şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...[/QU
tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Tatlım iş işte mecbur ne yaparsın.
Sizinkiler kız herhalde çok nazlılar.Canlarım benim ya ne bilsinle anneleri dışarda meraktan çatlıyor.Onlar rahat tabi içerde.
Çok sağol canım.İnşallah dualarımız kabul olur.Gelir sağlıkla bebişler peş peşe.inşaallah canımın içi inşaallah valla artık göstersinler kendilerini yaaa bizide rahatlatsınlar.kız bebişide ne çok severim gerçi rabbim kız erkek ne verirse razıyız yeterki nasip etsin bize o cennet kokularını.sanada sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip kısmet etsin rabbim kaderini güzel etsin,uzun ömürler versin inşaallah.sadece bize deil bütün bekleyen anne adaylarına inşaallah bütün dileklerim.şimdiden aminnn biraz önce yasin okudum hepimiz için allahım kabul etsin,dualarımızı boş çevirmesin inşaallah.
Tatlım tebrik ederim.Çook sevindim.Darıs tüm isteyenlere inşallah.
Çok sağol canım.İnşallah dualarımız kabul olur.Gelir sağlıkla bebişler peş peşe.
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey bir bebişimiz daha geldi.tebrikler birtanem.bugün 2 mutlu haber havalarda uçuyorum yaaaaaaaaaaaaa.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.maaşallah şimdiden
çok güzeldi gülüm çok saol bu ne güzel bir umut idrar testleri yanlış offf ne problem yaaaa.kan testi bile beklemeden adet çıkmıyor.valla işimiz zor gülüm yaaaa.bende bugün adet gelmedi şükür gidiyorum wc ye akıntı,birde sabah mide bulantısını ilk kez yaşadım.ve beklemektennnnnnnnnn sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şaşırdım ne düşüneyim 14 ü olmam lzımdı 16 sı bende 19unu bekliyorum özele gideyim diyeee.inşaallah allah hepimize bu duyguyu yaşatsınnnnnnnnn.
CANIMMMM TEBRİK EDERİM.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN.
Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
çok saolll rabbim herkesi benim gibi güldürsün inşşş herkese çok dua etcem bu gece teheccüte kalkıp
bak gelmeiş hala bu iyiye yoralım....inş kan testinde mutlu haberi alırısn....baksana o ark bile bukadar çok rahatsızlığı varken hamile kaldıysa Rabbim yeterki ol desin oluyor.... morel bozmaya geek yok
hayırlı olsunnnnn tebrik edrrim inş daha güzel haberlerini alırısnız...
haklısın canım arkadaşım haklısın zaten o yazıya çok etkilendim.inşaallah bu ay allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?