oyle tabi canim buralardayiz insallah...sağol canım iyi dileklerin için.allahım hiç bi üzüntü yaşatmasın bizlere.evet canım beraber kutlarız inşallahburda birbirimize destek olunca üzüntülerimiz biraz daha hafifliyo.bizim gibilre ancak bizden fayda var arkadaşım
aliriz tabi aramiza nihanin dedigi gibi hepimmiz tek amac icin biraradayiz...hoşgeldin canım bende burda yeniyim.burdaki arkadaşlar çok iyiler hemen aralarına alıyolar.çünkü hepimizm isteği derdi aynı
aminn canimmselam kızlar nasılsınız. yeni hamileler varmış çok sevindim tebrik ediyorum. darısı tüm bekleyenlerin başına olsun.
hosgeldin deryacim.. yanilmiyorsam diger topicten karsilasiyorz hadi bakem hayirlisi...meraba kızlar tablonuz çok güzel,adım derya beni de eklerseniz sevinirim,bat 28 mart
hoşgeldin canım bende burda yeniyim.burdaki arkadaşlar çok iyiler hemen aralarına alıyolar.çünkü hepimizm isteği derdi aynı
selam kızlar 4-5 gün vardı adete test yaptım demin yine negatif ya göğüslerim şiş ama aldatıyolar mı ki beni ne dersiniz???????????????????????
Teşekkür ediyorum nihanca :80: evet Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler..inş. ismimi listede de görürüm :81:
merhaba canım benim de bat 28 demek aynı günü bekliyoruz.inşallah bu ay bizdeoluruz hayırlısı
merhaba busra çanakkalede mi oturuyosun bende oralıyım
canim biliyorsun adet oncesindede goguslerde ayni degisimler mevcut!! test icin biraz erken degil mi?? bak bugunmujdeleyen akadas iki gun nce yapmis testini negatif cikmis.. bugun kan testinde ise hamis haberiyle geldi... 4 5 gun cok canim bekleyelim!!! zor ama birlikteyiz:79::81:
evet canımçanakkale bigaaada oturuyorummm
canim biliyorsun adet oncesindede goguslerde ayni degisimler mevcut!! test icin biraz erken degil mi?? bak bugunmujdeleyen akadas iki gun nce yapmis testini negatif cikmis.. bugun kan testinde ise hamis haberiyle geldi... 4 5 gun cok canim bekleyelim!!! zor ama birlikteyiz:79::81:
Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100bakalım kırmızılar gelcekmii
evet canım 19 daa bekleyemedım arkadasımla yuruyuse gıttım yuruyus yapamana kadar cıkar sonuc alırım dedım ama zaten gıderkende negatıf sonuc alacagımı bılıyodum dayanamadım napıyımm daha 19 var nasılsaa bıde benım ılk korunmadan bırlıtelıgım 4 martt daha cok erkendı ama baktırtım ıstee nasıp olmazsa nısana artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?