canım bence 2-3 ay olmaması daha iyi. Ne de olsa ilaçlar kimyasal. vucuttan atılması 2 ayı buluyormuş. Bende 1.5 sene kullanmıştım ilaç. ilacı bıraktıktan sonra da 8 ay korunduk. 2. ay oldu ama Ocak da almak zorunda kaldılar kuzumu25 Şubatta adet oldum dr artık herşey normal istersen bu ay hamile kalabilirsin dedi. Ama bakalım kısmet... İnş. olur bu ay...
Bi de geçen hamileliğim de benim adetim 2 hafta gecikti... o zaman bile testte çıkmamıştı... Yani sende hamile olabilirsin... İdrardan zaten geç çıkıyor. Bi de geç döllenme olmuş olabilir...[/QUOTE
valla bilmiyorum ki canim
valla bilmiyorum ki canim newyin nesidir
28 subatta kah. rengi bir lekelenmem oldu
ondan sonra hic bir belirti olmadi baska
birde 2 gün önce gögüslerim sisti biraz bugün de kasiklarim cok hafif agriyor.
bakalim hayirlisi
/
daha hic bir sey dsenemedim evet o sogan suyunu cogu yerdeokudum ayni zamanda miyomlari ve kistleride yok ediyormus.
bir şey sorcam dış gebelik ameliyatları nasıl oluyor...sezeryan gibi kesiklemi yoksa başka türlümü yapılıyor...
hemen açıklayayım canım.öncelikle benim bebek rahim duşında gelişmeye başlamış ve 8 haftalık olmuş.tabi hiç bir dr anlayamadı neyse.ilk önce laporoskopi yaptılar ama bebek büyük olduğu için ve sağ tüpüğme zara verdiği için sezaryen yapmak zorunda kaldılar.netice de hem sağ tüpü kaybettim hem de daha doğum yapmadan sezaryen oldum
canımmmm bat gelmesin diye gün sayıyorummmm...
ondan offff çektimmm
canım inşallah vardır.zaten sende çok istiyosun .ahhh ahhh biz böyle bi kaza olmasını ne kadar çok istiyoruz.allah aratmadan versin bırak kendiliğinden olsun
çok geçmiş olsun canımmm.
inşallah olur..gelecek haftaya kadar beklemem lazım regl olmayayım diye dua ediyorum
ben bu kadar isterken eşimin istememesi yüzünden kazadan sonra hemen gittim yıkadım biraz sonrada boşaldı zaten oyüzden çok soru işaretleri var kafamda..forumları okuyorum uzun süre uzanılması gerektiği yazıyor ben bunu yapmadım
ama yinede bir umut var içimde..çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum..işim zor
merhaba kızlar gezinirken yazdıklarınızı okudum aranıza katılmak istedim.. benim de adet tarihim 14 marttı hala gelen giden yok gebelik testi yaptım o da negatif çıktı... ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi beklemedeyim hala testler hemen sonuç vermeyebiliyormuş ama insan çok mrk ediyor ....
hemen açıklayayım canım.öncelikle benim bebek rahim duşında gelişmeye başlamış ve 8 haftalık olmuş.tabi hiç bir dr anlayamadı neyse.ilk önce laporoskopi yaptılar ama bebek büyük olduğu için ve sağ tüpüğme zara verdiği için sezaryen yapmak zorunda kaldılar.netice de hem sağ tüpü kaybettim hem de daha doğum yapmadan sezaryen oldum
merhaba canım hoşgeldin.daha 3 gün geçmiş bekle canım biraz daha belki geç döllenme olmuştur.hemen ümidini yitirme.
çok geçmiş olsunnnnAllah beterinden saklasın....e bebiğin yerini dr demezmi? dış gebelik olduğunu bilmezmi ki dr keseyi görünce içinde görünmez miki? şaşırdım....
e peki sezeryan olunca belli bir süre beklenmesi gerekmiyor mu bebek için...doğumda dikiş tutmazmış falan diyorlar....
bende miyom ameliyatı oldum....çok iyi bilirim bebeksiz sezaryanı .........
canım sanada çok çok geçmiş olsun... doktor nasıl anlamamış şaşırdım ama
Kızlarrr benim gögüslerim çok acıyooo.... Bat 25 Mart psikolojik mi acaba...:44::44:
canım daha varmış .kırmızıların gelmemesine ki inşallah gelmezbizde bi an önce kavuşuruz benim 28 de bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?