Kuppecimmmm, ne yontemler dusunuyorsunnn..bekle.. bak ne guzel artik cokkk az kaldi...
Kuppecim seni çok araştırmacı gördüm
Biz kadınlar illa bişey bulcaz işte
yok canım ben denemedim, deneyemem zaten :) beceremem o yüzden beklemeye devam ediyorum ama yinede paylaşıyorum bulduklarımı, merak eden arkadaşlar için :)
arkadaşlar yerleşme kanaması ne zaman oluyor ve nasııııııııııııııııllllllllllllllllllllllll???*
onu degil de, ikinci buldugun yontemi ben begendim... deneyebilirim belki...
Canım nicklerimiz benziyor ve yazı karakteri ve rengimizde aynı olunca şaşırıyorum
Dün gördüm seni ilk, bi açtım ekranı, diyorum Allah allaa ben bunu ne zaman yazdım
İnşallah bekletmeden gelir bebişin.. Şu günler önemli günler sanırım
tebrikklerr canimmmm.... topic senden dua bekliyor....
yerlesme olmadigina emin misin canim? insallah nisana artik beraber bekleriz..
ekledimmm canim.. hosgeldin..
nihanca, cok sasirdim ya, nasil farketmedi doktorlar bunu? bu cok tehlikeli durummus, ben internetten okumustum bunun hakkinda bir yazi...
Kuppecimmmm, ne yontemler dusunuyorsunnn..bekle.. bak ne guzel artik cokkk az kaldi...
ekledim canim seni de.. hosgeldinnn...
yoksa yerlesme kanamannn mi var kayyumcummmm?
aslında bunun doğruluğunu hamiş arkadaşlardan birine yaptırtabilirsek anlayabiliriz :) köpürürse doğrudurrr :82:
ya hep hamile kalan arkadaşların büyük çoğunluğu yerleşme kanamam oldu diyorlar ama net anlatan yokkkkk cnmm yaaaa
İmplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.
evet once hamilelerden birisinin yapmasi gerek... :26:
hamilelerden yerlesme kanamasi olanlar varsa anlatir kayyumcum, ama herkeste olmuyormus.. olmadiysa uzulme yani...
kizlar gecen ben bunun hakkinda, internetten ben dollenmeden sonra 10-14 gunler arasinda diye okudum.. ve baska yerlerde adet tarihinden 3-7 gun once olabilir diye okudum...
evett sevgili arkadaşlarım, bulduğum komik ama ilginç bir yöntemle daha huzurunuzdayım..forumumuzda deneyen bir arkadaş yazmış :82:
--------------------------ALINTI----------------------------------
kızlar size en kolay hamile oldugunu ögrenme yolu anlatayım...............ben hamile oldugumu idrar testi vede kan tahlilinden ögrenmedim................adet günüm gelmişti ve ben adet olmamıştım ama kasık agrılarım gögüslerimde dolgunluk agrıma hissi vardı bu yüzden test falan yapmadım ama arkadasımın tavsiyesi üstüne bu testi uyguladım........ilk önce bi kaba işiyoruz ve sonra onu ocakta kaynatıyoruz kaynayınca beyaz beyaz köpürürse aynı beyaz akıntılarımız oluyorya öle işte vede kötü kokarsa hamilesiniz demektir eger normal kaynarsa su gibi o zaman yoktur demektir......evet kızlar ben böle ögrendim hamile oldugumu idrarımı kaynatmıştım beyaz beyaz köpürdü sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitif sonucunu aldımmm.........darısın tüm bebek isteyenlereeeee.......
-----------------------ALINTI----------------------------------------
ya hep hamile kalan arkadaşların büyük çoğunluğu yerleşme kanamam oldu diyorlar ama net anlatan yokkkkk cnmm yaaaa
canimm, nerden buluyorsun, bunlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?