Arkadaşlar konunuz bana uğurlu geldi. 2 Senedir içimden atamadığım acaba hiç olmayacak mı sorusubu
bu ayda attım. Artık bebeğim benimle. En sıkıntılı günlerimde burada sizden destek aldım. Ve şükürler olsun sonunda oldu. İnanın her gün ve aklıma geldikçe sizler için de dua ediyorum. Böyle sevincim yarım çünkü. Ama benm olduysa diyorum onlarında olur. İnancınızı kaybetmeyn, o sizi doğru zamanda bekliyor.
Arkadaşlar konunuz bana uğurlu geldi. 2 Senedir içimden atamadığım acaba hiç olmayacak mı sorusubu
bu ayda attım. Artık bebeğim benimle. En sıkıntılı günlerimde burada sizden destek aldım. Ve şükürler olsun sonunda oldu. İnanın her gün ve aklıma geldikçe sizler için de dua ediyorum. Böyle sevincim yarım çünkü. Ama benm olduysa diyorum onlarında olur. İnancınızı kaybetmeyn, o sizi doğru zamanda bekliyor.
Kayyumcum ben bunu anlamdım nasıl yapıcaz:26:
ya arkadaşlar yapmayınn ama allah koorussunn mikrop kaparsınızzzz.cnmm yaa
Amin, ya arkadaşlar 20 ay uğraştık olmadı inanın. O kadar çok bekledim ki. Yalnız bu ay gece gündüz dua ettim. Sürekli... O kdar çok dua ettim ki. Hani bir şey var ya bir şeyi yürekten istersen o sana gelir. Buna ister secret deyin ister iman, hiç önemli değil. İsteyin hayal edin ve dua edin. O kadar ümitsiz bir anımda ve hayallerimdeki gibi geldi ki bu haber. İnşallah sizlere de nasip olacak, ben inanıyorum buna lütfen siz de inanın ve isteyin. İsterken bebeğinizi evinizde hayal edin kucagınızda karnınızda ne kadar mutlu olduğunuzu düşünün. Hep düşünün. Ben yaptım oluyor.
arkadaşlar benimde batım geçeli 4 gün oluyor.ama çok güzelki gelen giden yok ama öyle çok akıntım varki hiç bu kadar akıntı yaşamamıştım şaşıyorum.cumartesi gününün gelmesini iple çekiyorum.allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşaallah.
Sanırım cumartesiye güzel bi haberimiz daha geliyoooooorrrrr
amiiiiin inşallah canımm, aama ben inanıyorum ki cumartesi sevincez hepimizinşaallah birtanen inşaallah allah gönlümüzden geçeni bize nasip etsin inşaallah.hepimiz için çünkü bu bekleyiş çok zor tam 11 aydır bekliyorum rabbimin taktir bakalım ne nasip ederse tevekkül etmemiz gerekli.hayırlısı hepimiz için.inşaallah allahım hepimize bebiş nasip eder.
Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış...Nisana inşallah hayırlısıyla
Sanırım cumartesiye güzel bi haberimiz daha geliyoooooorrrrr
Aylic cim bat 20 olanlardan biri benim :)) belirti olarak 2 gndur midem bi acayip cok az ama hissedilir bi sekilde bulantim varr arada kasik batmalarim oluyo ve bgn baslayan bi uyku halim varr esim zehirlendinmi yoksa diyoo bende hicc sesimi cikarmadim :))) sende varmi belirti ??
Aylic cim bat 20 olanlardan biri benim :)) belirti olarak 2 gndur midem bi acayip cok az ama hissedilir bi sekilde bulantim varr arada kasik batmalarim oluyo ve bgn baslayan bi uyku halim varr esim zehirlendinmi yoksa diyoo bende hicc sesimi cikarmadim :))) sende varmi belirti ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?