Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlarrr benimm merak halen devam ediyorr :) ben şimdi ne zaman idrar tahlili yapayım sizce :) adetiimin geçmesini mi bekliim :) :84:

kızlar nette bunu buldum, doğrumudur ki???şaşırdım
" hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın...."alıntı-

canını sıkma canım hayırlı değilmiş demekki allah hayırlı sağlıklı melekler nasip eder inşallah sanada hepimizede

sağol canım iyi dileklerin için allah razı olsun .hayırlısı değilmiş canım herşey allahtan.inşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruzzzzz

bunu bende duymuştum...ama denediğimde karşılaştığım şeyi neye yoracağımı bilemediğim içni deneyemedim..... bunun için bence önceden denemek gerekiyorki hamilelikteki farkı anlayabilmek için....

çok iğrençmiş ya .aman sakın kimse bunu yapmasın bide allah korusun enfeksiyok falan kapar.ayyyyy içim bi tuhaf oldu

Doğru olabilir.. Çok eskiden köy ebeleri kadını nasıl muayene edip gebe olup olmadığını anlıyorlardı??? demekki böyle.. Denenebilir ama önceki halini bilmediğimiz için şimdi anlaşılabilir mi bilmiyorum...

Birde meme ucu yöntemi duymuştum ben... Normalde daha serin olurmuş ama gebelikte sıcak... bana enteresan geldi.. ama benim hep sıcak

aaa bunuda yeni duydum......

çok iğrençmiş ya .aman sakın kimse bunu yapmasın bide allah korusun enfeksiyok falan kapar.ayyyyy içim bi tuhaf oldu
bende çok şaşırdım zaten ama yapanlar varmış galiba.. yani ben yapsamda birşey anlayacağımı sanmıyorum

günün mü geçti canım ne kadar oldu

yok canım günüm geçmedi 19unda, ama ben pazartesi yani ayın 14'ünde kan tahlili yaptırmıştım, doktor erken olduğunu söylemesine rağmen yaptırdım, mr çektirceğim için, negatif çıktı ve doktor bak yanılmadık gibisine birşeyler söyledi, bu sonuç değişebilir güvenme dedi, bende şimdi merakla bekliyorum, bi de idrar testi deneyim diyorum günüm yaklaştıkca ama ne zaman yapacağıma karar veremedim :)

aaaa çok enteresan ama mantıklı. Tabi ebeler başka nasıl anlayacaklar...

canım merhaba,bende 11-12 mart gibi adet olacaktım ama henüz olmadım ve birtek akıntım var başkada belirti yok bende test yaptım bugün ama negatif çıktı korkuyorum kist falan mı oldu yada hormonlarım mı bozulduda adet olamadım yoksa hamilelik mi nedenini anlayamadım..

hadi haıyırlısı canım inşallah bu karamsar bekleyişin hayırlara vesile olur.rabbim seni utandırmaz yanıltmaz.herkesin gönlüne göre versin

öncelikle herkese selam

allah tamamini erdirir insallah canim senin adina cok sevindim, allahm istegen herkese nasip eder ins.

selam bende almanyadan sen neresinden??

benide alin listeye lütfen yas 26 bat 30 mart

şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim

Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...

allah anali babali büyütsün, allah kucagina almayi nasip eder ins.

arkadaşlar bir yöntemle daha karşınızdayım, bunu da bir sitede buldum..
-----------------------ALINTIDIR-----------------------------
arkadaşlar eskiden hamilelik testleri falan yokken karbonatla hamilelik testi yaparlarmış.büyükannem anlatmıştı.3 çocuğunadada bu yöntemle hamile olduğunu anlamış.Banada çok ilginç geldi ilk duyduğumda ama denemekte yarar var.plastik bir kabın içine idrar örneği alınıp içine bir miktar karbonat koyulurmuş.Eğer hamileyseniz idrar kabarıp köpürürmüş, değilseniz hiç bir şey olmazmış.ASLINDA BU YÖNTEMİ ÖZELLİKLE HAMİLE OLANLARIN UYGULAMASINI İSTERİM BÖYLECE GERÇEKTEN İŞE YARAYIP YARAMADIĞINIDA GÖRÜRÜZ
-----------------------ALINTIDIR------------------------------

öncelikle herkese selam

Canım nicklerimiz benziyor ve yazı karakteri ve rengimizde aynı olunca şaşırıyorum

Dün gördüm seni ilk, bi açtım ekranı, diyorum Allah allaa ben bunu ne zaman yazdım

İnşallah bekletmeden gelir bebişin.. Şu günler önemli günler sanırım

çok ilginç bir yöntem ama hemen denemek istiyorum

şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim

Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...

tebrikklerr canimmmm.... topic senden dua bekliyor....

yerlesme olmadigina emin misin canim? insallah nisana artik beraber bekleriz..

kızlaaarrr ben yine mart topiğindeyimmmm
31 Marta ekler misiniz beniii

ekledimmm canim.. hosgeldin..

sağol canım çok şükür geldi geçti.alçak dr aziziliğine uğradım.siz siz olun hamile kaldığınızda ilk önce bebğin yerini sorun benden tavsiye

nihanca, cok sasirdim ya, nasil farketmedi doktorlar bunu? bu cok tehlikeli durummus, ben internetten okumustum bunun hakkinda bir yazi...

Kuppecimmmm, ne yontemler dusunuyorsunnn.. bekle.. bak ne guzel artik cokkk az kaldi...

öncelikle herkese selam

benide alin listeye lütfen yas 26 bat 30 mart

ekledim canim seni de.. hosgeldinnn...

Kuppecim seni çok araştırmacı gördüm

Biz kadınlar illa bişey bulcaz işte

hadi butun topicc bunu deneyelimmmm..
dogru olup olmadigini da anlariz hem, hamileler de denerse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…