Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Tatlım iş işte mecbur ne yaparsın.
Sizinkiler kız herhalde çok nazlılar.Canlarım benim ya ne bilsinle anneleri dışarda meraktan çatlıyor.Onlar rahat tabi içerde.

inşaallah canımın içi inşaallah valla artık göstersinler kendilerini yaaa bizide rahatlatsınlar.kız bebişide ne çok severim gerçi rabbim kız erkek ne verirse razıyız yeterki nasip etsin bize o cennet kokularını.sanada sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip kısmet etsin rabbim kaderini güzel etsin,uzun ömürler versin inşaallah.sadece bize deil bütün bekleyen anne adaylarına inşaallah bütün dileklerim.şimdiden aminnn biraz önce yasin okudum hepimiz için allahım kabul etsin,dualarımızı boş çevirmesin inşaallah.

Çok sağol canım.İnşallah dualarımız kabul olur.Gelir sağlıkla bebişler peş peşe.

şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim

Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey bir bebişimiz daha geldi.tebrikler birtanem.bugün 2 mutlu haber havalarda uçuyorum yaaaaaaaaaaaaa.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.maaşallah şimdiden

ayyy kızlar banada bi haller oldu bebişi öğrendiğimden beri dün rüyamda bi dua ediyodum bi dua hiç bilmediğim duaları okuyodum.yatmadan her gece dua ediyorum zaten allahım herkesi meleklerine kavuştur diye.

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey bir bebişimiz daha geldi.tebrikler birtanem.bugün 2 mutlu haber havalarda uçuyorum yaaaaaaaaaaaaa.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.maaşallah şimdiden

çok saolll rabbim herkesi benim gibi güldürsün inşşş herkese çok dua etcem bu gece teheccüte kalkıp

bak gelmeiş hala bu iyiye yoralım....inş kan testinde mutlu haberi alırısn....baksana o ark bile bukadar çok rahatsızlığı varken hamile kaldıysa Rabbim yeterki ol desin oluyor.... morel bozmaya geek yok

şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim

Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...

hayırlı olsunnnnn tebrik edrrim inş daha güzel haberlerini alırısnız...

Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...[/QU
tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah[/QUOTE]

aminn hepimiz inşş

canımmm çook tebrik ediyorum bende çok mutlu oldum okuyunca bugünlerde hep hamiş haberleri alıyorum zaten.sonrada allahım banada herkeze de ver diye dua ediyorum.seninki aşılamaymış bende dün yaptırdım inşallah tutar ilk aşılamanmıydı senin

haklısın canım arkadaşım haklısın zaten o yazıya çok etkilendim.inşaallah bu ay allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

Selam kızlar nasılsınız.
Uzun süredir girmiyorum hamile sayımız çoğalmış ne güzel.
Benim bu ay da çöpe gitti.
Beklediğimden çok erken geldi kırmızılar.
Sabah bi uyandım hastalanmışım.Başta çok üzüldüm ama hayırlısı değilmiş napalım önmüzdeki aylarda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…