şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...
Selam kızlar nasılsınız.
Uzun süredir girmiyorum hamile sayımız çoğalmış ne güzel.
Benim bu ay da çöpe gitti.
Beklediğimden çok erken geldi kırmızılar.
Sabah bi uyandım hastalanmışım.Başta çok üzüldüm ama hayırlısı değilmiş napalım önmüzdeki aylarda inşallah.
Canım senin hala gelmemiş ne güzel hala umudun var inş yüzün güler bu ay
Hoşgeldin kokohantescim,Bizler iyiyiz beklemedeyiz
Tabii hamiş haberleri de alıyoruz bugün.
Hastalandın demek,üzüldüm ama olsun hayırlısı bir sonraki aya inşallah,günün ne zamandı da erken geldi canım?
özledik canım benim sen nerelerdesinnnn.gelmedi gülüm hayırlısı bakalım.gelirse birlikte bekleriz artık arkadaş olursun bana.sende üzülme birtanem yeni ay yeni umut bundada vardır bir hayır diyelim önümüze bakalım.iyiki geldin valla arada yokolma yaaaa nere gidiyorsun?
kızlar lütfen bana bi rşey diyin ya.14 bat fakat adet olmadım.test yaptım hepsi farklı marka hep tek çizgi çıktı madem negatif adet niye olmuyorum ve bir de midem çok kötü benim bulanıyor(
kızlar lütfen bana bi rşey diyin ya.14 bat fakat adet olmadım.test yaptım hepsi farklı marka hep tek çizgi çıktı madem negatif adet niye olmuyorum ve bir de midem çok kötü benim bulanıyor(
Hoşbulduk canım. Ya benim batımı buradaki tabloya 22 diye yazmıştık ama doktor tam tarih vermemişti 25 gün falan demişti o da 18'ine geliyo.
Yani 2 gün falan erken geldi ki ben 20si gibi falan olurum diye düşünüyordum.
Bi de hiç anlamadım adet olacağımı normalde illaki ağrı olur sızı olur özellikle ilk gün ve öncesinde.
Sabah kalktım hiçbir şey yok normal bi gün tuvalete bi gittim gelmiş.
Ve çok garip resmen simsiyah geliyo
Valla tatlım sınav haftası başladı soru hazırla sınav yap onları oku yoğundum bu ara biraz. Şimdi 2 hafta, hafta içi eşim yok sık sık girerim
Sen hastalanma bu ay gelsin bebeğin de ben tek beklemeye razıyım diğer ayı
Sabah çok üzülmüştüm ama şimdi iyiyim erken geldiği de iyi oldu tedavi 2-3 gün önceye attı şimdi
11.günü gidicem bakalım yumoşlar ne kadar olmuş
Bu arada ben senden çok ümitliyim bu ay inş olur bekletemz fazla seni
Canım kan testi yapmadın mı?
Tedavi aşamasında mısın?
Eğer öyleyse belki kist falan olmuştur ve ondan gecikmiştir.
Benim ilk tedavi dönemimde yumurta takibi yapılıyordu bi seferinde resmen 15 gün geçti ama testlerde bir şey çıkmıyordu.Doktorum ilaç verdi onunla bile zor oldum.
Yani gecikmenin bir çok nedeni var.
Stres bile etkiliyor ve gecikiyor
Başka belirti var mı sende ne bileyim göğüs ucu hassasiyeti falan
yok bi tedavi döneminde değilim.normalde 32 günde oluyorum ama iyice değişt bu sefer belirti bile yok yüzümün yanmasından başka bide göğüslerim göbbeğim şişti okadar. acaba diyorum şubat 28 çektiği için mi böyle oldu?kan esti yaptırmadım ama yarın da olmazsa okuldan sonra doğru hastaneye gidicem.bakalım artık
Hiç sanmıyorum yerleşme olduğunu az geliyo ama simsiyahallah kolaylık versin birtanem adetin belkide yerleşmedir yaaa inşaallah öyledir.ama değilsede hayırlısı be gülüm hakkımızda hayırlısı.bilmiyorum ben beni birtanem yaaa bende şüpheleniyorum 3 gün geçti birde bugün sabah mide bulantısı vardı.ama biliyoruzki buda psikolojik olabiliyor.bakalım gülüm cumartesi sabah gideceğim gelmezse kırmızılar inşaallah da gelmez benim idrar testide negatif çıkıyor maalesef.oleeeeey buarada 2 hafta rahatız desene.
yok bi tedavi döneminde değilim.normalde 32 günde oluyorum ama iyice değişt bu sefer belirti bile yok yüzümün yanmasından başka bide göğüslerim göbbeğim şişti okadar. acaba diyorum şubat 28 çektiği için mi böyle oldu?kan esti yaptırmadım ama yarın da olmazsa okuldan sonra doğru hastaneye gidicem.bakalım artık
Hiç sanmıyorum yerleşme olduğunu az geliyo ama simsiyah
zaten tedaviye başladığımdan beri çok azaldı 3 gün de bitiyo normal mi değil mi bilmiyorum.
İnş gelmez tatlım senin de güzel haberlerini alırız.Cumartesiye ne kaldı şurda. Kendini çok dinleme şu birkaç gün.Biliyosun ki o psikolojik belirtiler biz dinledikçe artıyor
Şubat 28 çektiğinden yanlış hesaplamış olabilirsin ama şüphen varsa kendini yiyeceğine yarın sabah git kan testi yaptır varsa illaki çıkar yoksa da kendini yemezsin acaba var mı diye
Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?