benim ayın 14üydü kan testi yaptım çıkmadı..hayırlısı artık inşallah. doktor ben de yumurtlama tembelliği olduğunu söylemişti kızlar, bugün 37 gün oldu regl de olmadım. reglim gelince doktora gidiiim diyorum. Doktor yumurtlama gününü söylüyor değil mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/428599-saka-yaptim-hamile-degilmisim.html
kızlar bu topkiteki minimini ark hamilelik mücaledesini bir okuyun......
canık beni de eklermisin beklenmeyen bat 28 mart umarım gelmez
Yaa beni de aranıza alır mısınızyaş 29 beklenmeyen bat 6 Nisan
meraba kızlar tablonuz çok güzel,adım derya beni de eklerseniz sevinirim,bat 28 mart
yeni hamileler var ne güzel..tebrik ediyorum hepinizi.beni listeden çıkarabilirsiniz.nisan a inşallah.pazar günü yapmıştım test negatif çıkmıştı.
merhaba canım benim de bat 28 demek aynı günü bekliyoruz.inşallah bu ay bizdeoluruz hayırlısı
çok güzeldi gülüm çok saol bu ne güzel bir umut idrar testleri yanlış offf ne problem yaaaa.kan testi bile beklemeden adet çıkmıyor.valla işimiz zor gülüm yaaaa.bende bugün adet gelmedi şükür gidiyorum wc ye akıntı,birde sabah mide bulantısını ilk kez yaşadım.ve beklemektennnnnnnnnn sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şaşırdım ne düşüneyim 14 ü olmam lzımdı 16 sı bende 19unu bekliyorum özele gideyim diyeee.inşaallah allah hepimize bu duyguyu yaşatsınnnnnnnnn.
cok fena yaa.. cok uzuldumm... benim de burda idrar testinden baska carem yok..
valla bitanemm allah size çok hemde çok büyük bir sabır versin ayyyy beklemekten öldüm yaaaa belki 5 gün sonra gelir ha geldi,ha gelecek,yok gelmedi bebiş var,yok test yanlışmı,doğrumu,inanmalımıyım v.b allahım hepimize çok çok çok sabır versin.sonundada mucizesiyle taçlandırsın inşaallah bitanem.
ayın 14 ü batım fakat hala olmadım adet. dün test yaptım yine tek çizgi((
zaman takılı kaldı sankiii yawwww..ilerlemioooo :84:
ya walla kuppe bende seni çok merak ediyorum neyse hadi az kaldı bebiş varsa napsın annesi çok erken beklemeye başlamış ama
Canım çooooooook sevindim.Ne güzel bir haber.İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
Canım üzülme sen de hem daha bitmiş değil gününe de var.Yani kırmızılar gelene kadar üzülmek yok.kızlar merhaba bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuççç bebişim yokkk 0.100bakalım kırmızılar gelcekmii
canimmmmm, ne guzel dua etmissin...
cok hosuma gitti... aminnnn....
canim insallah hamilesindir..
Selam kızlar.Öyle yorgunum ki.Sabahtan beri ilçede tiyatro yarışmasında jüri üyesiydim.Eve kendimi zor attım ama topici de okumadan yapamadım.Bağımlılık oldu benim için.
Canım çooooooook sevindim.Ne güzel bir haber.İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
Canım üzülme sen de hem daha bitmiş değil gününe de var.Yani kırmızılar gelene kadar üzülmek yok.
canım kıyamam sana yaaa.dikkat et kendini çok yorma.buarada arkandan geleceğiz demiştik ama karya ve ben bebekler nazlanıyo sanırım bizide çatlatacaklar.off bekle bekle bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?