sağol canım allah razı olsun .anlayamadılar canım.elden bişey gelmez.nasipp kaderrrrrr
canını sıkma canım hayırlı değilmiş demekki allah hayırlı sağlıklı melekler nasip eder inşallah sanada hepimizede
kızlar nette bunu buldum, doğrumudur ki???şaşırdım
" hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın...."alıntı-
" hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın...."alıntı-
kızlarrr benimm merak halen devam ediyorr :) ben şimdi ne zaman idrar tahlili yapayım sizce :) adetiimin geçmesini mi bekliim :) :84:
Doğru olabilir.. Çok eskiden köy ebeleri kadını nasıl muayene edip gebe olup olmadığını anlıyorlardı??? demekki böyle.. Denenebilir ama önceki halini bilmediğimiz için şimdi anlaşılabilir mi bilmiyorum...
Birde meme ucu yöntemi duymuştum ben... Normalde daha serin olurmuş ama gebelikte sıcak... bana enteresan geldi.. ama benim hep sıcak
bende çok şaşırdım zaten ama yapanlar varmış galiba.. yani ben yapsamda birşey anlayacağımı sanmıyorumçok iğrençmiş ya .aman sakın kimse bunu yapmasın bide allah korusun enfeksiyok falan kapar.ayyyyy içim bi tuhaf oldu
günün mü geçti canım ne kadar oldu
merhaba kızlar gezinirken yazdıklarınızı okudum aranıza katılmak istedim.. benim de adet tarihim 14 marttı hala gelen giden yok gebelik testi yaptım o da negatif çıktı... ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi beklemedeyim hala testler hemen sonuç vermeyebiliyormuş ama insan çok mrk ediyor ....
bende çok şaşırdım zaten ama yapanlar varmış galiba.. yani ben yapsamda birşey anlayacağımı sanmıyorum
yok canım günüm geçmedi 19unda, ama ben pazartesi yani ayın 14'ünde kan tahlili yaptırmıştım, doktor erken olduğunu söylemesine rağmen yaptırdım, mr çektirceğim için, negatif çıktı ve doktor bak yanılmadık gibisine birşeyler söyledi, bu sonuç değişebilir güvenme dedi, bende şimdi merakla bekliyorum, bi de idrar testi deneyim diyorum günüm yaklaştıkca ama ne zaman yapacağıma karar veremedim :)
Kızlar nasıl mutluyum bunu kelimelerle anlatamam size biraz önce test sonucumu aldım 53,22 çıktı yani hamileyiminanılmaz bi duygu benim için aşılamam tuttu şükürler olsunki rabbime .. Dr.aradım hemen 2 dün sonra tekrar yaptır sonra muayeneye gel dedi .. Bu mutluluğumuz siziznle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder rabbim inşallah... Rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah ..
bencede bekleyin bak benim adsetim geceli 4 gün oldu yine dr. kan testi yaptirmadi 35 güne kadar adettet olmama normal dedi belki olursun biraz bekliyelim dedi partesiye gün verdi.
ben Almanya da yasiyorum bu arada
hem moral bozuklugu oluyor insan da biliyorum bekliyormusunuz anliyorum bende öyleyim inanin ama napim iste bekliyorum.
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a insallah dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
happylive | 32 | 11 Mart | bekliyoruz
sema84 | 26 | 11 Mart | bekliyoruz happylife | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
62sinem | 23 | 12 Mart | bekliyoruz
ceza83 | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz
elektra01 | 31 | 12 Mart | bekliyoruz
sefst | ?? | 13 Mart | bekliyoruz
alisya01 | 28 | 13 Mart | bekliyoruz
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz
dlkgns | 26 | 13 Mart | bekliyoruz
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz pourqua TEBRIKLER!! | 24 | 14 Mart |
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
karyaa48 | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | bekliyoruz han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
maviyaz| 30 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz
kayyum | ?? | 17 Mart | bekliyoruz
aygunes | 25 | 17 Mart | bekliyoruz
birtanem | 26 | 17 Mart | bekliyoruz
esiiin | 32 | 17 Mart | bekliyoruz
mpb | 27 | 18 Mart
screamaway | 28 | 19 Mart | Nisan'a insallah
KuPPe | ?? | 19 Mart
busra_17 | 24 | 19 Mart
seaatle| ?? | 20 Mart
aylic | 27 | 20 Mart
Lachesis | 27 | 20 Mart
xtuqcex | 24 | 20 Mart
sincap08 | 27 | 20 Mart
sila38 | 23 | 20 Mart
damlalar | 28 | 20 Mart
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
kokohantes | 25 | 22 Mart
Brownim | 22 | 22 Mart
feryal_efe | 26 | 23 Mart
azra3434| 30 | 23 Mart
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| 26 | 25 Mart
kad_er| ?? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tugcemavi| 24 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx | 26 | 30 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
| | |
şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...
