benimde yanaklarim yüzüm yaniyor kizlar
merhaba bu konu gündemimde olduğu için ilgimi çekti
canım senin adetin gelmedi mi
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza ama bundan sonra her gün burda olucağım kesin::))
arkadaşlar regl dönemimden önce bu ay ufak bir kaza geçirdik:) ve ben acaba hamile miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum..işin aslı çokta istiyorum..diğer taraftan eşimde pek istekli değil bu konudaama ben çoook istiyorum..dua ediyorum inşallah bu kaza hayırlısıyla sonuçlanır..
kimseyle konuşamıyorum bu konuyu kesinleşmediği içinde..benim sorum acaba hamile kalma olasılığım ne kadar?? kalmış olabilir miyim?? regl olma dönemim mart 23 ü gibi tam da yumurtlama dönemimd ebu olay oldu..nolur bana yardım edin :(((
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza ama bundan sonra her gün burda olucağım kesin::))
arkadaşlar regl dönemimden önce bu ay ufak bir kaza geçirdik:) ve ben acaba hamile miyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum..işin aslı çokta istiyorum..diğer taraftan eşimde pek istekli değil bu konudaama ben çoook istiyorum..dua ediyorum inşallah bu kaza hayırlısıyla sonuçlanır..
kimseyle konuşamıyorum bu konuyu kesinleşmediği içinde..benim sorum acaba hamile kalma olasılığım ne kadar?? kalmış olabilir miyim?? regl olma dönemim mart 23 ü gibi tam da yumurtlama dönemimd ebu olay oldu..nolur bana yardım edin :(((
yok bacim ya dr haftaya pztesiye gün verdi dedi haftaya kadar olmazsan ultrasyon dada cikar onun icin haftaya randevu verdi lkan tahlili yapmadim
inşallah canım ultrasonda o minik karartıyıgörürsün.ne kadardır istiyosun gülüm
inşallah canım ultrasonda o minik karartıyıgörürsün.ne kadardır istiyosun gülüm
ben 1 senedir hap ile korundum ve hapi birakali 2,5 ay oldu
bu ayda adet olmayinca iyice ümitlendim valla nebilim birde teastler negatif cikti adettim 12 martti ama olmadim daha dr idrarda kimilerinde adetet gectikten 10 gün sonrada cikabiliyor dedi ama bilmiyorum bende belirti falanda yok benim ilk bebegim olucak
senin sen ne kadardir istiyorsun ?
hayırlısı canım.inşallah herşey umut ettiğin gibi olur.ama dah çok yeni korunmayı bırakmışsın.bence biraz bekle .1 sene hapla korunuduğun için rahim ve yumurtalıklar tembellliğe alışabişirmiş dr söylüyolar.canım ben 6 aönce hamileydim ama bebeği almak zorunda kaldılar dış gebelik oldum ameliyatla aldılar.bizde 2 aydır yeniden istiyroz bakalım hayırlısı
ins. canim görürüm yaa ins.
dr. bana hemen hamile kalabilirsein dedi test falan yaptirdik kan tahlili folik asit kullaniyorum 2,5 aydir yasim genc oldugu icin yumurtaliklarin hemen kendine gelir dedi o ileriki yaslar icin problemmis
zaman geçmiyooooo.... offfffffff
dr. bana hemen hamile kalabilirsein dedi test falan yaptirdik kan tahlili folik asit kullaniyorum 2,5 aydir yasim genc oldugu icin yumurtaliklarin hemen kendine gelir dedi o ileriki yaslar icin problemmis
anladım canım .tabi dr diyosa doğrudur.valla canım ben folik asiti bile bıraktım olursa allahtan dedim kendiliğinden olsun.hiç bitkisel kür falan denedin mi.soğan suyu çok iyi diyolar rahim için temizliyomuş bide hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
hayırlısı canım.inşallah herşey umut ettiğin gibi olur.ama dah çok yeni korunmayı bırakmışsın.bence biraz bekle .1 sene hapla korunuduğun için rahim ve yumurtalıklar tembellliğe alışabişirmiş dr söylüyolar.canım ben 6 aönce hamileydim ama bebeği almak zorunda kaldılar dış gebelik oldum ameliyatla aldılar.bizde 2 aydır yeniden istiyroz bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?