Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Arkadaşlar bir de bu elle muayene yönteminden vazgeçin. BaKın benim eski iletilerime, elle muayene ettim kendimi bebeğim yok yazmıştım. Oysa hamileymişim. Zarar da verebilirdim değil mi? O kadar emindim ki bebek olmadığına elime o serviks yapısı gelmişti. Ama günün farklı saatlerinde bile konumu değişiyor. Lütfen kendiniz böyle şeyler denemeyin ben çok pişmanım.

canım tebrik ederim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza...

allahım kucağınada almayı nasip etsin birtanem sağlıklı sıhhatli kavuşurtursun inşaallah.çok mutlu oldum tebrikler.

Amin, ya arkadaşlar 20 ay uğraştık olmadı inanın. O kadar çok bekledim ki. Yalnız bu ay gece gündüz dua ettim. Sürekli... O kdar çok dua ettim ki. Hani bir şey var ya bir şeyi yürekten istersen o sana gelir. Buna ister secret deyin ister iman, hiç önemli değil. İsteyin hayal edin ve dua edin. O kadar ümitsiz bir anımda ve hayallerimdeki gibi geldi ki bu haber. İnşallah sizlere de nasip olacak, ben inanıyorum buna lütfen siz de inanın ve isteyin. İsterken bebeğinizi evinizde hayal edin kucagınızda karnınızda ne kadar mutlu olduğunuzu düşünün. Hep düşünün. Ben yaptım oluyor.

Canım yazını yeni gördüm çok sevindim senin adına yaa allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar benimde batım geçeli 4 gün oluyor.ama çok güzelki gelen giden yok ama öyle çok akıntım varki hiç bu kadar akıntı yaşamamıştım şaşıyorum.cumartesi gününün gelmesini iple çekiyorum.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşaallah.

Sanırım cumartesiye güzel bi haberimiz daha geliyoooooorrrrr

inşaallah birtanen inşaallah allah gönlümüzden geçeni bize nasip etsin inşaallah.hepimiz için çünkü bu bekleyiş çok zor tam 11 aydır bekliyorum rabbimin taktir bakalım ne nasip ederse tevekkül etmemiz gerekli.hayırlısı hepimiz için.inşaallah allahım hepimize bebiş nasip eder.

Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış... Nisana inşallah hayırlısıyla

Son düzenleme:
amiiiiin inşallah canımm, aama ben inanıyorum ki cumartesi sevincez hepimiz

Aylic cim bat 20 olanlardan biri benim :)) belirti olarak 2 gndur midem bi acayip cok az ama hissedilir bi sekilde bulantim varr arada kasik batmalarim oluyo ve bgn baslayan bi uyku halim varr esim zehirlendinmi yoksa diyoo bende hicc sesimi cikarmadim :))) sende varmi belirti ??

Ama şunada seviniyorum ki adetim tam dediğim gün oldu... inşallah önümüzdeki ay daha iyi değerlendiririz ve nasipte de varsa Rabbim gönderir meleğini

Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış... Nisana inşallah hayırlısıyla

Olsun be yahu. Nisan (hatta benim mayısa kalma ihtimali de yüksek) ayında buluşuruk. Ben de deniyorum bu ay güya ama olmıcanı bile bile. Sen en azından umutla geçirdin o bile güzel.

Bulantı karşısında eşin zehirlendin mi mi diyooalla allaa o da ilginç Hamile misin yoksa demiyo muu

Kızlar benim günüm bugündü ama hala kırmızıları görmedim.Çok fazla beyaz akıntım var.Yarın sabah idarar testi yapsam çıkar mı acaba?

Valla bende çok fazla bişey yok gibi yaa 1-2 defa bulandı midem.Ama dün mutfak dolaplarımı sileyim dedim daha bitanesini silmeden yoruldum bel ağrısı oluyodu şimdi o yok.Gögüslerim büyüdü ve etrafı koyulaştı :26:20 si geçsede bi öğrensek yaa kalçamın altında yastıkla yatmaktanda yoruldum vala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…