Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bir şey sorcam dış gebelik ameliyatları nasıl oluyor...sezeryan gibi kesiklemi yoksa başka türlümü yapılıyor...

hemen açıklayayım canım.öncelikle benim bebek rahim duşında gelişmeye başlamış ve 8 haftalık olmuş.tabi hiç bir dr anlayamadı neyse.ilk önce laporoskopi yaptılar ama bebek büyük olduğu için ve sağ tüpüğme zara verdiği için sezaryen yapmak zorunda kaldılar.netice de hem sağ tüpü kaybettim hem de daha doğum yapmadan sezaryen oldum

çok geçmiş olsun canımmm.

canım inşallah vardır.zaten sende çok istiyosun .ahhh ahhh biz böyle bi kaza olmasını ne kadar çok istiyoruz.allah aratmadan versin bırak kendiliğinden olsun

inşallah olur..gelecek haftaya kadar beklemem lazım regl olmayayım diye dua ediyorum
ben bu kadar isterken eşimin istememesi yüzünden kazadan sonra hemen gittim yıkadım biraz sonrada boşaldı zaten oyüzden çok soru işaretleri var kafamda..forumları okuyorum uzun süre uzanılması gerektiği yazıyor ben bunu yapmadım
ama yinede bir umut var içimde..çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum..işim zor

merhaba kızlar gezinirken yazdıklarınızı okudum aranıza katılmak istedim.. benim de adet tarihim 14 marttı hala gelen giden yok gebelik testi yaptım o da negatif çıktı... ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi beklemedeyim hala testler hemen sonuç vermeyebiliyormuş ama insan çok mrk ediyor

merhaba kızlar gezinirken yazdıklarınızı okudum aranıza katılmak istedim.. benim de adet tarihim 14 marttı hala gelen giden yok gebelik testi yaptım o da negatif çıktı... ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi beklemedeyim hala testler hemen sonuç vermeyebiliyormuş ama insan çok mrk ediyor ....

hepimizin işi çok zor canım.allahım umutlarımız tüketmesin

merhaba canım hoşgeldin.daha 3 gün geçmiş bekle canım biraz daha belki geç döllenme olmuştur.hemen ümidini yitirme.

çok geçmiş olsunnnnAllah beterinden saklasın....e bebiğin yerini dr demezmi? dış gebelik olduğunu bilmezmi ki dr keseyi görünce içinde görünmez miki? şaşırdım....

e peki sezeryan olunca belli bir süre beklenmesi gerekmiyor mu bebek için...doğumda dikiş tutmazmış falan diyorlar....

bende miyom ameliyatı oldum....çok iyi bilirim bebeksiz sezaryanı .........

canım sanada çok çok geçmiş olsun... doktor nasıl anlamamış şaşırdım ama

sağol canım.anlamadılar ya canım çok acılar çektim çok.hiç bilemdiler canım herşey normal diyolardı hep.sonra öğrendik ama iş işten çoktan geçmişti.6 ay korunma süresi veriyolar canım benim doldu.yani iyileşmişim artık bi soru yok.
sana da çok geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…