öncelikle herkese selam
şükür şükür rabbiime binlerce kez şükür hamileymişim
Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inş...
Selam kızlar nasılsınız.
Uzun süredir girmiyorum hamile sayımız çoğalmış ne güzel.
Benim bu ay da çöpe gitti.
Beklediğimden çok erken geldi kırmızılar.
Sabah bi uyandım hastalanmışım.Başta çok üzüldüm ama hayırlısı değilmiş napalım önmüzdeki aylarda inşallah.
kızlaaarrr ben yine mart topiğindeyimmmm
31 Marta ekler misiniz beniii
hemen açıklayayım canım.öncelikle benim bebek rahim duşında gelişmeye başlamış ve 8 haftalık olmuş.tabi hiç bir dr anlayamadı neyse.ilk önce laporoskopi yaptılar ama bebek büyük olduğu için ve sağ tüpüğme zara verdiği için sezaryen yapmak zorunda kaldılar.netice de hem sağ tüpü kaybettim hem de daha doğum yapmadan sezaryen oldum
sağol canım çok şükür geldi geçti.alçak dr aziziliğine uğradım.siz siz olun hamile kaldığınızda ilk önce bebğin yerini sorun benden tavsiye
öncelikle herkese selam
benide alin listeye lütfen yas 26 bat 30 mart
Kuppecim seni çok araştırmacı gördümarkadaşlar bir yöntemle daha karşınızdayım, bunu da bir sitede buldum..
-----------------------ALINTIDIR-----------------------------
arkadaşlar eskiden hamilelik testleri falan yokken karbonatla hamilelik testi yaparlarmış.büyükannem anlatmıştı.3 çocuğunadada bu yöntemle hamile olduğunu anlamış.Banada çok ilginç geldi ilk duyduğumda ama denemekte yarar var.plastik bir kabın içine idrar örneği alınıp içine bir miktar karbonat koyulurmuş.Eğer hamileyseniz idrar kabarıp köpürürmüş, değilseniz hiç bir şey olmazmış.ASLINDA BU YÖNTEMİ ÖZELLİKLE HAMİLE OLANLARIN UYGULAMASINI İSTERİM BÖYLECE GERÇEKTEN İŞE YARAYIP YARAMADIĞINIDA GÖRÜRÜZ
-----------------------ALINTIDIR------------------------------
arkadaşlar bir yöntemle daha karşınızdayım, bunu da bir sitede buldum..
-----------------------ALINTIDIR-----------------------------
arkadaşlar eskiden hamilelik testleri falan yokken karbonatla hamilelik testi yaparlarmış.büyükannem anlatmıştı.3 çocuğunadada bu yöntemle hamile olduğunu anlamış.Banada çok ilginç geldi ilk duyduğumda ama denemekte yarar var.plastik bir kabın içine idrar örneği alınıp içine bir miktar karbonat koyulurmuş.Eğer hamileyseniz idrar kabarıp köpürürmüş, değilseniz hiç bir şey olmazmış.ASLINDA BU YÖNTEMİ ÖZELLİKLE HAMİLE OLANLARIN UYGULAMASINI İSTERİM BÖYLECE GERÇEKTEN İŞE YARAYIP YARAMADIĞINIDA GÖRÜRÜZ
-----------------------ALINTIDIR------------------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?